varmı gelen ben gıdıyorum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arkadaşlarım saatimi 12 olarak değiştırıyorum yıne bp de olacağım malesef topic açmak için geç kaldım bıraz bu keyıf sürüşü olacağından kıtap kampanyası levent bp de olacağından orada buluşup kısa gunluk gezımıze devam eder bır taşla iki kuş vurmuş oluruz maksat gunu ıyı değerlendırıp gezmek olduğuna göre mesele olmaz sanırım
-
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
nerde bu millet abimm???
bu pazar maaşallah etkınlık cok
-
gönül isterdi ama ne yazık ki gelemiyorum :(
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
askon adlı üyeden alıntı
evet abicim bir hayli etkinlik var, malum havalar güzel, son zamanlarını yaşıyoruz güzel havanın..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
-
Tekerin düz bassın Sinan Abim
-
iyi eğlenceler keyifli sürüşler hepinize.motor olmadığından 500 evleri mesken tuttuk 2 haftadır.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
iyi eğlenceler keyifli sürüşler hepinize.motor olmadığından 500 evleri mesken tuttuk 2 haftadır.
ummet abı bana yakınsın gel bu akşam iki muhabbet ederız veya nerdesın alayım seni
-
Manzara süpermiş gerçekten.. Motosikletim olsa gelirdim..
-
canlarınız sağol sun arkadaşlar şimdi bız gezıyoruz abı haber vermedın dıyenler var ben cağrımı yaptım resımlerı görünce abı gelseydık keşke derler derler
-
Yalova Tarafından veya İzmit tarafından geçerseniz Ben size katılırım !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
ben geliyorum !
-
ben yarın iznik gölü ziyaret edicem istiyen benlede gelebilir
-
yarın işte olmasam gelirdim tanıtım güzel olmuş elıne saglık
-
askon adlı üyeden alıntı
aslında aynı şehirden aynı gün için birden fazla gezi önerisi konusu açmak yasaktı, benim açtığım konuyu bu sebepten kaldırmışlardı ama bu kişiye özel bir uygulamaymış, bende artık konu falan açmıyorum
http://www.motosiklet.net/forum/geri...iyormuyuz.html
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
abi gezi varmı yokmu benım kafam karıstı..
-
polo34 adlı üyeden alıntı
ben burdan bişe anlamadım bi etkinlik açılınca mecburmuyum oraya gideyim başka arkadaşlarla başka bi yere gitmek istemek sanmıyorum yasak olsun bi anlaşmazlık var selim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
ben burdan bişe anlamadım bi etkinlik açılınca mecburmuyum oraya gideyim başka arkadaşlarla başka bi yere gitmek istemek sanmıyorum yasak olsun bi anlaşmazlık var selim
Gürkan abi bana da o uygulama anlamsız geldi, benim konu açtığım zaman karting organizasyonu vardı, benim konu o konudan önce açılmış olmasına rağmen geri dönüşüm kutusuna gönderilmişti, sanki o organizasyona gidecek arkadaşların sayısı azalmasın mı diye yapıldı bilmiyorum ama insanlar istediği yere gitmek de hür olmalı, alternatiflerin bu haftadaki gibi olmasına izin verilmeli, benim konu öyle ortadan yok olunca insanın hevesi de kaçıyor, neyse bugün ufak bir kaza yaşandı, birazdan arkadaşlar anlatır, tek tekere kalkan bir arkadaş artçısıyla beraber düşmüş, ismini unuttum şimdi, çağlayı ararsan sana olayı anlatır, şu an hastanedelermiş ama pek bir şey yok diyorlar, inşallah da öyledir ... herkese geçmiş olsun ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler