Tüm motosiklet tutkunlarımız'la buluşmak üzere ..
Sevgili Derkunt abimize ayrıca girişimlerinden dolayı sonsuz teşekkürler.....
Tüm motosiklet tutkunlarımız'la buluşmak üzere ..
Sevgili Derkunt abimize ayrıca girişimlerinden dolayı sonsuz teşekkürler.....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
ümit ediyorumki bu baslangıc olsun
inşallah devamını da hep beraber yapalım. bizim insanımız verilen broşürü okumadan buruşturup cöpe atmaz okur dinler idrak eder neden bu insanlar bagırıyor dıye bı dusunur ve uygular.
ya ben goremedım goremedıysem kusura bakmayın ama bulusma yerlerı neresı olucak
Bende bilmiyorum ama umarım yanlış anlıyorumdur biri buna cevap yazar hatalıysam bana hata yaptığım yeri gösterir bende aynı hatayı tekrar yapmam. Bakalım verilecek bir cevap varsa verirler diye umuyorum.
Buarada "StoneOfDeath" öyle net bir buluşma saati yok kadıköy meydanında iskelede bildiri dağıtılacak sabahtan akşam üstüne kadar o arada gelip katılmak isteyenler bu zaman aralığında orada olacaklar.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
inşallah oradayız
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
Güzel girişim, ancak müsadenizle bir eleştiride bulunmak istiyorum. Sonunda "bizi sevin!" diye bitmesi fikrimce itici gelecektir. Belirtmeden edemedim...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Hocam sadece bu şiir dahi ulaştığı kişi sayısı fazla olduğu takdirde büyük bir etki bırakacaktır diye umuyorum, inşallah.Emeğinize sağlık.
öncelikle böyle harika bir organizasyonu düşünen kişilere sonsuz teşekürlerimi sunuyorum.
bi aksilik olmadığı sürece orda olacağım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
benim motosikletim yok yani henüz yok, daha yeni yeni içime siniyor motor sevgisi, çok güzel bir bilgilendirme hareketi, inşallah bende size yardıma geliceğim.
Herhalde len sana haber vermeden gidecek değilim herhalde
Bana da itici gelen epey yönü var ama, bu anafikirde etkinlik etkinliktir mantığını güdüyorum..
Zamanında çok etkinlik tertip ettim/ettik ama sonuç FOSSS oldu..
Gene de imkanlarım ölçüsünde katılacağım..
Sevgili Dostlarım;
Bu etkinlik 10 kişiyi yada bin kişiyi MOTOSİKLETLERE duyarlı yaparsa ki yapacağına inandiğim için Hitabeden 10.000 adet bastırdım maddi olarak değerini yazmak istemiyorum ama bizler bunu gereken kişilere ulaştıra bilirsek bizim için bir şeyler fark edecektir.
Size bir şey anlatayım;
İki arkadaş deniz kenarında yürüyorlarmış, deniz lodosnedeni ile binlerce deniz yıldızını kıyıya atmış. Arkadaşlar yürürken biri yazık bunlara demiş ve eğilip birini alıp denize atmış, eğilip almış bit diğerini alıp onuda denize atmış bu böyle bir kaç sefer devam edince arkadaşı bunlar binlerce hepsini atamıyacaksın denize demiş onun için ne fark eder yaptığın bu iş demiş.
Arkadaşı eğilip bir deniz yıldızı daha alıp arkadaşinin gözüne tutarak "BAK ONUN İÇİN FARK ETTİ O YAŞIYACAK" demiş
Moralınızı bozmayın Bizim içinde fark edecek 2010 daha az motorcu ölecek kazalarda inşallah
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
Umarım her şey dediğiniz gibi olur...
Bu forumda daha önce de yazmıştım, benim bir fikrim var. Kulağa biraz tuhaf gelebilir ama son derece ciddiyim. İyi duyurulursa basın-yayında da çok yer tutacağından eminim.
Ticari araç sürücülerine yönelik bir kampanya olsa mesela. İsmi "yolcum olur musun" gibi bir şey olabilir. Ticarici arkadaşları alıp artçı olarak İstanbul trafiğinde bir saat gezdirelim. Nelerle karşılaştığımız görsünler. Meslektaşlarının bize nasıl davrandıklarını bir görsünler. On taksicinin/dolmuşçunun bile bizi anlamasını sağlasak inanın çok şey değişir. Zamanla onlar başkalarını etkileyebilir, belki zamanla zincirleme bir bilinçlenme olur.
(ya da ben çok iyimserim, gezip dolaştıklarıyla kalırlar)
Ağır metal insanı...
bizim insanlar anlamaz ki..adam maganda güler geçer yada ''aha şunlara bak bide 4 tekerliler diyo sürüngenler der gibi'' diye yanlış analr hepten kıl olurlar.en iyi taktik yolda yakalayıp dövmek =) dayak cennetten çıkmadır =)
Keske İnsanlar beyinlerini kullanmasini bilselerde sizin bu anlattiklarinizi o brosurlerde okudukdan sonra beyinlerine kazisalar...
Yasalar boyle oldukca bu olumler coook devam eder...Ama sizi tebrik ediyorum...Elinize emeginize saglik....
Yuregim sizlerle orda olacak...
BEn gelemiyorum cunku bende kaza magduruyum artik....
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
ellerinize sağlık Allah bu organizasyonda emeği geçen herkezden razı olsun inşaallah ses getirir ben yurtdışında olduğum için katılamıyorum inanın Türkiyede olsam hiç düşünmeden gelirdim ama yayalardan çok bunları şöförlere dağıtmak lazım inşaalah biraz olsun bilinçlenirler.
Sevgili Dostum sende sağol İstanbul veya yurt dışında olan katılamayan arkadaşlar internetten Internet Explorer ile http://www.radyomoto.com/ dan Etkinlik olduğu günlerde etkinliği naklen canlı yayından dinliye bilirler.
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
derkunt abı düşüncenden dolayı tebrik ediyorum,
motosiklet uğruna bişiyler çabalayanları görmek güzel,
devlete ait kapalı bır yer olsa aslında bu havada kahve kazanı ayarlanıp çay dağıtılsa hiçte fena olmazdı,
hem katılım daha fazla olurdu,
havanın soğuk olmasından dolayı azda olsa ısınmak ve içini ısıtmak maksatlı daha fazla amaca ulaşılmış olurdu...
Bu Etkinlik Yazında Olursa Daha Fazla Katılım ve bilinçlendime olabilir...
Tekrar Tebrikler...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)