Biras geçte olsa ordaydım,bi çok kişiyle görüşemesekte güzel topplantıydı
Biras geçte olsa ordaydım,bi çok kişiyle görüşemesekte güzel topplantıydı
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
çok güzel bi akşamdı ama biraz erken ayrılmak zorunda kaldım.bir başka toplantıyı 4 gözle bekliyorum. en kısa zamanda görüşmek üzere bu arada fotoğrafalar bayaa iyimiş ben gittikten sonra pankart olayı filan olmuş
hehehe amma eğlenmişiz ya
uzun zamandır böyle güzel bi toplantıya katılmamıştım(maçlardan dolayı) hastalık bi işe yaradı en azından
Herkese tek tek teşekkürler kaptana ayrıca teşekkürler
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Uşaklımıyım diye bilmiyorum ama Ege insanın yüzünde nur var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İş dolayısıyla geç de gelmiş olsam benim içinde güzel bir geceydi..
Katılanlara ve fotoğraflar için Hasan Kaptan a teşekkürler
Sürekli MT İzmir pankartı diyip duruyordun,düzeltmeyeyim demiştim Telafuz olarak öyle çıkıyo,onun MT pankartı olduğunu biliyordur heralde diyordum ama bu mesajınla herşey gün yüzüne çıktı
tuncerim benim aklım hala halayda kaldı
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Katılan herkese teşekürler,eskilerden bir çok kişiyi görmekten mutlu yeni arkadaslarımızla tanışmaktan memnun oldum,aramıza tekrar hoşgeldiniz
Kadir de bizi kırmadı geldi uzun bir aradan sonra görmüş olduk kardeşimizi
Hasan fotoları iiçin ayrıca teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:18 ----------
bende de EGE MT pankartı vardı getireyim mi
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
katılan herkese cok teşekkürler çok güzel bi toplaşma oldu.tuncer görüşemedik bu sefer bi dahakine inşallah...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:28 ----------
puhahahahaha daha yeni gördüm bu yorumu mustafa çok güldüm ya .sonraki krokilerinde verdiğin bu taktikleri kesin kullancam
cok güzel fotolar kaptan denklanşörüne sağlık... ama keşke benim motorun plakasını çekçeğine motorun kendini çekeydin. ama olsun yinede cok güzel fotolar
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Eğlenceli olmuş belli Gelmeyi istedim ama başka bir planım vardı malesef Eskilerden yüzler varmış iyi olurmuş gelseymişim ama birdahaki toplantıya artık
Herkese selamlar
Geldiğimde erken gidenleri uğurlayıp, ardından geç gelenleride karşılayacak şekilde geliş saatim iyi denk geldi, herkesi görmesemde uzun süredir görmediğim bir çok kişiyi görmek çok güzeldi, eksikler vardı elbet ama gelemeyenlerinde ilerde hasret gideririz artık
sıgarayla mücadele kanununun henüz gelmediği cafenin bahçesinde , maskeli üyelerin sayesinde H1N1 den uzak , fıstık gibi bir toplantı oldu
ben daha yorum yazmaya yeni vakit buldum, hemen gecesinde eklemişsin fotoları ellerine sağlık Hasan.
May The Force Be With You
Geldiğimde erken gidenleri uğurlayıp, ardından geç gelenleride karşılayacak şekilde geliş saatim iyi denk geldi, herkesi görmesemde uzun süredir görmediğim bir çok kişiyi görmek çok güzeldi, eksikler vardı elbet ama gelemeyenlerinde ilerde hasret gideririz artık
sıgarayla mücadele kanununun henüz gelmediği cafenin bahçesinde , maskeli üyelerin sayesinde H1N1 den uzak , fıstık gibi bir toplantı oldu
ben daha yorum yazmaya yeni vakit buldum, hemen gecesinde eklemişsin fotoları ellerine sağlık Hasan.
May The Force Be With You
Katılan arkadaşlara bende teşekkür ederim. bizde fotoğraf işler hızlı çalışır.
Bakalım nasip o zaman
boyadınmı jantları ?
yapım aşaması fotoğraflarını bekliyorum kanka
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)