Pazar günü kesinlikle kız arkdaşımla beraber katılıyoruz...
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
ustad gercekten cok guzel bi etkinlik malesef katilamicam.malum biraz uzaktayim,calismanizi taktir ediyorum.
RIDE or DIE
Bencede çok yerinde bir konu olmuş şuan motorum yok ama c.tesi orda olacağım .. Daha önce broşür dağıtım işinde bulunmuştum elimizden geleni yaparız ..
Konu için tekrar teşekkürler.
Görüşmek üzere..
Regal Raptor 150 5.000KM - Regal Raptor Daytona 350 10.000KM - Yamaha MT-07 20.000KM
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
nerden nasıl nekadar başlanılsa tabiki önemli ama bır dıkkatimi ceken bır durum var belki bir coğıunuzunda dikkatını cekmiştır trafık hatası yapan sürücüler nerde olursa olsun hata yapıyor dıkkatsız olabılıyorlar ama semtlere göre bu cok değişiyor ben bunu bır cok gözlemledım nedense taksımde kadıkoyde böyle isimleri meşhur olmuş yerlerde kırmızı ışıkta duran en maganda sürücü kenar semtlere geldiğinde ise arabasından sürücüsünün tıpınden bu adam kurallara uyar gözuken tıp bile kırmızıda gecıyor bu basıt örnek tabi sanki avrupa yakasında da bır etkınlık düzenlense iyi olacakmış gıbıme gelıyor öylesıne bır fıkır işte teşekkürler
Pazar günü ordayım inşallah,bu güzel etkinlikte olmak beni de sevindirir.
Bu yağışlı havalar konusuna bir açıklık getirebilirmiyiz?
O haftasonu etkinlik gerçekleştirilecek mi yoksa gerçekleştirilmeyecek mi nasıl anlayacağız?
Fikrimce orada organizasyona ön ayak olanlarından 1-2 kişi süreç boyunca her haftasonu dönüşümlü olarak orada bulunursa gelen motorculara bildiriyi hava ne olursa olsun verebilir, gelenler de 2-3 kişi dahi olsa dağıtımı yaparlardı diye düşünüyorum..
Şahsen gökler başıma inmedikçe ben yağmurlu havada da gelebilirim..
a açıklamadakilerin hepsi yazılacaksa bence çok uzun olmuş.
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
uygulama güzel ama içerik bence yavan olmuş. bu şekilde şiir tarzında bir bildiri dagıtmak yerine 15 20 adet arşivlerden araştırarak 4 tekerlilerin karıştıgı motosiklet kazalarında yaşamını yitiren insanlarla ilgili bir broşür dagıtılsa bence çok daha etkili olur. eger istenilirse detaylar hakkında çalışmalarda yapabilirirm.
Güzel bir düşünce fakat kendini ifade edemiyor .Çok fazla şairane ve sıkıcı olmuş, daha yalın olmalı diye düşünüyorum.Bunu sonuna kadar kimse okumaz.
Trafikte hareket eden TÜM bireyler Motosikletin orada bulunma hakkına sahip olduğunu biliyor.Psikolojosi dengesiz 4 tekerlekli KIL ve İNSAN dışı yaratıklarıdan saygı beklemek onlardan zihinsel ve fiziksel kapasitelerinin üstüne çıkmalarını beklemektir! bu da imkansızı beklemek bana göre.
Netice itibarı ile: Motosiklet sürücülerine saygı göstermeyen müsammasız sürücü sayısı o kadar fazla ki ne yapılsa kifayetsiz kalır.
En etkili yöntem Yasal düzüenlemeler.
Örneğin:
Motosiklet ve Bisiklet sürücülerine:
Sürate uygun takip mesafesini uygulamayanlara 300,-TL
Seyir esnasında yaklaşmak ve taciz etmek 500,-TL
Çarpmak suretiyle kazaya sebebiyet vermek 1500,-TL
Gibi cezalar kati bir şekilde uygulanmaya başlandığı gün bakın nasıl değişecekler.
Caydırıcı başka bir yol YOK.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Sanki bu konunun aynısını okumuştum...
Bence boşa harcanmış zaman ve emek.... Kimse boşuna parçalamasın kendini... Neler yapıldı neler yitirildi.... Hep o anda tamam tamam..Ama biraz zaman geçince herşey eskisi gibi...
Öncelikle bizler dikkat edeceğiz ki trafikteki hal ve hareketlerimize daha sonra karşıdan bekleyeceğiz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Olayın organizatörü vs. si değilim ama yazmadan da edemeyeceğim..
Daha iyi bir fikri olan, buyursun kendisi yapsın..Bunu yapan arkadaşlar kendi ceplerinden paralar vererek 10.000 adet bastırmışlar bu broşürleri..Siz olsanız yaparmıydınız?
İkincisi, bu bir eleştiri başlığı değil, organizasyon başlığı..Organizasyona katılırsınız ya da katılmazsınız..Hepsi bu..
İlgili konu başlığı sitede daha evvelden açılmış ve tartışmalar yapılmıştı..Onu kaçırdıysanız buraya eleştiri yazmanız biraz manasız kalıyor..
Bizde onun çin diyoruz ya.... Daha önceden de bir çok kez konuşuldu , tartışıldı etkinlikler yapıldı.....
Eee sonuç ne?... Gene bişeyler yitiriliyor... Canlar gidiyor... Gönül isterki tek cana zarar gelmesin... Hepimizin amacı da bu değilmi?...
İlgili konu başlığı sitede daha evvelden açılmış ve tartışmalar yapılmıştı..Onu kaçırdıysanız buraya eleştiri yazmanız biraz manasız kalıyor..
Demişsin...
Bu etkinlik hakkında da eleştir yazılmalı ki eksik veya fazla bişeyler olduğunda uyarılmak gerekir... En azından fikirler yürütülmeli ki bir sonrakine katkı sağlasın... Yoksa burda duyuru mahiyetinde yayınlamaktan öteye gitmez....
Kaldı ki ben eleştri yapmadım... Daha önce yaşanan gerçekleri hatırlattım sadece... Ne oldu?... Bir çok arkadaşımız gene kaza geçirdi gene tacize uğradı...
Neyse... Katkısı ve emeği geçen herkese (maddi - manevi) teşekkürler...
İşallah faydası olur diyerekten yolunuz açık olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
inşallah bi aksılık olmazsa bende katılırım organizazyonu düzenliyenleri ve destek verenleride gercekten tebrık edıyorum
booş kooooooooooyyyy gitsin
kısmet olursa bende katılırım,iyi bir organizasyon,inşallah biraz olsun etkisi olur
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bi süredir pc deki sorundan dolayı hem radyomotodaki yayınımdan hemde siteden uzak kaldım malesef.
üzerime düşen görevi yapmak için yanınızdayım
derkunt abi bi ararsan sevinirim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
kısmetse yanınızdayız ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)