Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çok Uzun Süreli Bir Etkinlik Olması Dileğiyle.

REKLAM ALANI
    mogli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer1000 - F650 GS
    Öncelikle herkese merhabalar...

Arkadaşlar ben bu sitede ve çevremde motosiklet kazası haberleri duymaktan da görmekten de bıktım usandım.

İnsanların motosiklete bindikleri için cezalandırılmasına da daha fazla sessiz kalamayacağım.

Ben hiç cezalandırılmadım motora bindiğim için demeyin. Bence farkında değilsiniz...
    Türlü türlü yaratıkla ayrı ayrı uğraşmıyor muyuz trafikte?

Park yüzünden kavga eden mi dersiniz, yolda sıkıştırıp kaçan mı dersiniz, virajdaki gölete girip kaza yapan mı dersiniz, aslfaltın ortasındaki kraterler mi dersiniz, kazınmış asfaltın yarıkları mı dersiniz...

Aslında çok ağır bir ceza çekiyoruz ama farkında değiliz.

Evet bu bir ceza bence... Kimse alınmasın ama KAFASIZLIĞIMIZIN (en azından kendim için) SESSİZLİĞİMİZİN cezası. Artık uyanmalıyız. Nedir bu ahırdaki koyunlar gibi? Her gün birimizi kesmeye götürüyorlar ama biz sıra bize gelene kadar farkına varmıyoruz ve varamayacağız da böyle giderse.

Ben artık ses çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Bir önerim olarak bu konuyla ilgili ve bunu bir aktivite olarak görüyorum. Uzun süreli olması gerekiyor sonuca ulaşabilmemiz için. Belki bir sonuç alamayacağız ama en azından ben bundan 20 sene sonra yine insanlar bu kadar duyarsızsa yiğenim bana " Neden birşeyler yapmadınız?" dediğinde, "Aslında birşeyler yapmaya çalıştık" diyebileceğim.

En azından birileri rahatsızlığımızı duymalı. İnsanlara derdimizi anlatmazsak nerden bilebilirler ki? Biri size aç olduğunu söylemeden nasıl bilebilirsiniz ki?

Zaten ülkemizde sesi çıkana bile önem verilmiyor ki biz söylemeden farkına varsınlar.

Ben herkesin kendince bir şikayet maili hazırlayıp ilgili makamlara göndermesini ve bu mailin bir kopyasını saklamasını, her foruma girişte bu foruma tekrar girebilmek için en azından sağlıklı bir şekilde kazasız belasız girebilmek için bu maili ilgili makamlara göndermesini istiyorum. Bugün virajda su birikintisine girip kaza yapan arkadaşların haberini okuduğumda içim yandı resmen. Esasında tanımam etmem... Ama tanımam mı gerekir? O da bir insan... ve işte bunu ispatlamamız gerek tüm Türkiye'ye...

BİZ DE İNSANIZ !

Ben sinirlerime hakim olarak elimden geldiğince kısa bir mail yazdım. Aşağıya yapıştıracağım birazdan ilerde daha ayrıntılı derdimi anlatan bir şey de yazacağım. Ben ilk etapta aklıma gelen yer olan TMF ye gönderdim. Çünkü bu konuyla en yakından ilgilenmesi gereken yer orası diye düşünüyorum. Gerekirse dava açıp herşeyi yapmalı. Daha sonra karayollarına, içişleri bakanlığına ve bilimum etki edebilecek olan her türlü makama...

Siz de bana yardımcı olmak ister misiniz?

O kadar da zor değil aslında. Hatta belki bakarsınız bir gün sitenin girişine bir eklenti konur ve ordan istediklerimizi yazıp direk mail atabiliriz tüm makamlara. Böylece unutmamış da oluruz her girdiğimizde.

Neyse sonuç olarak kimse bana destek olmasa bile tek kişilik bir aktivite bile olsa, ben bu işi yapacağım. ve düzelene kadar devam ettireceğim.

YArdım etmek isterseniz ya da görüş belirtirseniz şimdiden teşekkürler.

Gönderdiğim mailin kopyası;

Konu: Motosiklet Sevdalılarının Hayatının Çok Ucuz Görülmesi

Mesaj: Öncelikle tüm motosiklet severlerlere ve ve onları sevenlere selamlar.

Sizlere çok uzun ve tüm derdimi anlatan bir mail yazmıştım, ancak sizlerinde işinden, gücünden vaktinden çalmaya hakkım olmadığını ve büyük ihtimalle zaten olayların farkında olduğunuzu, konuyla ilgilendiğinizi düşünerek daha kısa ve basit bir mail yazmak istedim.

Öncellikle Türkiye'de MOTOSİKLET'in pek de ilgili olmayan kurumların elinden kurtulmasını sağladığınız için kişisel olarak çok teşekkür ediyorum sizlere. Yaptığınız ve yapacağınız tüm aktiviteler, tüm girişimlerde destekçiniziz motosiklet severler olarak.

Ben kimim?
    Öncelikle övünerek söylüyorum ki bir MOTORCU'yum.
    Ayrıca Kocaeli Üniversitesi Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı'yım.

Sizden kulubüm, üyesi bulunduğum motor kulüpleri, toplulukları, tanıdığım motorcular, yakınları ve insanları seven herkes adına bir istirhamım olacak.

Malum yurdumuzda motosikleti hala taşıt yerine koymuyorlar. Orta şeritte 120-130 la giderken size kızan " Ne o otomobil gibi bütün şeridi kaplıyorsun!" diyen insanlarımız var. Tamam herkesi seviyoruz biz motorcular, hatta belki o bilmeyen insanlarımızın bazıları da bizim tanıdıklarımız. Ama yaşamayı da seviyoruz.
    Anlayacağınız sürülülerimiz çok duyarlılar.

Yine biliyorsunuzdur, bizim yollarımız dillere destandır. Almanya'nın otobanları bir Türkiyeninkiler iki... O derece düzenli ve tertiplidir. Onları yaparken de bizi öylesine düşünüyorlar ki... Bariyerler olsun, asfaltta çukur olmaması, suyun tahliyesi... hemen her konuda bizi inanılmaz düşünüyorlar.

Ama sürekli kazalar oluyor. Daha iki gün önce iki arkadaşımız virajın inanılmaz güzel ve mühendislik harikası olarak dizayn edilmesinden sebep 60la giderken kaza yaptı. Çünkü suyu o kadar güzel tahliye etmişlerdi ki virajda ufak bir gölet oluşmuştu. Şimdi ameliyattalar. Belki ömür boyu sakat kalacaklar.

Yakınen tanımıyorum bu arkadaşları ama içim öylesine yanıyor ki...
    Benim de ablam, babam, yiğenlerim ve sevgilim motorcu...
    Yani en basit hesapla sadece ailemde 7 MOTORCU var. Benim için ha onlara zarar gelmiş ha başka bir insana... Eğer suçlu varsa bedelini ödetmek için elimden geleni yapmaya hazırım.

Anlayacağınız bu kadar güzel yollarda, bu kadar eğitimli, nezih, erdemli sürücülerin arasında, bizi bu kadar düşünen yönetici ve mühendislerimizin çalışmalarına rağmen biz MOTOR SÜRÜCÜLERİ " o kadar beceriksiz o kadar aptal o kadar burnunun dibini göremez "iz ki hala kaza yapabiliyoruz. Üstelik Mazoşist gibiyiz sağımızı solumuzu kırmayı, felç kalmayı, kaza yapmayı en zevklisi de ölmeyi çok seviyoruz...

Bence bu konuyla en ilgilenmesi gereken merci sizsiniz. Yoksa bu gidişle size yani MOTOSİKLET FEDERASYONU'na gerek kalmayacak. Çünkü bu ülkede motorcu kalmayacak.

LÜTFEN BU İŞE BİR EL ATIN. LÜTFEN BİZİ EĞİTİN, BİLGİLENDİRİN Kİ BİZİ HAYATTA TUTMAK İÇİN UĞRAŞAN BU KADAR İNSAN VARKEN BİZ DE DELİ GİBİ ZEVKİNE KAZA YAPMAYALIM.

Not: Lütfen üslubumu yanlış anlamayın. Çünkü gerçekten ciğerim yanıyor ve bunu alaylı bir şekilde ele alarak atlatabiliyorum. Yoksa çok ağır konuşmak geliyor içimden. Bize kulak verdiğiniz ve ilginize şimdiden teşekkürler.
    Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
    Her şeyin Aslı Güzeldir!
    Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bir şeyler yazmaya çalıştım ama vaz geçtim ,çünkü o kadar çok sorun varki, bir şeyler yazabilmek adına ,onları aklıma getirince daha yazmadan bunaldım valla..
    En yakınınıza bile bu sorunları anlattığınızda aşağı yukarı kafa sallamaktan başka bir şey yapmadığı bir ortamda ne yapabilirizki .Konu ile ilgili gayretiniz için başarılar diliyorum .

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    DAHA ÖNCE DE DENENDİ....
    ama sen yılma!!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

boraerdin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN 1500 - Harley Davidson Sportster
    Yeniden "Motosikleti Farket" çalışması yapabiliriz.

İstanbul'un her yerinde broşürler dağıtabiliriz. Hemde bunu aylarca sürdürebiliriz. Siteye üye olan arkadaşlara göndeririz ve motosikleti ile trafiğe çıkanlar ışıklarda, motorlarını park ettikleri yerdeki araçlara verebilir.

Ama bir günlük bir kortej değil. Hergün yaparız.

Motosikletlerimizin uygun alanlarına 1 ay boyunca üzerinde kalacak

"Motosikleti Farket" yazısı yapıştırabiliriz.
    Bu yazıyı trafikte gördüğümüz diğer motorculara veririz.
    Biliyorum daha önce bir benzeri yapıldı ama uzun soluklu olmadı.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    Bizler hangı konuda hakkımızı arayabılıyoruzki yada aramak istesek nelerle karşılaşıyoruz.yada hiç bir seyle karşılaşamayıp kaale bile alınmadığımız oluyor.Benım cocuklarım var ve bu motosıklet sevdası onları şimdiden sarmış durumda ben küçük küçükte olsa eğitiyorum ama eğitiyorumda içim yanıyor öğrendıkçe buyuk oğlum yolda hataları saymaya başlıyor sürücüleri kınamaya başlıyor ya bu cocuk kadar akılları yokmu saygıları yokmu durumlarının farkında değillermi bu kadarmıyız ya demeye başlıyorum sonra aklıma şu gelıyor ama nerdeeee kım yapar yapsada kımler karşı cıkar bunlara ehlıyet almak için başvurduklarında ilk önce motosıklet ehlıyeti ardından 1 yıl sonra otomobıl ehlıyetı ve trafıkte yeterlılık isteyeceksın ki anlasınlar asfalta yakın olmayı rüzgarı böğründe hıssetmeyı kanun cıksa uygulama aksaklık olur her kes bır kılıfını bulur yıne bu fıkır sacmada olabılır ama içimden istıyorum ki len bır gecın motosıklete 10 km re gıdınde aklınız başınıza gelsın
    Neyse uzun soluklu bır kanpanya başlatılabılır herkes fıkırlerını yazsın ben varım gelecekteki cocuklarım için varım ayrıca konunun önemıne bakın okuyan sayısı 2 kişi kaza tazıye topici 40 kişiye ulaştı mıllete sanırım kavga lazım varmı benle burda kavga edecek daha stedeki iç içe olan arkadaşlarımızı konuya cekemıyoruz

darkeagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ev maltepe İstanbul yaşadığı yer: Şimdilik Dünyanın her yeri
    Motosikleti
    Goldwing
    Yılmadan devam edersek sonuçta belli bir yere ulaşacağız unutmayın ki karıncaya nereye diye sormuşlar ? Hacca gidiyorum demiş . Sen yolun binde birine bile varmadan ölürsün dendiğinde karıncanın cevabı bize yılmamamamız gerktiğini çok güzel anlatır.
    OLSUN BU YOLDA ÖLÜRÜM
    Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"

Motosikleti
    Aprilia Caponord 1200 add & Benelli Tnt 249 S
    ben kendimce önlemimi cc küçülterek alıyorum gt650 comet'i sattım ve şimdi 250 cc lik bir makina bakıyorum neden ? o kadar çok kaza cereyan etmeye başladıki her kontak açışımda korkuyordum. bu bir çözüm olacakmu bilmiyorum ama deneyeceğim.

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizler hangı konuda hakkımızı arayabılıyoruzki yada aramak istesek nelerle karşılaşıyoruz.yada hiç bir seyle karşılaşamayıp kaale bile alınmadığımız oluyor.Benım cocuklarım var ve bu motosıklet sevdası onları şimdiden sarmış durumda ben küçük küçükte olsa eğitiyorum ama eğitiyorumda içim yanıyor öğrendıkçe buyuk oğlum yolda hataları saymaya başlıyor sürücüleri kınamaya başlıyor ya bu cocuk kadar akılları yokmu saygıları yokmu durumlarının farkında değillermi bu kadarmıyız ya demeye başlıyorum sonra aklıma şu gelıyor ama nerdeeee kım yapar yapsada kımler karşı cıkar bunlara ehlıyet almak için başvurduklarında ilk önce motosıklet ehlıyeti ardından 1 yıl sonra otomobıl ehlıyetı ve trafıkte yeterlılık isteyeceksın ki anlasınlar asfalta yakın olmayı rüzgarı böğründe hıssetmeyı kanun cıksa uygulama aksaklık olur her kes bır kılıfını bulur yıne bu fıkır sacmada olabılır ama içimden istıyorum ki len bır gecın motosıklete 10 km re gıdınde aklınız başınıza gelsın
    Neyse uzun soluklu bır kanpanya başlatılabılır herkes fıkırlerını yazsın ben varım gelecekteki cocuklarım için varım ayrıca konunun önemıne bakın okuyan sayısı 2 kişi kaza tazıye topici 40 kişiye ulaştı mıllete sanırım kavga lazım varmı benle burda kavga edecek daha stedeki iç içe olan arkadaşlarımızı konuya cekemıyoruz
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yılmadan devam edersek sonuçta belli bir yere ulaşacağız unutmayın ki karıncaya nereye diye sormuşlar ? Hacca gidiyorum demiş . Sen yolun binde birine bile varmadan ölürsün dendiğinde karıncanın cevabı bize yılmamamamız gerktiğini çok güzel anlatır.
    OLSUN BU YOLDA ÖLÜRÜM
    yola devam

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Toplum olarak en büyük sorunumuz, maalesef hakettiğimiz şekilde yönetiliyor olmamızdır. Bizler ayrı ayrı bireyler olarak nasıl kişiliğe sahipsek, belli makamlarda oturanlar da öyle. Onlar gökten inmiyor, içimizden çıkıyorlar. Herşeyi tepemizdeki insanlardan bekleyip kendi kendimize isyan edip durmak bizleri daha da çıkmaza sokuyor. Kendimiz söyleyip kendimiz dinlemek yerine mogli arkadaşımız gibi sıkıntılarımızı başkalarına da dinletsek, küçükte olsa bir adım atmış oluruz. Hiç bir yetkili gelip bu forumu okumuyor. Birilerini birşeyler yapmaya zorlamak, dürtmek lazım.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yola devam
    yapıcak çok işimiz var
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    ybr125
    Alıntı boraerdin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeniden "Motosikleti Farket" çalışması yapabiliriz.

İstanbul'un her yerinde broşürler dağıtabiliriz. Hemde bunu aylarca sürdürebiliriz. Siteye üye olan arkadaşlara göndeririz ve motosikleti ile trafiğe çıkanlar ışıklarda, motorlarını park ettikleri yerdeki araçlara verebilir.

Ama bir günlük bir kortej değil. Hergün yaparız.

Motosikletlerimizin uygun alanlarına 1 ay boyunca üzerinde kalacak

"Motosikleti Farket" yazısı yapıştırabiliriz.
    Bu yazıyı trafikte gördüğümüz diğer motorculara veririz.
    Biliyorum daha önce bir benzeri yapıldı ama uzun soluklu olmadı.

HARİKA BENCE BEN VARIM.
    AZ ÖNCE Bİ MESAJ ATTIM TMF YE BUNLARI YAZDIM

Bence bir ülkede "motosiklet federasyonu" denilince akla saadece,yarış düzenleyen,2 tane teneke kupa veren e tabi malum masraflar diye ellerini ovuşturarak "lisans parası"toplayan bir kurum gelmemeli.Bu ülkede motosiklet kullanmak nekadar zor farkındamısınız?Daha dün köyde 2 tane öküzle tarla süremeyen adamlar bugun altlarında arabalarla trafikte cirit atıyorlar.Ne kadar ekmek okadar köfte sistemiyle çalışan kuryeler "2 iş daha yapayımda bugun birazdaha kazanayım"diyerek modern kölelik sistemiyle kurye şirketlerinde primle çalıştırılmakta.Maddi durumu iyi olan kişiler karne hediyesi olarak 12 yaşındaki çocuklarına çin malı scooter almakta.Bütün bunların içerisinde bilinçli olarak moosiklet kullanmak nekadar zor farkındasınızdır eminim.Yollarda çukur olarak adlandırılan ölüm tuzağı kraterlerden bahsetmiyorum.Yada milyonlarca lira kar edilen fsm. köprüsünün giriş ve çıkısında bulunan demir bağlantıdaki oyukların,yola enlemesine olacağına paralel konulmasından da bahsetmiyorum(ha bundan bir motosikletin ön tekeri o boşluğa sıkışıp takla attığı zaman bahsedeceğim.)Bir ülkede motosiklet federasyonu denilince köprüde otomobille aynı ücreti ödeyen,bazı vergileri bazı arabalardan daha fazla olan,ama o arabadan çevreye daha az zarar veren yollara daha az zarar veren,Benzin tüketimiyle o ülkeye daha çok şey kazandıran motosikletin federasyonndanda bahsetmiyorum.Bazı ülkelerde varya hani ücretsiz belli zamnlarda belli yerlerde usta eğitmenler tarafından bir toplantı yapan,Acemi motorcuların motorlarına işaret koymalarını zorunlu kılan,Motosikleti cazip hale getirmek için teşvik yolları arayan,Gerekirse meclislerinin önünde korna eylemi yapan,Motosiklet sürücülerini 2 senede bir muayene istasyonlarında trafik çere ve motor bilgilerinide denetleyen yabancı ülke motosiklet federasyonlarından ahsediyorum.YANİ SİZ ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN...PARDON SİZ SİBEL CAN KONSERİ TERTİP EDİYORMUSUNUZ ACABA?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 ----------

Biz hakediyoruz böyle yönetilmeyi demeye devam edersek baştan kaybederiz biz hak etmiyoruz arkadaş hak eden benim adıma konuşmasın kendi adına konuşsun.

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı trendy83 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz hakediyoruz böyle yönetilmeyi demeye devam edersek baştan kaybederiz biz hak etmiyoruz arkadaş hak eden benim adıma konuşmasın kendi adına konuşsun.
    Girişimin için öncelikle seni tebrik ederim. İlk fırsatta sakin kafayla ben de kesinlikle birşeyler yazacağım.
    Ama sanırım beni anlamamışsın. Ben de devam etmemek, birşeyler yapmak gerektiği anlamında konuşuyorum mesajımda. Kendimiz konuşup kendimiz dinlemeyelim, birşeyler yapalım diyorum.

Motosikleti
    iki teker
    HARİKA BENCE BEN VARIM.

Bence bir ülkede "motosiklet federasyonu" denilince akla saadece,yarış düzenleyen,2 tane teneke kupa veren e tabi malum masraflar diye ellerini ovuşturarak "lisans parası"toplayan bir kurum gelmemeli.Bu ülkede motosiklet kullanmak nekadar zor farkındamısınız?Daha dün köyde 2 tane öküzle tarla süremeyen adamlar bugun altlarında arabalarla trafikte cirit atıyorlar.Ne kadar ekmek okadar köfte sistemiyle çalışan kuryeler "2 iş daha yapayımda bugun birazdaha kazanayım"diyerek modern kölelik sistemiyle kurye şirketlerinde primle çalıştırılmakta.Maddi durumu iyi olan kişiler karne hediyesi olarak 12 yaşındaki çocuklarına çin malı scooter almakta.Bütün bunların içerisinde bilinçli olarak moosiklet kullanmak nekadar zor farkındasınızdır eminim.Yollarda çukur olarak adlandırılan ölüm tuzağı kraterlerden bahsetmiyorum.Yada milyonlarca lira kar edilen fsm. köprüsünün giriş ve çıkısında bulunan demir bağlantıdaki oyukların,yola enlemesine olacağına paralel konulmasından da bahsetmiyorum(ha bundan bir motosikletin ön tekeri o boşluğa sıkışıp takla attığı zaman bahsedeceğim.)Bir ülkede motosiklet federasyonu denilince köprüde otomobille aynı ücreti ödeyen,bazı vergileri bazı arabalardan daha fazla olan,ama o arabadan çevreye daha az zarar veren yollara daha az zarar veren,Benzin tüketimiyle o ülkeye daha çok şey kazandıran motosikletin federasyonndanda bahsetmiyorum.Bazı ülkelerde varya hani ücretsiz belli zamnlarda belli yerlerde usta eğitmenler tarafından bir toplantı yapan,Acemi motorcuların motorlarına işaret koymalarını zorunlu kılan,Motosikleti cazip hale getirmek için teşvik yolları arayan,Gerekirse meclislerinin önünde korna eylemi yapan,Motosiklet sürücülerini 2 senede bir muayene istasyonlarında trafik çere ve motor bilgilerinide denetleyen yabancı ülke motosiklet federasyonlarından ahsediyorum.YANİ SİZ ÜSTÜNÜZE ALINMAYIN...PARDON SİZ SİBEL CAN KONSERİ TERTİP EDİYORMUSUNUZ ACABA?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:32 ----------

arkadaşım yüreğine sağlık
    biz kendi toplantılarımızda eğitici ve öğretici konulara değinip paylaşıyoruz.
    muhammet ve gürkan abi

bu tarz tmsf ye ait gezi ve toplaşmaya hiç şahit olmadım,
    şu anki başkandan da birşey beklemiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    hep destek tam destek

boraerdin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN 1500 - Harley Davidson Sportster
    HARİKA BENCE BEN VARIM.

Ellerine sağlık. Süper olmuş. Ama bunu toplu hale getirmek lazım. Şu an forumda konuşulan en önemli mevzu bu. Herkes bu konuda birşeyler yapsın.
    Birgün toplanalım site yönetcileri falan. Bu işi çevrelice konuşalım. Gerekirse Büyüksehir Belediye Meclisi'nde çalışma yapılması için dilekçe verelim.

Motosikleti
    NX 400
    Olayı sadece İstanbul ile ilgili görüyorsanız biz kenara çekilelim.

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yapıcak çok işimiz var
    eğitime devam usta

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olayı sadece İstanbul ile ilgili görüyorsanız biz kenara çekilelim.
    çok haklısın genel olarak ele almak lazım
    hepimiz birimiz, birmiz hepimiz için

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    cekın kılıçları kazamız mubarek olsunDİKKATLE OKUYUN diye başlayan A2 kağıtlarına öğretıcı fark edici yazılar yazsak ve bır pazar bır mydanda toplaşsak her bölgeye dağılıp her sürücüye dağıtsak okumasını rica etsek sanırım başarılı olunabılır .Bır zamanlar kapılardan dağıtıyorlardı okuduğun zaman yedi kişiye dağıt dıye furya olmuştu bır aralar onlar kadarda mı başarılı olamayacağız

ninjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı darkeagle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OLSUN BU YOLDA ÖLÜRÜM

Biliyorumki bu ülkede bazı şeyleri yoluna koymak bi hayli zor hatta bazen imkansız. Ama hep şunu savunmuşumdur. Sonunda bir yere ulaşamayacağımdan emin olsam bile "yapmadım" demek yerine "ben kendi üzerime düşeni sonuna kadar yaptım ama olmadı" demeyi tercih etmişimdir. Karınca misali... Bende mesai saatleri dışında kafayı toplayıp şikkayetlerimi yazacağım.
    i.V.i.B.i

Motosikleti
    iki teker
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cekın kılıçları kazamız mubarek olsunDİKKATLE OKUYUN diye başlayan A2 kağıtlarına öğretıcı fark edici yazılar yazsak ve bır pazar bır mydanda toplaşsak her bölgeye dağılıp her sürücüye dağıtsak okumasını rica etsek sanırım başarılı olunabılır .Bır zamanlar kapılardan dağıtıyorlardı okuduğun zaman yedi kişiye dağıt dıye furya olmuştu bır aralar onlar kadarda mı başarılı olamayacağız
    sinan,
    bu dediğin keşke kolay olsaydı, insanlarımız o kadar duyarsız ki!
    bence eğitime çocuklarımızdan başlayacağız 3 nesil sonra türkiyede motosiklet çok farklı yerde olacak. ben 7 yaşındaki oğluma top sahasında 50 ve 70 cc olmak üzere motosiklet sürdürüyorum. küçücük oğlumun kaskı dahi var. yoldan geçen motorsikletleri hemen modellerini ayırt ediyor.
    ben oğlumda motorcu olacak diye korkanlardan değilim
    BAHATTİN SOFUOĞLU allah rahmet eylesin
    SİNAN SOFUOĞLU allah rahmet eylesin
    KENAN SOFUOĞLU başın sağolsun ve yolun çok açık,
    Bahattin benim emsalim ve 125cc yarışlarına katıldığımızda Sinan küçüktü o günden bu güne dünya şampıyonu bence herşey KÜÇÜKTEN BAŞLAR.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler