İyi dileklerin teşekkür ederim. TEM üzerinden Sapanca'ya gideceğiz orada biraz gezecek ve Maşukiyeye gideceğiz Sonra da geri döneceğiz.
O çevrede gezintinin rotası yok bu yüzden Google Earth ile çizemiyorum. Sen de katılsaydın?
İyi dileklerin teşekkür ederim. TEM üzerinden Sapanca'ya gideceğiz orada biraz gezecek ve Maşukiyeye gideceğiz Sonra da geri döneceğiz.
O çevrede gezintinin rotası yok bu yüzden Google Earth ile çizemiyorum. Sen de katılsaydın?
Sana iyi tezler o halde kolay gelsin
gelmek ısterdım ama max 260km ıle gıdıcek gurup yok bırde calısıyorum tabı
kazasız belasız bol eylencelı surusler
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Kardeş bende de capo 2002 vardı verdim fazer aldım.Makinadan memnunmusun
servisleri çok kötü.
[/QUOTE]
Ustadım benimde gönlümdeki makine capanord, ama şuan aynı motoru taşıyan rsv kullanıyorum, servis konusu bende pek sıkıntı değil, çünkü İstanbul'da capanord ve muadili makinelerden anlayan tek bir kişi var, oda Menderes usta, Aldığım motor zaten onun motoruydu, bakımlarınıda o yapıyor.
saat kac gıbı donulur bellımı ona gore kacmaya calısıcam
En geç akşam 6-7 gibi İstanbul'da oluruz diye tahmin ediyorum.
sedat 57 ile bursa ya gitme planımız var... eger ki fikir değiştirirsek rotayı sizden tarafa kırarız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bu durumda bir yer ile anlaşmak gerçekten zor oraya gittiğimizde karar veririz nerede yiyeceğimize. Henüz kesinleşmiş bir listemiz bile yok.
ya buyuk ihtımal bır kaç arkadaş geleceğiz sabah kahvaltısı harıcınde şöyle uzun zaman dır canımız sucuk mangal cekıyor kımse uymak zorunda değil tabii ama fıkır işte eğer bu gezıde beraber olursak bız bır kaç arkadaş bunu yapsak umarım uyumsuzluk dıye canınız sıkılmaz yada hep beraber yaparsak tabıkı keyıfli olur.
Yine nereye kaçıyorsunuz bakalım.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Sabah kahvaltısı için iki yer buldum
Göl kenarında Gülizarbahçe var. Fiyatları uygun gibi görünüyor http://www.gulizarbahce.com/menu/index2.html
Göle biraz uzak olsa da Heinz diye bir yer buldum çok methediyorlar.
Gölpark diye bir yer buldum www.golpark.net
Dedeman otelinini açık büfesi muhteşemmiş ancak oradan uzak durmaktan yanayım herkesin cebine uymayacaktır.
Sizin de tavsiyeniz varsa söyleyin telefon açıp biraz gıdıklayayım bakalım ne kadar indirim alacağız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------
Üstadım ben de alabalık taraftarı değilim geçen hafta da sucuk ekmek yaparız diyorduk ama yalan oldu. Bakalım biraraya geldiğimizde karar veririz ;) Bu arada sen geliyorsan listeyigüncelelr misin :D
Yola çıkış saatleri belli Opet'te çay içebiliriz.
Bu arada arkadaşlar listeyi güncelleyebilir miyiz? Avkan askon ikiniz da gelecek misiniz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)