Teşekkürler Türkiye
Teşekkürler Türkiye
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Süper oldu bu teşekkürler mehmet Sabah görüşmek üzere.
Kamera aparatını takamadım sabaha erken kalkabilirsem kamerayı da takarım
efe_1987 namı diyer mehmet kardeşim de gelebilir,ben gelirsem tabi,yarım saat sonra haber verecem
arkadaşlar şimdi < haber geldi gelemiyorum yinede bir durum <olursa cepten sizleri bulur yetiştirim.Allaha emanet olun kardeşlerim.
Tüh :(
Sen yine de gelmeye çalış
Bayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktum beyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 PM ----------
Seni Sünnet edicem zaten güzel u Dönüşü yapıon
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Anlaşılan tek motor gidicem gişelere kadar :S 7 de çıkıcam yola 8 de gişelerde olurum inşallah. Hepinizi yüreğinizden öpüyorum geç kalmayın. yeni saate göre gelicem.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
bol bol resim çekip koyun da bizde yararlanırız...
Yaman peynircilik Malkarada hemen yol kenarindadir Malkara icine girmenize gerek yoktur Tekirdagdan gelenler Malkaraya sapmadan devam edecekler Malkaradan 2 Km. kadar sonra Yaman Peynircilik var.
(Değirmen Restorant) bilmiyorum yeni acilmis herhalde bayagi zaman oldu memleketime gitmeyeli :-)
iyi eglenceler
Cumartesi, 24 Ekim 2009
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Gece 04.00'de saatler 1 saat geri alınacak.
Yaz saati uygulaması bu gece sona eriyor. Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 04.00'te saatler 1 saat geri alınacak. Yaz saati uygulamasına 29 Mart 2009 tarihinde geçilirken, saatler 03.00'te bir saat ileri alınmıştı.
29 Mart 2009 tarihinde başlayan yaz saati uygulaması, çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınması suretiyle, gün ışığından daha fazla yararlanılması, elektrik enerjisinin aydınlatmada kullanılan bölümünden tasarruf sağlanması amacıyla yapılıyor.
mustafa haber bekliyorumm hadi ok olsunda bi gezip gelelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------
[QUOTE=cihan_34_ist;1835612]Bayrağı kaptırmam BEnim nerden geldiğimi bilen varmı Cıp Cıpımı bakıma soktum beyler yarın sabah saat 7 de yola çıkıyoruz ben fatihteyim benle buluşmak istiyen varmı gişelere kadar beraber gidelim ?[COLOR="Silver"]
cihan ben merterdeyim bide kağıthaneden by dengesiz var mustafa ondan haber bekliyorum olursa sabah müsait biyerde bulusup gideriz birazdan haber gelir
[QUOTE=efe_1987;1835756]mustafa haber bekliyorumm hadi ok olsunda bi gezip gelelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------
mehmet geliyorum dew-rem haberin olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:01 AM ----------
+1 efe 1987-mehmet de gelecek 8.00 de gişelerdeyim
MT istanbul
1- Blue white
2- By_dengesiz
3- Cihan_34_ist
4- Eyüb
5- UmARsIZ
6- Mehmetay18 + Artçısı İlhan (Avcılar gişelerinden gruba dahil olacak)
7- efe1987
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------
İyi geceler arkadaşlar..sabah görüşmek üzere inş...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Ya kaldım tam da tahmin ettigim gibi oldu bir dahakine
arkadaşlar malkaralı varmı aranızda ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)