evet arkadaşlar yarasa sürüşümüzü tamamlayım şuan eve gelmiş bulunmaktayız,
sisler ve buğular eşliğinde turumuzu kokoreç ile sonlandırdık dağıldık
bi dahaki sefere daha çok katılımla tekrar edeceğimizi umarım
evet arkadaşlar yarasa sürüşümüzü tamamlayım şuan eve gelmiş bulunmaktayız,
sisler ve buğular eşliğinde turumuzu kokoreç ile sonlandırdık dağıldık
bi dahaki sefere daha çok katılımla tekrar edeceğimizi umarım
yalnız kokoreççideki horlayarak sandalyede uyuyan adam benim motora rakip olucak cinstendi zira ona horlamak denmezdi abartı modeldi
dolana dolana geldim eve ama uykusuzluktan ölecem. 5 saatlik uykuyla duruyorum bütün gündür. bünye alışmış 10-12 saat uyumaya(:
az ama öz fotolarıda birazdan koyuyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
biraz karanlık çekmişim ama olsun(:
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Anlaşıldı tamam 35 42 merkez beklemede...
Fotolar geldi bu arada merkez. Yine konuşturdun fotoları Runemagıck kardeş.
Kokoreççilerin bütün motorcu arkadaşlara selamı var....
Şimdi kokoreçli tatlı uykular bize. Direk 7. kat semaya uçuş var. Allah'a emanet..
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Pazar günü gelemeyeceğim kesin..ama akşam dönüş vaktinize göre Kadıköy'de Mercan olayına girebiliriz..Bence sen son molanızda beni ara..Geliyoz biz diye..
Hani tezgah? Karanlık karanlık resimler var sadece
Afiyet şeker olsun aga..
Mt Yarasa grubu da filizleniyor sanırım
MT yarasa gurubu ve ya MT gece bekçileri güzel isim hoşuma gitti bende severim geceleri dolaşmayı bir dahaki tura katılmak isterim MT gece timi
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
yazın iş çıkışı cuma gecesinden o kokoreçcide kokoreçimi yer, sabaha kadar kız kulesinin karşında yakamozun denizin üstündeki yansıması eşliğinde gün doğumunu seyrederim... insanın resmen ruhu dinleniyor..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)