yok mu gelen bea, tamam zamansız oldu biraz tam yılbaşı ertesi ama idare edin artık;
Skullhunter
Eyong
Danger0
Mete_han
Haydi yazdırın isimleri, yoksa 4 kişilik mi yer ayırtalım
yok mu gelen bea, tamam zamansız oldu biraz tam yılbaşı ertesi ama idare edin artık;
Skullhunter
Eyong
Danger0
Mete_han
Haydi yazdırın isimleri, yoksa 4 kişilik mi yer ayırtalım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
trenox
bende gelirim. tabi o gunku iş durumuna göre.
Skullhunter
Eyong
Danger0
Mete_han
trenox
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
nerede burası? bi tarif edin bakiim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ilk bowling olayını anadolu yakasında yapmıştınız zaten bu da avrupa olsun da eşitlensin durum. bu arada ben de anadolu yakasındayım. imkanım olursa gelirim.
iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
5 kişi geliyo herhalde. iptal olma durumu felan olursa söyleyin de gelmeyelım oralara kadar benım yolum cooook uzun. bide ben bovlink de bilmem seyrederim sizi.
Gurzan m.köy de profilonun içinde...
Hadi arkadaşlar tamam yılbaşı arefesi biraz zamansız ama 1-2 saat takılcaz be, yoksa ertelesek mi?
Bayram tatiline filan???
Ertelemeyin yahu, bayramada bu yakada yapariz???
Siz idmanli olursunuz
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Yaaaa arkadaşlar zamanın birinde izmir de ilk buluşmamız olduğunda karagöle çıkmıştık ve resim çekilmiştik resimleri gören istanbul tayfası vay bee ördekler sizden daha kalabalıkmış diye dalga geçmişti bizimle ...... işte bu kilit cümleyi kullanan tüm istanbul tayfasına minnettarız bu lafla gaza gelen izmirlilerin buluşmaları mesafe gözetmeksizin 25 kişinin altına düşmüyo
şimdi bu buluşmaya 5 kişimi katılıyo eheheee geçen gün çakmağımın gazı bitmiş ateş lazım oldu msn den tayfayla konuşuyoduk yarım saat demeden 7 motor geldi kapımın önüne çakmak getirmişler sağolsunlar hadii belki biraz gaza gelirde hareketlenirsiniz ( LPG )
hade arkadaşlar buluşma resimlerinizde en az 15 kişi görmek istiyoruz. istanbullular yok mu el kaldıranınız yoksa biz izmirden el kaldıracaz
ya ben profiloda arabayı kaybediyorum öyle bir sorun var...
ben de arkadaşlarla sinemaya gidecektim ama ayarlıycaz artık
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
sagolEyong adlı üyeden alıntı
yaz beni de
Skullhunter
Eyong
Danger0
Mete_han
trenox
gurzan
Nemrut
alestevardiya
aliberkay
Haydi arkadaşlar, bowling sevmenize gerek yok (ben sevmem) maksat muhabbet olsun....
bende anlamam.
meteyi yuvarlamayi düsünüyorum
tüm toplari devirir alimallah
Abi motorla mı gelcen, olmazsa gel beraber gidelim.
hava iyi. motorla gitmeyi düsünüyorum.
bakalim. olmazsa ararim seni.
sagol.
Katılan butun arkadaslara simdiden iyi eglenceler...
İnsanlar görünüşleriyle karşılanıp,davranışlarıyla uğurlanır..
federal gelirse bende gelirim ...........
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sen hiç bir yere gelemezsin.BBRR adlı üyeden alıntı
marmarisin solgun orkidesi
(sana shadow, bana da varadero aliyozmu simdi?
siparisi veremmi?
olcaya da hussari veririz... o alisik nasil olsa )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)