Bugün 13:00 de Levent den Karaburuna Köfteye
Reklamlar
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Çalışıyorum Kanka
Yarın olsaydı muhakkak gelirdim
ulan sende hep çalışıyosun ya...
trhakan adlı üyeden alıntı
dönüş kaçta
tel nonu aldım başım sıkışırsa ararım
hacı dönüş kafamıza göre...karanlık basmadan döneriz umudunu taşıyorum...akşam 21 e kadar çılgın sevgililer gibi takılmayız yani...maksat muhabbet...18 de herkes evinde olur garanti...
sularseller adlı üyeden alıntı
13:15 te Hasdaldayım benide ekleyebilirsiniz o zaman.
tamam Hasdal da o tankın önünde kırmızı karanfille bekle bizi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
avkan65 adlı üyeden alıntı
ok belirtilen saatte görüşmek üzere
Ergün abi okuyasan konuyu atla sende gel
Bu arada varya Allahtan başka bir şey isteseymişim
havayı böyle görünce birileri olsada bu havada gezsek bir yerleri diyordum
Hakan abi Pm attım sana
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
hava guzel kadro guzel köfteler iştah acıyor karaburun dalga seslerı yeter keyıfli gezınız olacak kazasız belasız sürüşler dılerım
-
askon adlı üyeden alıntı
hava guzel kadro guzel köfteler iştah acıyor karaburun dalga seslerı yeter keyıfli gezınız olacak kazasız belasız sürüşler dılerım
usta sende gel.... al yegenimi...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
usta sende gel....
al yegenimi...
valla calışıyorum yoksa gelmek isterdım tabii davetın için teşekkür ederım .2 de cıksam gene yetışemem sağlık olsun ne yapalım
-
abicim inan yetişirsin yav...2 de çıksan peşimi,ze takılsan orada yakalarsın...TEM den fişekle Kemerburgaz yolundan gir...Orada buluşuruz işte...zaten bizde tam o saatlerde orada olucaz...beraber döneriz takılırız...
-
öğleden sonra metro turizm istanbul ankara seferine çıkacağım... lkaptan motoru bozmuşta rtıca etti kıramadık bizde... nasipse bir dahaki sefere.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
öğleden sonra metro turizm istanbul ankara seferine çıkacağım... lkaptan motoru bozmuşta rtıca etti kıramadık bizde... nasipse bir dahaki sefere.....
tamam kanka...öperim...sedat57 de çalışıyormuş zaten nonoş...
bu arada ben daha yeni çıkıyorum Totoş Akoş...daha giyinmeidm bile geliyom yanına...
-
Ahh Ahh şu cbr 125 im oLacaktıki atlayıp gelecektim..:ama ne edersin ehliyet yok :(( zaten babamların işyerinin orası :((:(: inş motorumu alınca hep beraber oluruz
-
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
MEHMETAY 18 bu arkadaşa dıkkat edın gezılerde yanınızda taşımayın
-
askon adlı üyeden alıntı
MEHMETAY 18 bu arkadaşa dıkkat edın gezılerde yanınızda taşımayın
Hangi arkadaş bu
-
siyah remzi 250 si olan
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
Geç kalsamda güzel geziydi,köfteler harikaydı bütün arkadaşlara teşekkürler.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
evet arkadaşlar gerçekten hoşuma giden keyifli muhabbetli kazasız belasız ufak bir geziydi...sağolun varolun geldiğiniz için...fotolar hazırlanıyor...yarısı hazır bile...30 dakke sonra topac hazır...
-
gelecektım ama gec kaldım hasdalın ordan gökturk köyu tarafına girdim kısır köyümüdür nedir ta ordan cıktım sorası gümüşdere kilyos derken sarıyer yoluna gırdım ordan ormandan maslak ordanda eve:D baska sefere ınsallah benımkıde guzel gezıydı doga harıka ama yollar berbat )
-
kötü yollara girmişin...halbuki o yoldan dümdüz gelcektin karaburuna çıkardın...
-
-
trhakan adlı üyeden alıntı
heheheh bende soruyom karasu nerde diyee zuhahahahah ormandan kamyonlar tozu dumana katıp geçiyo toza buladılar beni off off
)) eyüp beledıyesının piknik yerı vardı sizdemı o yoldan gectınız
kötü yola düşmekte kötü be :D töbe etcem
Yolların %90 ı kaymak gibiydi.Yol olarak çok güzel bir güzergah ve sahil beldesi.Yazın yazlık yerlere alternatif olabilir.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler