25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??
Reklamlar
-
Tarih : 25/10/2009
Yer : Malkara Değirmen Restorant
Toplanma Saati : 10:00
Teker Dönüş Saati : 10:30
Toplanma Yeri : Aslı Petrol Shell Benzinliği
Lüleburgaz Rotası : Aslı Petrol – Alpullu – Hayrabolu– MALKARA
Menü ve ücret belirtilmemiştir.Herkes istediği yemeği yiyebilir
ve ona göre ücret öder..
Lüleburgaz İrtibat Tel : 0542 214 24 25 ( Ali Tezcan)
Malkara irtibat tel : 0543 803 23 23 (Aykut Tabak)
Bu gezi kesinlikle klüp/kuruluş adı altında düzenlenmemiştir..
Lüleburgaz motosiklet klübünden istifa ettim. Artık gezileri tek başıma organize ediyorum..
Bilginize...
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Reklamlar
-
Maşallah.. Ne be.. Etrafa tohum mu saçtınız. Bravo organize edenlere ve ıştırakçılara...
-
malkara gezisi yapıyoruz gezi olmadı daha abi
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
hava müsait olursa istanbuldan gelirim cansu,sen çağırırsın da gelmezmiyiz.efe_1987 mehmetle beraber hemde,bi de istanbuldan gelecekler direk malkaraya mı gidecek,sergen gezisindeki gibi karşılama grubu falan olacakmı acaba
-
size neresi uygun olursa orası mustafacım zaten irtibat no yazdım neresi uygunsa orasını arasınız yine karşılamaya gideriz
-
Işte bunu sevdim,silivriden murat abiyi de bekliyoruz onu arıcam ben gelirse ben mehmetle beraber silivriye giderim ordan geliriz biz inşallah hava güzel olur inşallah güzel olur inşallah güzel olur
-
inşalla
-
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
Işte bunu sevdim,silivriden murat abiyi de bekliyoruz onu arıcam ben gelirse ben mehmetle beraber silivriye giderim ordan geliriz biz inşallah hava güzel olur inşallah güzel olur inşallah güzel olur
TEkirdağ mt Grubu Olarak İstanbuldan Gelecekleri KArşılayabilir, YOla Beraber devam edebiliriz..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
özer abi bence söz verme hep böyle yapıyosun son anda bi bakıyoruz yoksun
-
Selamlar Pazar gününe Bir planım çıkmaz ise Bende Gelebilirim Yanlız Yolları Sağlam tarif edicek birisi Lazım. Yada fatihten beraber Çıkabiliriz yola Varsa butarafta arkadaşlar ?
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
mustafa var motosiklet adaşın onla konuş by_dengesiz
-
by_star adlı üyeden alıntı
tekirdağ mt grubu olarak istanbuldan gelecekleri karşılayabilir, yola beraber devam edebiliriz..
hallederiz hele bi hava iyi olsun
-
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
mustafa var motosiklet adaşın
onla konuş by_dengesiz
Okey cansu Dediği gibi hava güzel olsunda Yolların Bittiği yere kadar gideriz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 PM ----------
hallederiz hele bi hava iyi olsun
Katılıyorum Yağmurlu havada hiç Sürmedim Bu Yeni şeytanımı Sürmekte İstemiyorum
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
arkadaşlar istanbuldan kac km olur malkara bende bı hesap yapım belkı gelırım bu arada bayan kısmısıda gelecekmı bende esımı getıreyım ole olursa
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
yağmurlu olması da önemli havanın soğuk olması da,soğuk havayı sevmem,motorum da sevmez
-
eyüb adlı üyeden alıntı
arkadaşlar istanbuldan kac km olur malkara bende bı hesap yapım belkı gelırım bu arada bayan kısmısıda gelecekmı bende esımı getıreyım ole olursa
bilader sen harbi tehlikelisin ya Tam takır kuru bakırsız okadar yola Gelicen he
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:22 PM ----------
yağmurlu olması da önemli havanın soğuk olması da,soğuk havayı sevmem,motorum da sevmez
Sadece Soğuk Duş yapmayı sefiore
-
-
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
bak şaka filan yapıyorum ama bende bu durumdan pek memnun degilim ama hep aksilikler oldugu ıcın alamadım sımdıye kadar
motoru yenı aldım sende ılk aldıgını hatırla o heyecan senı seytanlastırıyo dostum
ben motoru almadan 3 gun onceden aldım kaskları dizlık korumayı eldıvenı montu anlatabılıyomuyum bos bırı degılım ama zorlandım neyse bu kadar acıklama yeterlı
-
eyüb adlı üyeden alıntı
bak şaka filan yapıyorum ama bende bu durumdan pek memnun degilim ama hep aksilikler oldugu ıcın alamadım sımdıye kadar
motoru yenı aldım sende ılk aldıgını hatırla o heyecan senı seytanlastırıyo dostum
ben motoru almadan 3 gun onceden aldım kaskları dizlık korumayı eldıvenı montu anlatabılıyomuyum bos bırı degılım ama zorlandım neyse bu kadar acıklama yeterlı
Hayırlı olsun Pazar günüki yolculuk Kaç km git gel sen onu söyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler