23 aralık Cuma Mt Izmir Tayfasi Toplantisi
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
-
bi aksilik çıkmazsa geliyorum
-
evet sevgili izmir tayfası cuma herkesi orada görmeyi bekliyoruz.ve bu sefer hepsinden fazla katılımın olmasını bekliyoruz.Böylece herkez trafikte yaşadığı sıkıntıları ve istekleri dile getirme imkanı bulacaktır.Bu hem sitemiz için hemde motosiklet kullanıcı yani bizler için çok faydalı olacağı kanaatindeyim.Evet izmir tayfası yoklamayı saat 19,30 da alacaz.
eee bu arada teras cafe sesimizi duyda bize bedava reklam karşılığı %50 iskonta yaparsın artık...
-
valla doğru diyosun kanka teras cafe baya bir reklam yaptı zaten sayemizde internetten şimdide basın da yapacak reklamını bir güzellik yapsınlar artık
-
evet arkadaşlar 23/12/2005 akşamı teras kafedeyiz,tayfaya bak be medya farkına vardı.
-
şu senin benim dediğimiz toprak neyimizdir
bir kaç günlük cennetimiz cehennemimizdir
bu gün su içtiğin şu testi toprak olunca
mezarına atılır belki bir gün kim bilir
-
hayırlısı,bir aksilik olmazsa ben de gelirim
-
Tamamdır o zaman...
Sanırım değişik bir akşam olucak. Biz hem sitede hem tayfada hemde motorsiklikte çok yeniyiz. Bu fırsatı, bu fırsatı yakalayamayanlar için de kullanmalıyız.
Umarım geceye katılım tam olur, bildiğim kadarıyla tanışmadığım daha bir çok üye var. Birde gecenin sıcak olmasını dileyeyim. Bugün bu güneşli havada motorumun üstünde donmayı başarabildiysem, geceleri nasıl olur artık tahmin edemiyorum. Soğuk be gerçekten .......
-
21 Aralık 2005, 15:32
-
21 Aralık 2005, 15:51
Abi ne Kasım'ı yaaa. Siz uçtunuz iyice. O kadar diyorum ıslak kafayla motor kullanmayın diye
-
21 Aralık 2005, 17:42
egeknn,mesaj alınmıştır...herşey için şimdiden teşekkür..teras da olacağız.kalabalık olacağız oturma düzeninde sana güveniyoruz.bizi yine bahçeye atmasınlar sakın..orkinos yani (MURAT)da sevgilerini iletiyor.k.yakadan kaçda çıkarsınız?beraber gidermiyiz?
-
21 Aralık 2005, 17:45
saat 19.00 da buluşursak 19.30 da rahat rahat orada oluruz ksk gurubu buluşup giderse daha iyi olur tabiii nikah sarayı önünde 19.00 da buluşalım
-
21 Aralık 2005, 17:52
tamamdır arkadaşım 19.00da nikah sarayının önünde buluşuyoruz.kendinize iyi bakın..egeknn net in tişörtlerini çok beğendim.ankete katılmadınızmı?slm..
-
21 Aralık 2005, 18:29
evet ankete katıldık hazır olduğunda bizede ulaşacak dağıtacağım
-
21 Aralık 2005, 18:53
way be nihayet duyurduk sesimizi ve gazeteciler bizimle röportaj yapmaya gelio bu arada ben yarın teras kafeye gidip konuşayım da bize yer ayırsınlar dışarda kalmayalım zaten hastayım iyice hasta olmaya niyetim yok sizin istediğğiniz özel bi yer varsa oturmak için orayıda ayarlatabilirim
bu arada kenan senin eldivenler o günkü poşetin içinde olması lazım
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
21 Aralık 2005, 19:15
karakiz adlı üyeden alıntı
way be nihayet duyurduk sesimizi ve gazeteciler bizimle röportaj yapmaya gelio bu arada ben yarın teras kafeye gidip konuşayım da bize yer ayırsınlar dışarda kalmayalım zaten hastayım iyice hasta olmaya niyetim yok sizin istediğğiniz özel bi yer varsa oturmak için orayıda ayarlatabilirim
bu arada kenan senin eldivenler o günkü poşetin içinde olması lazım
burcucum biz zaten konuşacaz ama istersen sende gel.
-
21 Aralık 2005, 19:16
olabilir saat kaçta ve kimlerle gideceksiniz
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
21 Aralık 2005, 19:38
ya tam olarak belli değil.
-
21 Aralık 2005, 20:47
hadi bakam hayırlısı Türkiyede manşet olacaz.
herşey kısmet işi ama inşallah orda olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler