listeyi yeniden düzenleyelim ben varım
Yağmurluda olsa olmasada
1.mgu
listeyi yeniden düzenleyelim ben varım
Yağmurluda olsa olmasada
1.mgu
hayırlısı olsun arkadaşlar bencede mantıklı.
Osbourne Hocam, aynen katılırım. Ben de gruplara ayırma işini ayrılık olsun diye söylememiştim zaten. Kanımca da ilk yazılan geçerlidir.
Bir soru sormak isterim. Avrupa yakası için buluşma noktası dediğiniz Levent BP, Maslak'taki İstinye kavşağındaki İTÜ'nün kapısının karşısındaki BP midir?
Yarın sabah gezi olacak, buluşmamıza 12 saat kalmış ve geziyi erteleyelim diyenler var hala..
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Ben yarın sabah geliyorum, onu biliyorum bir tek..
Sabah saat 08:00'da eski salı pazarında, 08:30'da da Levent'teyim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------
Yav hani patlayan HSBC binası varya Levent'te, tam onun orası işte..Metrocity'nin karşısı..Maslak değil..
Liste yeniden düzenleniyorsa beni de ekler misiniz? Sabah 8:30'da Levent'teyim aksilik olmazsa.
yarın hava yağmurlu fakat kısa süreli yağmur olacağı söyleniyor.
yolda dikkatli olun özellikle yağmurda tecrübesi olmayan arkadaşlar.
geçen sefer de sis vardı.
her seferinde gelip dikkatli olun diyorum.
birşey olsa benden bileceksiniz.
keyifli bir gezi geçirmeniz dileğiyle.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Arkadaşlar, tekrardan isim yazmalara vs. lere gerek yok..
Gezi başlığı açılmıştır..
Gerekli uyarılar yapılmıştır..
Yağmurlu olacağı söylenmiştir..
Yağmurda sürüş tecrübesi olmayan arkadaşlar için önerilen bir gezi değildir.Nokta.
Bu konu burada bitmeli bence..
Bir de ilk mesajda da yazıldığı gibi, daha evvelki gezilerde başımıza gelen bir durum olduğu ve sorumluluk tüm gruba ait olduğu için;
LÜTFEN Yarın buluşma yerine gelindiğinde ehliyetlerimizi Bana ya da Tuğushan'a gösterelim..
Buna karşı çıkan arkadaşım olacaksa gruba dahil edilmeyecek..
Anlayışlı oluruz umarım..Teşekkürler..
Lütfen bu konuyla ilgili de mesaj yazmayalım..
yağmurda sürüş daha zevkli bence) tabi ben 40-50 ile gittigmden yarin bende buluşma noktasında olacagim....
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Arkadaşlar size çekincemi anlattım. İptal edelim demedim. Telefonum sürekli meşgul ertelenmesini isteyenler olduğu kadar ertelenmesini istemeyenler de var. Bu durumda gezi ilan edildiği gibi çizilen rotadan, belirtilen saatlerde tekerlekler dönmeye başlayarak yapılacak.
Yani gezimiz ertelenmiyor. Ancak daha önce yazdığım gibi havanın durumu ile ilgili riskler ortada. Tecrübesine güvenmeyen ancak nasılsa arada kaynarım diyen arkadaşlar ne yaptıklarının farkında olsunlar.
Yarın buluşmak üzere.
Rota bilgisi için tıklayın http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=h&z=10&num=10
tamamdır mgu geliyorum, misafirlerim var arabayla gelecekler inşallah sorun olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------
mgu ortak bir noktada buluşalım
abi bir dak rotaya bakıcam ama kilitlendi açılmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------
abi istersen sen sabah bp ye git ordan arkadaşlarla gel istersen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
[QUOTE=UmARsIZ;1879341]Arkadaşlar size çekincemi anlattım. İptal edelim demedim. Telefonum sürekli meşgul ertelenmesini isteyenler olduğu kadar ertelenmesini istemeyenler de var. Bu durumda gezi ilan edildiği gibi çizilen rotadan, belirtilen saatlerde tekerlekler dönmeye başlayarak yapılacak.
Yani gezimiz ertelenmiyor. Ancak daha önce yazdığım gibi havanın durumu ile ilgili riskler ortada. Tecrübesine güvenmeyen ancak nasılsa arada kaynarım diyen arkadaşlar ne yaptıklarının farkında olsunlar.
Yarın buluşmak üzere.
rota kesin dimi arkadaşlar o rotaya göre katılmayı düşünüyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------
Selam arkadaşlar çakır usta ve ben mgu sabah saat 09.30' da çatalcada polıs karakolu önünde buluşup gruba katılıcaz bu bölgeden katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur..
mgu cep 0532 246 19 82
ozi durmak yok yola devam tünal ben batuhanlardayız umarsıızda burada sabah aynen devam kardeşim .Arkadaşlar nlütfen hazırlıklı gelelim
Allah yolunu açık eylesin keyifle gidin, keyifle gelin, aklım, kalbim, duam sizinle...
Allah'a emanet olunuz...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hayırlısı olsun
ya arkadaşlar çatalca subaşı civarında tahminen kaçta olusunuz o civardan gruba katılıcaz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)