arkadaşım bende kimseyi tanımıyorum ama dendiği gibi tanışıp kaynaşırız rahat olmakta fayda var
arkadaşım bende kimseyi tanımıyorum ama dendiği gibi tanışıp kaynaşırız rahat olmakta fayda var
Tanışalım arkadaşlar benim de bu sitede çok fazla tanıdığım yok zaten. Amacımız da bu tanışmak, yol yapmak...
Tanışalım tabi
Bu arada Pazar günü hava motor sürüşü için çok uygun..Yerler kuru, hava aşırı sıcak ve soğuk değil..
Diyorum ki yanımıza azcık sucuk vs. mi alsak? İki odun yakar keyif yaparız..
Bilmem olur mu olur istersen Kavacıkta buluştuğumuzda bu konuyu konuşalım istersen şimdi Benim için farketmez
Ama her halıkarda Anadolu kavağında yarım ekmek arası bol taratorlu bir midye tava yiyeceğim garanti
kesin değil ama kısmet olursa size kavacıkta katılırım.kaçta orda olursunuz?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
biri mangalmı dedi
Sabah saat 09:00 Kadıköy toplanma 09:15 yola çıkış olarak düşünüyoruz.
Sabah saat 09:15 Avrupa yakası toplanma 09:30 yola çıkış.
Kavacıkta iki grup birleşecek. saat 10:00 civarı kavacıktan yola çıkmış oluruz
Bir araya geldiğimizde mangal konusunu konuşalım olmazsa dia'dan ya da migrostan tek kulanımlık mangal, sucuk vs.. alırız. Ama ben her halükarda bol taratorlu midye tava yiyeceğim
Birde VFR ile Tolga isimli arkadaşım %80 katılacağını söyledi. Kalabalıklaşıyoruz... Başka gelen?
1-Umarsız
2-Capanord
3-Vukuat selo
4-Cihan
5-tombo
6-Yılmaz
7-f.salih
8-osbourne
9-Batubay
10-Sudabatmayanadam
11-Binzat
12-Joker312
13-RunemagicK
14-?
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Dostum sen nereden katılacaksın bize?
Motoru bugün servisten teslim aldım..Adam motoru indirmiş, motorun rodajda olduğunu söyledi 60 ı geçme dedi..Yav acayip canım sıkıldı..Yarın tin tin geleceğim arkadan..
ben gelemem.ç.. motorumun benzini yok..depo pas tuttu...doblo daha hesaplı geliyor bu aralar....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Avrupa yakasından gelecek arkadaşlara Capanord sizi bekleyecek. Herhangi bir durumda bana ulaşmanız için telefonumu bir daha veriyorum.
Adım Tuğushan 0555 625 6058
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)