arkadaşlar sabah namaz saati 5:30 6:00 gibi eyüp camiinde namaz sonrasında kahvaltı yapılacaktır gelmek isteyen benimle irtibat kurabilir..
0531 651 04 18 emre akdeniz
arkadaşlar sabah namaz saati 5:30 6:00 gibi eyüp camiinde namaz sonrasında kahvaltı yapılacaktır gelmek isteyen benimle irtibat kurabilir..
0531 651 04 18 emre akdeniz
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
hacı ben namaz sonrası gelsem uyarmı
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
bende nöbetten çıkıcam 10 .00 civarı yanınızda olurum emrecim..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
tam olarak namaz saatini ve kahvaltı saatini yazarsan,daha anlaşılır olabilir
kurulacak bir alaka yok gökhanım birlikte yaptığımız bir çok organizasyon gibi sıradan bir organızasyon bizim için alışık olmadık bir saat sadece hepsi bu. .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------
sen çaktırmada gelirsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:51 ----------
kahvaltının yeri henüz belirlemedik pazar günü namaz saatinden 30dk önce buluşulacak .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
kuşluk namazıda kılacakmıyız sevaptır
niyetin neyse onu kılarsın abi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------
garip bende ilk defa görüyorum geçen emin geldi bu tarafa onunla lafladık biraz açıkcası organizasyon eminin fikri ben girip açıcam ama vakit bulamıyorum felan dedi i sonrasında ben açtım 6-7 arkadaş da yapalım deyince böyle bi karar çıktı madem heryerdeyiz bi de bile bişey yapalım dedik kızların gelmesi problem olmaz ama hangi kız sabah 6,30 7,00 gibi kalkıp kahvaltıya gelir ki hemde pazar sabahı
ben ogün oruçlu olucam namaza katılırım sadece
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Desenize erkek erkeğe rahat bi kahvaltı edicezzzz
GKN MOTORS
Namazı kaçırırsak endişe etmeyin, bende imamlık var,cemaatle kıldırırım ben namazı
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)