nezamandır yanlamak istiyorum bi misafirimle oradayım bi aksilik cıkmazsa, görüşmek üzere
nezamandır yanlamak istiyorum bi misafirimle oradayım bi aksilik cıkmazsa, görüşmek üzere
Ben yapabilirim belki belli olmaz
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Pist pek güzele benziyor güzel dirft yapılır video da isteriz.
Dün bi turlama yaptık,güzeldi.
Pist gayet iyi,makinelerde yeni olduğu için öksürmeden tıksırmadan çalışıyor.
Cuma güzel bir turnuva olacak diyor içimden bir ses
Vasco facebook ta grup açıcaz sana, " vasco dükkanı artık birine itelesin diyen 100 kişi bulabilirim"
Şike var bu turnuvada siz pisti tanıyonuz şikanlara kaçla girilir kaçla çıkılır hepsini inceleyip hesaplamısınızdır biz gelcez öle turist gibi tur bindirirsiniz valla antreman sürüşü ve sıralama turları talep ediyorum federasyondan yoğsam ters yönden giderek yarışı baltalama girişimlerine başlarım ona göre
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Siz antremanlara başlamışsınız cuma ya kadar gidip bi pisti görsem iyi olucak
Pistin yabancısı olmasam şimdi ne iddalı laflar ederdim de susuyorum Bunu küçük bir bahane olarak da kullanabilirim yarıştan sonra
Bornovadan gidicek arkadaşlar olursa bana da kılavuzluk eden olur mu acaba
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Yahu ben sonuncu oldum Pisti gördükte ne oldu Ne kadar iyi olursan ol gelen arabaya ve bir tekerleklere girmene bakar
Eğlencesine bakmak lazım işin.. (Önceden yenilmenin yerini yapayım da.. )
Bu arada,mekanda çaylar self servis olmakla birlikte ücretsiz.Ek bilgi olarak bunu yazayım..
Kadze,otobandan devam ederek yeşildereden direkt Gaziemir - Havaalanı tabelalarına göre gel,yol üzerinde zaten yer,karabağlar da Gaziemir tarafına giderken sağda gelirken soldaBulamadığın taktirde direkt olarak canlı telefon desteği vermeye hazırız biliyorsun.
Bornovadan gelen biriyle de gelebilirsin tabi,garanti olur.
Mert tavla rakibini mi kastediyorsun Fener- Galatasaray derbilerine döndü bu iş
Benim tek rakibim THY
UmARsIZ ,yeni açılan bir yer.Karlı bir iş..
Tutulması için bu tarz kıyaklar yapması lazım,mantıklı bir esnafın düşüneceği olması gereken birşey aslında.Çayın maliyeti nedir ki..Bütün gün boyunca verdiği çay iki kişinin karting parasından çıkar.Tabi bunu düşünmeleri yine de güzel.Sinekten yağ çıkartılan yerlerde insan kendini mekana ait hissetmiyor.İstanbul daki kalabalık biraz esnaflığı öldürüyor,nasıl olsa iş yapacağım olayı..İzmir de bu böyle değil.
6 araba var ama sayıya göre açıkta kişi kalmayacak şekilde 5 li vs. gruplama yapabiliriz.
madem hepimiz hızlı hepimiz öfkeliyiz o zaman tokyoda buluşalım ben hiç gitmedim de oraya forrap abiiii
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
o Kadar emin olma bence.. alper abinin nefesi kesildi. insan dışı bir hareket yaptım .. :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 ----------
erman bu da sana
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...ki-dogdun.html
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
hocam gidip gizli gizli antrenmanlar yapabilirsin
Yeri çok basit bonovadan yeşildere üzerinden havalimanına doğru devam edin. karabağlara çıktığınızda yolun sağında baya büyük bir tabelası var. Orcaner iş merkezinin yanında.(o orcaneri de ilk yaptıklarında semt garajı yapacaklardı kaldı öyle..)
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)