25/10/2009 pazar yuvacık yapıyoruz...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
malkara yolcuları burdan uzaklaşsın yanlış termaldesın arkadaşım mehmet
arkadaşlar sıze hayırlı yolculuklar olsun kazasız belasız keyıfli gecsın gununuz
-
Yol yapmak isteyen arkadaşları bekliyoruz valla... Mekanı bilen bilir, hem manzarası hem yemekleri güzel... sezonun son geziside olabilir belli olmaz.. )
-
Resimdeki gibi kiremitte alabalık fotosu isterük..hemde sıra sıra düzülmiş halde isterük..ona göre
inanılmaz canım çekti varya..
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Resimdeki gibi kiremitte alabalık fotosu isterük..hemde sıra sıra düzülmiş halde isterük..ona göre
inanılmaz canım çekti varya..
Vallaha bakalım katılıma göre balığın sıra sayısı değişecek.. :D Bir anda rotayı değiştirip maşukiyede yapabiliriz.. Ama senin canın çektiyse mutlaka bize katıl derim.. ;)
-
-
aslında izmite gitmek istiyodum kaç aydır gitmedimde. bi düşüniyim
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Anladım Sedatcım, Valla bizde bir scooter var ama da yamaha 400cc ya.. Şans inş. senide birgün büyük br makineyle görürüz.. ;)
RunemagicK adlı üyeden alıntı
aslında izmite gitmek istiyodum
kaç aydır gitmedimde. bi düşüniyim
Valla gelmek istersen bu fırsatı, bu havayı kaçırma derim.. ;)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
hirkil adlı üyeden alıntı
Sedat benim beygirleri sana verim üstüste koy öyle git
Kadir abi iyi yolculuklar bu arada
Keşke iszde gelebilseydiniz.. Çok teşekkürler kardeşim saol..
Aslında buda iyi bir fikir.. Evet o makine bize rahat ayak uydurur..
-
kadirarseven adlı üyeden alıntı
Valla gelmek istersen bu fırsatı, bu havayı kaçırma derim.. ;)
aslında aklımda yoktu ama eşlerimizle diyince bende kız arkadaşımla geliyim die düşündüm. ikimizde kocaeliden mezun olduk zaten yeni. istanbulun iğrençliğinde buluşucağımıza izmit daha iyidir tabi
bide hakkaten beygir sorunu var. benim zat-ı muhterem 110 anca yapar, o da düzde.
-
tamam bi ybr bi cbf bide zat 150 üçünü yan ayana baglayalım iman gcüyle 140lara ulaşiriz
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
peki kaçta dönüş olucak, maça yetişiyim diyorum
-
aslında aklımda yoktu ama eşlerimizle diyince bende kız arkadaşımla geliyim die düşündüm. ikimizde kocaeliden mezun olduk zaten yeni. istanbulun iğrençliğinde buluşucağımıza izmit daha iyidir tabi
bide hakkaten beygir sorunu var. benim zat-ı muhterem 110 anca yapar, o da düzde.
Bizimde kız arkadaşımız yanımızda olacağı için çok hız yapma şansımız olmayacak aslında...Ara sıra küçük hızlanmalar yaparız ama genelde hızımız 100 - 150 ortalaması olur.. sonuçta otobandan çıktıktan sonra hız yapma şansımız olmayacağı için sorunda kalmayacak.. Oraya kadr geldikten sonra zaten beraber haraket ederiz..
Bak bir elin nesi var iki elin sesi var gibi oldu.. Valla arkadaşlar otoban dışında beraber olucaz isterseniz gelin derim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:16 AM ----------
peki kaçta dönüş olucak, maça yetişiyim diyorum
Valla karanlığa kalmaya hiç niyetmiz yok.. en geç 5-6 diyorum...
-
saatler geri alınıcağından hava da 1 saat erken kararıcak malesef(: onuda hesaba katalım
-
O zaman tahminen 4-5 diyelim... sonuçta karanlığada kalsak ortalama 7 ye kadar evde oluruz diye tahmin ediyorum..
-
Keske daha önce görebilseydim; size katılabilirdim... ASLında cıkıp gelsem mi naapsam
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler