Konu: Motosiklet Sevdalılarının Hayatının Çok Ucuz Görülmesi
Mesaj: Öncelikle tüm motosiklet severlerlere ve ve onları sevenlere selamlar.
Sizlere çok uzun ve tüm derdimi anlatan bir mail yazmıştım, ancak sizlerinde işinden, gücünden vaktinden çalmaya hakkım olmadığını ve büyük ihtimalle zaten olayların farkında olduğunuzu, konuyla ilgilendiğinizi düşünerek daha kısa ve basit bir mail yazmak istedim.
Öncellikle Türkiye'de MOTOSİKLET'in pek de ilgili olmayan kurumların elinden kurtulmasını sağladığınız için kişisel olarak çok teşekkür ediyorum sizlere. Yaptığınız ve yapacağınız tüm aktiviteler, tüm girişimlerde destekçiniziz motosiklet severler olarak.
Ben kimim?
Öncelikle övünerek söylüyorum ki bir MOTORCU'yum.
Ayrıca Kocaeli Üniversitesi Motor Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı'yım.
Sizden kulubüm, üyesi bulunduğum motor kulüpleri, toplulukları, tanıdığım motorcular, yakınları ve insanları seven herkes adına bir istirhamım olacak.
Malum yurdumuzda motosikleti hala taşıt yerine koymuyorlar. Orta şeritte 120-130 la giderken size kızan " Ne o otomobil gibi bütün şeridi kaplıyorsun!" diyen insanlarımız var. Tamam herkesi seviyoruz biz motorcular, hatta belki o bilmeyen insanlarımızın bazıları da bizim tanıdıklarımız. Ama yaşamayı da seviyoruz.
Anlayacağınız sürülülerimiz çok duyarlılar.
Yine biliyorsunuzdur, bizim yollarımız dillere destandır. Almanya'nın otobanları bir Türkiyeninkiler iki... O derece düzenli ve tertiplidir. Onları yaparken de bizi öylesine düşünüyorlar ki... Bariyerler olsun, asfaltta çukur olmaması, suyun tahliyesi... hemen her konuda bizi inanılmaz düşünüyorlar.
Ama sürekli kazalar oluyor. Daha iki gün önce iki arkadaşımız virajın inanılmaz güzel ve mühendislik harikası olarak dizayn edilmesinden sebep 60la giderken kaza yaptı. Çünkü suyu o kadar güzel tahliye etmişlerdi ki virajda ufak bir gölet oluşmuştu. Şimdi ameliyattalar. Belki ömür boyu sakat kalacaklar.
Yakınen tanımıyorum bu arkadaşları ama içim öylesine yanıyor ki...
Benim de ablam, babam, yiğenlerim ve sevgilim motorcu...
Yani en basit hesapla sadece ailemde 7 MOTORCU var. Benim için ha onlara zarar gelmiş ha başka bir insana... Eğer suçlu varsa bedelini ödetmek için elimden geleni yapmaya hazırım.
Anlayacağınız bu kadar güzel yollarda, bu kadar eğitimli, nezih, erdemli sürücülerin arasında, bizi bu kadar düşünen yönetici ve mühendislerimizin çalışmalarına rağmen biz MOTOR SÜRÜCÜLERİ " o kadar beceriksiz o kadar aptal o kadar burnunun dibini göremez "iz ki hala kaza yapabiliyoruz. Üstelik Mazoşist gibiyiz sağımızı solumuzu kırmayı, felç kalmayı, kaza yapmayı en zevklisi de ölmeyi çok seviyoruz...
Bence bu konuyla en ilgilenmesi gereken merci sizsiniz. Yoksa bu gidişle size yani MOTOSİKLET FEDERASYONU'na gerek kalmayacak. Çünkü bu ülkede motorcu kalmayacak.
LÜTFEN BU İŞE BİR EL ATIN. LÜTFEN BİZİ EĞİTİN, BİLGİLENDİRİN Kİ BİZİ HAYATTA TUTMAK İÇİN UĞRAŞAN BU KADAR İNSAN VARKEN BİZ DE DELİ GİBİ ZEVKİNE KAZA YAPMAYALIM.
Not: Lütfen üslubumu yanlış anlamayın. Çünkü gerçekten ciğerim yanıyor ve bunu alaylı bir şekilde ele alarak atlatabiliyorum. Yoksa çok ağır konuşmak geliyor içimden. Bize kulak verdiğiniz ve ilginize şimdiden teşekkürler.