Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

1 Kasım Pazar sabah namazdan sonra kahvaltıya bekliyoruz.

REKLAM ALANI
    nahzuvay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc750 X DCT - Vespa Gts 250ie
    la neler oldu burda iyi ki bi namaza gittik, cokta güzel oldu valla, bu hafta gene gidelim inşallah. haaa bu arada topic toplantı topigi ama alakaya maydanoz sıkılmış sanırım. siinen mesajları göremedim. kimseye zorla gel demiyoruz, gelene git demedigimiz gibi...

provakatif mesajlar yazıp milletin refleksleriyle oynamaya ne gerek var? Gittik ve mutlu olduk bu kadar basit! ne işi var bu baslıgın burda diyen arkadasa da lafım : işi olmayan onlarca topic var hepsine girip aynı tavrı takınıyo musun? ilgini cekmiyosa girme kardeşim girersende insanların kendi iradeleriyle yaptıkları etkinliklere maydanoz olma!!!
    ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ygr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ne siliyosun milletin yazdıklarını
    bu baslıgı acan da yazanlar da tastısmaya hazır zaten
    kabahat bu baslıgın acılmasına izin verende. yani olasılıkla sende
    ne namazı burda, ne ilgisi var
    ben sizi kiliseye çagırıyormuyum
    zorlamı okutuyorlar zorlamı götürüyorlar...okumazsın gitmezsin yazmazsın....
    dolayısıyla sorunda çıkartmazsın.....

AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    "bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" , biraz daha debelenin belki çıkarırsınız.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı meharis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" , biraz daha debelenin belki çıkarırsınız.
    seni ilgilendiren kısmı hangisi..kuyuya atılan taşmı çıkarmaya çalışanlarmı..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ELİNTveya diğer modlar, bakın başka sitelerde insanlar veya yöneticileri ne kadar cesur,
    http://www.motordelisi.com/forum/mot...sahip-cik.html
    siz simdi bunuda silersiniz açıklama yapmaktansa silmek çok kolay
    O başka site diye verdiğin sitenin yöneticileri (ki kardeş sitemiz olurlar) geçenlerde siz ve sizin gibilerinin ortalığı karıştırmasından dolayı ekran karartıp yayın durdurmak zorunda kalmışlardı. Kaç gün kapalı kaldıklarını hatırlamıyorum kusura bakmayın.

Bu mesajı sadece alıntılanan mesajı okuyarak yazdım, konunun başlarını takip ettim ama demekki sapmış, devamını okuyup belki birşeyler daa yazarım
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı ygr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ne siliyosun milletin yazdıklarını
    bu baslıgı acan da yazanlar da tastısmaya hazır zaten
    kabahat bu baslıgın acılmasına izin verende. yani olasılıkla sende
    ne namazı burda, ne ilgisi var
    ben sizi kiliseye çagırıyormuyum
    Çağır,çağır geliriz merak etme biz her dine saygılıyız .
    Biz kiliseyede gideriz.budist tapınağınada gideriz.
    Bizler herkez namaza gelsin ibadet etsin demedik kılan kılar namazını kılmayan kılmaz.Kiliseyede gideriz isteyen günah çıkarır isteyen çıkarmaz.
    O kadar saçma konular için topicler açılmış sen git orlarda zıpla yazından anlaşıldığı gibi hoşgörülük kavramınından eser yok sende...
    İnsanların inandığı şeylere saygı göstermeyecek kadar ileri gidebiliyorsun...
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meğerse ne çok yobaz insan varmış aramızda, nevizadeye içmeye gidiyoruz diyip içki şişelerini dizseydik yada ramazan günü gezide yaptığımız mangalın resmini koysaydık bu kadar tepki çekmezdik heralde..
    kardeş iki sene evel buna benzer bir olayda biz yaşamıştık hatırlayanlar vardır ama kacırdıgıma üzüldüm yoksa bende gelirdim
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş iki sene evel buna benzer bir olayda biz yaşamıştık hatırlayanlar vardır ama kacırdıgıma üzüldüm yoksa bende gelirdim
    Günaydın Halis abi.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Suzuki GS 500 E artçısı veeeeee Honda Activa 100
    çok güzel bir etkinlik olmuş tebrikler
    HAYATLA DALAŞMA :)

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    abi merak etme bundan sonra arada bir mutlaka böyle organizasyonlarda bulunacağız gelmek isteyen arkadaşlarımızla sanırım yazın daha rahat olur kışın çok zor oluyo kışında yağışsız günleri seçmeye çalışırız saygılar. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın Halis abi.
    günaydın ama günaydın derken uyanda balıga gidelim manasındamı yoksa sabah oldugundanmı
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    Alıntı meharis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen siteye bi resmini koy istersen katıldığın bir organizasyonda o taşı atan delininde çıkarmaya çalışanlarında daha neler yapabildiğini sana bi gösterim klavye cumhuriyeti olmaktan vazgeçin doğrusu ise yüz yüze konuşabileceğin şeyleri yazmaktır. .
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    günaydın ama günaydın derken uyanda balıga gidelim manasındamı yoksa sabah oldugundanmı
    Yok abi olurmu bu normal bir günaydın

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    cagır gelen olur niye olmasın helle vahtiz töreni olursa sarap dendimi cok gelen olur [COLOR="Silver"]
    :
    heh bu dünyada bi sen varsın dimi Halis Beg...Hristiyanlar gavurlar senden daha medeni daha insancıl daha saygılı emin ol...ota .oka taşa çiçeğe insana hayvana herşeye...5 müslüman bir araya gelseniz 1 hristiyanın kalp temizliğine ulaşamazsınız bence...alayınız fesat...kalbiniz zihniniz kirli ...Yüce Mevlam hepimize sevgi ihsan eylesin...adamların Allah sevgisi kalplerinde...Allahın yarattığı herşeyi sevip sayıyorlar...sen tut orucunu kıl namazını görevini yaptığını san kendini kandır aldat...Ama Allahı haşa kandıramazsınız...Mevlaya layık kul olmadan bana masal anlatmayın...

sen 2 rüku bir secdeyle vazifeni yaptığını zannediyorsun ama kalp kırıyorsun...birde Mevlanayı zikrediyorsun...ne ağzına ne imzana yakışmıyor...Allah kibirlileri sevmez...bu kibir sende olduğu sürece kendinden olmayanları aşağıladığın sürece bir değerin yok bu hayatta...kendi kendini kandırırsın...servetin torpağa girmez Halis Aga...mahşerde görecez bu kibirini....

evet hatırladım...olayı şova çevirmiştin... Audıyle gidersin cennete...

bi çayda bana ısmarlamadın abicim...çaylarrr şirketttenn...

şu yeryüzündeki tek müslüman gibi davranıp milleti hor görüyorsun ya asıl yobaz kim bilemiyorum...emün lafım sana değil...direkt Halis Abiye...

Aye'de ekonomik krizden sonra hak yoluna girdi... yakında AKP il teşkilatının kapılarını aşındırmaya başlar...

bu mesajımın organizsyonla alakası yoktur...genel düşüncemdir...yanılgıya kapılmayalım...kin beslemeyelim...

mesajımıda kırpılmasın silinmesinn lütfen...en azından Halis Aga bi baksın...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    off offff konunun geldiği yere bakın yaa.... altı üstü bir kahvaltı yapıldı... devlet meselesi haline getirmenin kime ne yararı var... herkese açık bir organizasyon istiyen gitti istemiyen gitmedi... bırakın giden arkadaşlar bunu hoş bir anı olarak hatırlasın... tartışmaların yaşandığı bir konu olarak değil...
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heh bu dünyada bi sen varsın dimi Halis Beg...Hristiyanlar gavurlar senden daha medeni daha insancıl daha saygılı emin ol...ota .oka taşa çiçeğe insana hayvana herşeye...5 müslüman bir araya gelseniz 1 hristiyanın kalp temizliğine ulaşamazsınız bence...alayınız fesat...kalbiniz zihniniz kirli ...Yüce Mevlam hepimize sevgi ihsan eylesin...adamların Allah sevgisi kalplerinde...Allahın yarattığı herşeyi sevip sayıyorlar...sen tut orucunu kıl namazını görevini yaptığını san kendini kandır aldat...Ama Allahı haşa kandıramazsınız...Mevlaya layık kul olmadan bana masal anlatmayın...

sen 2 rüku bir secdeyle vazifeni yaptığını zannediyorsun ama kalp kırıyorsun...birde Mevlanayı zikrediyorsun...ne ağzına ne imzana yakışmıyor...Allah kibirlileri sevmez...bu kibir sende olduğu sürece kendinden olmayanları aşağıladığın sürece bir değerin yok bu hayatta...kendi kendini kandırırsın...servetin torpağa girmez Halis Aga...mahşerde görecez bu kibirini....

evet hatırladım...olayı şova çevirmiştin... Audıyle gidersin cennete...

bi çayda bana ısmarlamadın abicim...çaylarrr şirketttenn...

şu yeryüzündeki tek müslüman gibi davranıp milleti hor görüyorsun ya asıl yobaz kim bilemiyorum...emün lafım sana değil...direkt Halis Abiye...

Aye'de ekonomik krizden sonra hak yoluna girdi... yakında AKP il teşkilatının kapılarını aşındırmaya başlar...

bu mesajımın organizsyonla alakası yoktur...genel düşüncemdir...yanılgıya kapılmayalım...kin beslemeyelim...

mesajımıda kırpılmasın silinmesinn lütfen...en azından Halis Aga bi baksın...
    mete bey dogru söylüyon hırıstyanlar senden medenidirler ramazanda yola gittik seferiyiz deyip mangal yapıp resimlerini koymazlar sen ve başkaları benim kalbimi ve yaptıklarımı yapacaklarımı bilemezsiniz ve biz bu topikte oldugu gibi namaz kılarken resim koydukmuda sov diyorsun sadece kahvaltı resimlerimizi koyduk sana niye cay ısmarlayayım sebepne sen benim arkadaşım degilsin dostum hiç degilsin ama ben en azından cukur resmi cekip arkasındanda mercedesin resmini koymuyorum birde sana ait olsa amuda kalkar koyarsın herhalde birde ben akp li degilim olmadım siyasi görüşüm uymuyor onlarla

Motosikleti
    ne zaman BEY olduk abi...yapma etme...bende BEY durmuyor...böyle saygı istemiyorum...başka türlü sev beni...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Ye ne çok karın ağrısı olan varmış,
    biz en iyisi bu tip organizasyonları haftada bir yapalımda,
    millet rahat rahat döksün eteğindeki taşları...!!!
    Yazık çok yazık...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    maneviyat yoğunluğu kadar güzel bir duygu yok bence...

devam etsin bu güzel ambians...hüşu içinde olana ne mutlu...Allah kabul etsin...

tanıdığım insanların içinde Emin ve Cerroşun her zaman yolundan izinden giderim...kalp güzellikleri yüzlerinde olan pırlanta gibi çocuklar...lütfen düşüncelerim yüzünden beni yargılamayın...1 yıldır Ecnebi insanlara ulaşım hizmeti veriyorum...gayet mükemmel karakterdeler...işimizin içinde sadece ulaşım ve transfer yok...3 tanede otel var...Bu insanlara rehberlik ettiğimde oluyor...bazılarımız onları hor görürken onların bize olan saygılarını gördükce o kişilerden utanıyorum ve bunları yazmak geliyor içimden...yanlış anlaşılmamak ümidiyle...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Eyüpsultan' da sabah namazı, istanbula has bir markadır
    Eminönünde balık ekmek, kanlıcada yoğurt yemek gibi...

8. sayfa BirinciBirinci ... 6789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler