1 Kasım Pazar sabah namazdan sonra kahvaltıya bekliyoruz.
Reklamlar
-
01 Kasım 2009, 17:51
Reklamlar
-
01 Kasım 2009, 20:51
trhakan adlı üyeden alıntı
resim yokmu :D
fotolar emredeydi ama yüklememiş hala bende bekliyorum
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
02 Kasım 2009, 12:30
-
02 Kasım 2009, 13:07
Gittinizmi lenn, ben totomdaki pirelerle boğuşmaktan uyanamadım
Emin ime bak be, özledim be olm
-
02 Kasım 2009, 13:09
yanişindi 5 resim içinmiydi bu kadar yorum
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
02 Kasım 2009, 13:45
overrider adlı üyeden alıntı
Kardeş sana yanlış öğretmişler, farz ibadetler özellikle ulu orta yapılır. Hatta erkekler farz namazları çok büyük bir mani yoksa camide kılmalıdır yani herkesin içinde kılınır. Hatta giderken başkalarına da haber verilip teklif edilir.
Doğru olmayan, nafile ibadetlerin, yani Allah ile bağımızı daha da sıkılaştırmak için yaptığımız "Allah'ın emri olmayan" ibadetleri, başkalarına kendimizi övmek niyetiyle söylemek ve kullar tarafından övülmek maksadıyla göstere göstere yapmamızdır.
Kişinin nafile ibadetini söylemesi, kendi yaptığını ve istikametini beğenmesi ile ilişkili olabileceği için kişi farkında olmadan içinde kibirlenme vs. gibi günah olan şeytani duygular oluşabilir, yaptığı ibadet ise günaha sebep olur.
Bazı sevaplar vardır insanı günaha götürür, bazı günahlar da vardır insanı sevaba götürür. Bir günahtan tevbe ederek günahını affettirmek için iyilikler yapmak, o günahı silmenin yanında sevap hanemize artı değer katılmasına da vesile olabilir.
overrider adlı üyeden alıntı
Kardeş malesef boş konuşanlara saçmalayanlara herhangi bir yaptırım uygulanmaz çoğu da güler eğlenir, ama sen adam akıllı bir düşünceni dile getirir ve de bu düşüncen de senin dindar olmandan kaynaklanıyorsa o zaman bazılarının yüzü ekşimeye başlar, mesajların silinir...
Moderatörler buranın bir "motosiklet" formu olmayıp
"motosikletseverler" forumu olduğunu, her türlü insanın motosikletsever olabileceğini ve motosikletseverleri mutlu edebilecek en önemli şeyin demir parçalarını konuşmak değil, başkalarını kırmadan kendini, içlerinden gelenleri özgür bir platformda ifade etmek olabileceğini görememektedirler.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
02 Kasım 2009, 13:47
helal olsun hepinize canlarım...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
02 Kasım 2009, 13:50
29 ekim kortejinden sonra yatağa düştüm. perşembe akşamı ciğerlerim yanmaya başladı. cuma öğleden sonra yatağa düştüm. cumartesi 38,9 a kadar çıktı ateş. bu gün ve yarın raporluyum evimde dinleniyorum. hasta olmasaydım çok gelmek istiyordum lakin olmadı. yerimden dahi zor kalkıyordum. bir dahaki sefere ben de varım. saygılar.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
-
02 Kasım 2009, 13:59
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
helal olsun hepinize canlarım...
bidaha ki sefere karda yağsa geliyosun hasanım kaçarın yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------
ortadadogulu adlı üyeden alıntı
29 ekim kortejinden sonra yatağa düştüm. perşembe akşamı ciğerlerim yanmaya başladı. cuma öğleden sonra yatağa düştüm. cumartesi 38,9 a kadar çıktı ateş. bu gün ve yarın raporluyum evimde dinleniyorum. hasta olmasaydım çok gelmek istiyordum lakin olmadı. yerimden dahi zor kalkıyordum. bir dahaki sefere ben de varım. saygılar.
Allah şifalar versin iki gündür resmen kar soğukları başladı artık çok dikkatli olmak lazım tekrar geçmiş olsun.
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
02 Kasım 2009, 15:44
GKN adlı üyeden alıntı
Gittinizmi lenn, ben totomdaki pirelerle boğuşmaktan uyanamadım
Emin ime bak be, özledim be olm
Valla bende özledim
-
02 Kasım 2009, 15:52
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
02 Kasım 2009, 16:29
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
ben bunları saracam abi merak etme sen
:
-
02 Kasım 2009, 16:37
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
aynı şehirdeyiz ama ben avrupalıyım o asyalı yani kültürlerimiz farklı
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
ben bunları saracam abi merak etme sen
Sar abicim sar hatta sende gel aramıza üçlü saralım
-
02 Kasım 2009, 16:40
3. bi arada
:
-
02 Kasım 2009, 17:09
arkadaşım ne siliyosun milletin yazdıklarını
bu baslıgı acan da yazanlar da tastısmaya hazır zaten
kabahat bu baslıgın acılmasına izin verende. yani olasılıkla sende
ne namazı burda, ne ilgisi var
ben sizi kiliseye çagırıyormuyum
-
02 Kasım 2009, 17:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ygr adlı üyeden alıntı
cagır gelen olur niye olmasın helle vahtiz töreni olursa sarap dendimi cok gelen olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Gelmeyi cok isterdim ama hafta sonları egitimim var Allah kabul etsin simdiden..
yalan kalkamam o saatde desenen acık acık
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
02 Kasım 2009, 17:16
Süper Moderatör (BBRR)
ygr adlı üyeden alıntı
len hep canlı bi kilise ibadeti nasıl oluyo merak etmiştim ... fırsatım olsa gider bakarım .. cidden davet ediyosan tam tarih falan ver .. bide ayinden sonra mangal falan bişi varmı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
02 Kasım 2009, 17:47
ygr adlı üyeden alıntı
sen hele bır başlık aç bakalım gelırız elbet nıye olmasın sonuçta orasıda ıbadet yeri ziyaretımız olur tabiii hatta ve hatta hiç te sızın gıbı yapmayız paşa paşa oradaki görevli arkadaşlar ızın verırse kendi ibadetımızı de yaparız bize her yer müsaittir izin verilmiştir.
-
02 Kasım 2009, 18:11
ELINT adlı üyeden alıntı
1-Konuyu onaylayan benim.Gerçekten senin dedigin gibi bu forumun "motosikletseverler"e hitap etmedigini düşünsem bu konuyu göremezdin.
2-Forrap ilk polemik çıkartacak derece konuyu eleştirenlerin mesajını silmiş.Sonrada polemik yaratacak derece konuyu savunanların mesajını silmiş.Gönül isterdiki yönetimin tarafsızlıgını görüp bi teşkekkür edin ama yok bırak teşekkür etmeyi tarafsız davranıldıgı halde yine seviyesizce eleştirmişsiniz.Bu satten sonra bu polemigi devam ettirmek amacınızın üzüm yemek degil bağcıyı kovmak oldugunu gösterir ki böyle bir durumda da kim olursa olsun ve hangi şekilde polemik çıkartırsa çıkarsın forum kurallarında belirtilen yaptırımların uygulanacagından kimsenin şüphesi olmasın.
Umarım bundan sonra konuya tartışmadan çok yarınki organizasyonun en iyi şekilde olması için mesajlar yazılır!!!
Not:Bir mesajın kuralları ihlal ettigini düşünüyorsanız o mesaja cevap verip polemik yaratmak yerine mesajın sag üst köşesindeki butonu kullanarak yöneticilere bildiriniz!
elint-erhan,
anladığım kadarıyla siz onaylıyorsunuz onaylanmış topik ön sayfaya çıkıyor peki ön sayfaya çıkmasına izin verilen topik neden daha sonra kaldırılıyor
bununla ilgili fikrin varmı,
benim açtığım iki konu ön sayfaya çıktı sonra silindi
-
02 Kasım 2009, 18:12
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler