Düşünmeyi boşver gel Madem Adapazarındansın bize google earth dışında gidilebilecek yerleri de gösterebilirsin
Düşünmeyi boşver gel Madem Adapazarındansın bize google earth dışında gidilebilecek yerleri de gösterebilirsin
Kartepe çıkışında kahvatı yapılabilecek alanlar mevcut..Alabalık için Yayla alabalık tesislerini tavsiye ederim..(yolu biraz bozuk ve biraz çamurlu)http://www.yaylaalabalik.com.tr/
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Kesin listemiz aşağıda.
1. Umarsız
2 .Capanord
3. Tombo
4. boraerdin
5. Tasarslan (bize sapanca civarında katılacak)
Avkan
Akileos
Askon
Arkadaşlarımız henüz kesin değil
Batubay debriyajındaki sorunu hallederse (ki ondan kaçmaz) geleceğini söyledi ama onun yerine gelecek diye yazmayayım. GSXRR arkadaşımız kalabalık bir ekiple katılacağını söyledi saysını ben yazmayayım o yazsın bereketi kaçmasın
Kıskandım şimdi ya ne güzel geziyorsunuz, başlığı açan arkadaşada tebrik ederim gayet güzel yazmış neler gerekenilir diye.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Acizane bizi de yazın inşallah...
Ayrıca kıymetli yöneticilerimiz bu akşamki yarasa sürüşümüz içinde izin verdiler.
Bu grup MT İstanbul Geceli Gündüzlü Yol Grubu.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Abicim o zaman listeye adını yazayım mı sen mi yazarsın?
bende adapazarındanım pazar günü dershanem var 1 bucuga kadar...malum Öss.eger gidiceginiz yerlerın saatlerıyle belırledıysenız su saate sunu yapcaz gıbısınden.dershaneden cıkınca aranıza katılabılırım [kask dısındakı ekipmanlar zorun mu ?]
Eğer tem den geleceksen ogs-kgs şart gibi görünüyor
Üşümemen için kışlık mont ve eldiven gerekli zaten
Saat kaçta nerede olacağımız belli değil ama ilk ileyiye bakarsan telefonumu görebilirsin beni ararsan sana nerede olduğumuzu söyleyebilirim. Sana uyarsa sen de katılırsın ;)
1. Umarsız
2 .Capanord
3. Tombo
4. boraerdin
5. Tasarslan (bize sapanca civarında katılacak)
6. Siyahatmaca
7.???
Tesadüf bizde 3 arkadaş aramızda düşünüyorduk sapanca diye kahvaltıya ancak biz biraz geç çıkacağız istanbuldan belki oralarda karşılaşırız şimdiden sizlere hayırlı yolculuklar yolunuz açık olsun
yine tesadüf yanınızda geçersek bilinki biziz
600 RR
1000 RR
hayalbuysa )
ben sizi zaten tanırım kalabalıktan, sapancaya geziye giden başka forum yoktur sanırım
Fazla gazlamayın aramızdan birileri peşinize düşmeye kalkmasın ;)
Askon 240km lik bir grup yok mu diyordu? Bak geldiler işte onlar da 240 Km hılz gidecekler çıktı ortaya :D
Bende gelmek istiyorum ancak bu hafta biraz mide sorunu yaşadım, hanım şimdiden yasaklara başladı umarım pazar günü aranızda olurum.
Bu arada buff ve eldiven almazsam donacağımdan eminim
Riva gezisinde bile rüzgarı heryerimde hissettim...
Umarım pazaar sabahı görüşürüz...
Olmadı belki sadece kahvaltıya bile gelmeye çalışırım.
Sevgiler
1. öncelik :Güvenli,dikkatli , henüz motor kullanmayanlara örnek sürüş
2.öncelik : eğlen,keyif al, sürekli yap
3. öncelik : asla sevdiklerini unutma !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)