c.tesi geziyi tercih ediyodum ama 550kmyi gözüm yemedi
c.tesi geziyi tercih ediyodum ama 550kmyi gözüm yemedi
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Ulen hepiniz yan çizdiniz hee..Ne biçim Mt Yol Grubuyuz biz
motorum uygun değil belki ama yinede katılmak isterdim.lakin sadece hafta içi birgün izinliyim.bunun dışında bayram olmaz çalışıyorum,hafta sonu olmaz çalışıyorum,yılbaşı olmaz çalışıyorum,resmi tatiller kesinlikle olmaz çalışıyorum.birtek 21 günlük yıllık iznim var belki o arada kaçarız biyerlere
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Pazar yap hacı pazar ...cumartesi dinlen onun yerinetam benlik yol 90 la yata yata giderim....Bu pazar Bursaya karadan gidebiliriz Ramazanla(Tek Teker Ramço) senin gezi olmaz ise
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:38 ----------
o motor 90 la cok rahat gider gelir.... sorun yaşayacagını sanmam...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bende sakaryadan katılmak isterim aslında [Sakarya-MT] de katılsa güzel olur.
Ozzy yanlışık olmasın 550 km olduğuna emin misin? Kadıköyden sapanca 118 km diyuor google earth.
iyi eglenceler engin kazasız belasız bol fotolu bir gezi olu umarım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ben gelirim.
sadece kalkış saati biraz ters bana.
can't be worried about that shit. life goes on man.
pazar günü yapılsa sanki daha bi katılım olcak gibi.. Sakarya Mt den hala ses yok.. ben ise hem formda hem motorda yeniyim
Ozi selamlar valla ben cumartesi full çalışıyorum,akşam vefa vefakarda buluşma var gidiyorum yarın da gezideyiz Allaha emanet olun
Kilometre hesabında hata var sanırım, ben akyazıda 2 yıl çalıstım, İstanbul çamlıca gişelerden akyazı 165 km. 165+165 = 330 km. Tabi İstanbul'un neresinden geldiğinizde önemli ama yinede o kadar km çıkmaz.
romantik bir gezi olacak gibi görünüyor.
zaten bize baştan gelme demişsin...
gidebilirseniz size iyi eğlenceler...:
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Evet bugün işyerimde düşündüm bir an sanırım yanlış hesaplama yaptım, çünkü bizi götüren servis istanbul içini de dolaşmıştı..Ama 350 km den aşağı değil..
Saol janim..Görüşemedik seninle de..
Bende gelmene memnun olurum..Kalkış saatini sana uyduralım o halde?
Zira senden başka kimse gelmiyor gibi
Özel mesaj attım bi bakıverirsen..
Selam usta..Hoşgeldin
İşin olmasa geleceğini biliyorum zati..İyi gezmeler sizede
..
evet evet..Hata bende..
Neden canım..Kendine güvenen gelsin demiştim
Eyvallah..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------
Arkadaşlar..Google Earth hesabına göre Üsküdar - Sülüklü Göl arası 192 km..
Yani toplam yolumuz yaklaşık 400 km olacaktır..
mesaj cevaplanmıştır.
Katılımcılar:
1- Osbourne
2- The Dude
3- .........?
Buluşma saatinde değişiklik oldu:
Sabah 09:00'da Mehmetçik OPET'te..
Fikir değiştiren olursa ayıp olmasın şimdi..
iki makina yhardırın bakalım ip gibi otobanda....Rahat rahat gidersiniz fermuar düzeni 90-100 arası sıkıştıranda olmaz...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
engin bende biraz önce eve geldim, 10 gündür yurt dışındaydım, bugunum boş olsa gelirdim ama kısmet değilmiş, bu arada sis yüzünden uçaklar gemiler rötar vs bugün istanbulda var, umarım sizin yolunuz açık olmuştur ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Yarın-pazar- gelebilirsen gel 08 00 de levent bp deyiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)