bende varım her türlü yazıya destek vereceğim ve ilgili makamlara yazı yazacağım. yılmadan devam etmeliyiz.
Pes etmek yok
bende varım her türlü yazıya destek vereceğim ve ilgili makamlara yazı yazacağım. yılmadan devam etmeliyiz.
Pes etmek yok
enjoy your ride and enjoy forever
Köprü ve üst geçitlere "Motosikletleri Farkedin" yazıları asılsın..
elbette bu boyle olacak bende cocuğuma 50cc kullandırıyorum ve benım en ıyı artcım 2 yıldır ful gezıyoruz zaten cevremızde ki insnlarada anlatıyoruz bır arkadaşım o gun trafıkte sen geldın aklıma dıyor onun aklına geliş sebebi kaşım gözüm menfaat değil motosıkletım cevremızdeki ve evımızdeki gerekse burdan yeterınce kendı nacizane cabamla uğraşıyorum ve uğraşıyoruzdurda.Ama etrafımızda ki diğer bizden olmayanlara bır yaklaşımda bulunmamız lazım 3000 kişiye ulaşsak 500 bızı anlasa daha ne faydası olmazmı
yalnız bu arada yunus polis arkadaşlarımızla bır gun bır yerde denk geldık onların halleri daha zor daha ötesı varmı kendı polisimiz ulkenın guvenlık temeli yaptıkları kaza ve arızalarda suçlu oldukları tespıt olursa onlara ödetıyorlarmış gecenlerde şehıt olan trafık kazasında polislerımızın evlerıne borç pusulası gıtmiş kaza yaptıkları motosıkletın parasını istemişler.daha uzun ama kısa keseceğim mevzuya bakın şimdi senı benımı kollayan yasalar cıkacak pöh ama bir seyler yapma fıkrıne katılıyorum sonuna kadar haydeyın arkadaşlar fıkır üretın bakalım
süpersınız motorcu kardeşlerim abilerim desteğe devam peşinizdeyim
benim dükkanı bilenler bilir dükkanın camında 1senedir asılı olan bir yazı var
MOTOSİKLETLERİ FARKEDELİM yollarda ölmek istemiyoruz
her gecen de okuyor o yazıyı belki biraz olsun çevremdekileri farkettiririz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Sadece İstanbul ile ilgili değil. Türkiye'nin her yerinde yapılabilir.
Görme engelliler sempozyum düzenliyor. Narenciye üreticiler meclise görüşmeye gidiyor. Bizim eksiğimiz ne.
Öncelikle Türkiye'deki Motosiklet ve Motor sporları üzerine yayın yapan medya organları ile kontak kurup projeden bahsetmeliyiz. Büyük şirketlerin Sosyal Sorumluluk projelerine verdikleri destek yadsınamayacak kadar büyük.
"Motosikleti Farket" sloganı ile sürekli devam eder bu iş. Biraz zaman ayırmak ve kafa yormak yeterli olacaktır.
Basınında davet edildiği Türkiye'nin her yerinde aynı anda açıklamalar yaparak. Ve kampanyanın uzun 1 ay yada 3 ay süreceğini bu süre içerisinde farklı çalışmalar yapılacağını söyleriz.
Hatta toplanır maça gideriz Pankart Açarız.
Klüplerden rica ederiz TFF'Den maç öncesi pankartla sahaya çıkmalarını rica ederiz.
Şehirlerin belirli noktalarında Belediyelerden izinle Afişler asarız.
TV programlarına çıkarız derdimizi anlatırız.
Hatta Kısa Film Yarışması ve Fotoğraf Yarışması düzenleriz.
Öğrencileri bilgilendirmek üzere okullada dağıtılması için el kitapçıkları hazırlarız.
Yeterki yapmak isteyelim.
2010 Türkiye Motosikleti Farkedin Yılı İlan ederiz anlayacağınız.
arkadaşlar sadec evet güzel falan demekle olmaz rica ediyorum inanın 2 dk nızı almayacak sadece yazlı olan dilekçe gibi olan topic in başındaki 2 öadet yazıyı kopyala yapıştır olarak tmsf ye yollayın.mail adresi kendi sitesinde var.
ahanda üşenmedim linki de veriyorum hadi arkadaşlar
http://www.tmf.org.tr/iletisim.php
fedarasyona yazdım gönderdım bunu alışkanlık yapalım ağlamayan bebeye emzik vermezler her gün başlarını ağıratacağım bunlar sayfayı iptal ederler be
bende şimdi bir yazı yazdım arkadaşlar. Herkez yazsın ki etkili olsun 5-10dk nızı alır.
Çok destekliyorum deyip beklemeyelim. Harekete geçmemiz lazım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
mogli bu konuyu açtığın içinde teşekkürler
enjoy your ride and enjoy forever
bu knonuyu devamlı güncel tutalım arkadaşlar siteye gireen herkes görsün
aslında site yönetimimizle konuşsak, site sponsorlarının reklam verdiği yer gi küçük bir yere bir pencere açılsın "sende federasyona mailini yolla" diye mesaj aynı olsun sadece gönderecek olan kişi kendi adını yazıp yollasın olabilirmi acaba böyle birşey?En azından 1 hafta bile kalsa iyidir.
bu başlığa kulak verelım neye yarar demıyelım bır beş dk. nızı ayırın
GÜNCELLLLL
ne cabuk vaz gecıldı gunluk uğraşlar bu yapılmak istenenden üstün geldi üzerımızde değilmi
Güncel tutalım haklısınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)