Acaba Cansu Bu işi ciddiye almıyormu ben böyle bişiler seziyorum ama
Acaba Cansu Bu işi ciddiye almıyormu ben böyle bişiler seziyorum ama
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
arkadaşlar çorludan gelecekler saat 10 30 da tekirdağ yolu üzeri OPET BENZİN İSTASYON UNDA olsunlar duyrulur.....
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Aslında diğer sitelerden geleceklerle birlikte topluca gitsek giderken sağdan soldan birileri bize katılsa ne güzel olurdu. Neyse Cihan_34 dediğim gibi ben karşıyı pek fazla bilmiyorum sen google ğzerinde bir işaret koy buluşacağımız yeri ben de ona göre geleyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 AM ----------
Seni sööörrr ilan ediyorummmm :D
MEhmet sen benim numaramı ver arkadaşlara. Hepimiz için uygun olan buluşma yeri gişeler arkadaşlar Herkez saat 9 da gişelerde olsun 1 dakika geçirmeyin bakın ben sabahın 7 sinde kalkıp gelicem sizde ona göre saatlerinizi Ve bakımlarınızı ayarlayın. itirazı olan varsa söylesin.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
Bence istanbul buluşma yeri mahmutbey gişeler olsun, hem en çok bilinen yer, hem müsait...ama bence saat 9 geç olur, 8.00 da gişelerde buluşup, 08.15 te gazlamak lazım diye düşünüyorum..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Tuğushan 0555 625 6058
Arkadaşlar bir pazarım var dinlecek bari bir saat uyku uyuyalım :\ saat 9 iyidir bence
9 da buluşma olursa 12 den önce orada olunmaz benden söylemesi..kahvaltı falanda yapamayız orada, kimse bizi beklemez.. numaranı sen versene cihan neden herşeyi devletten bekliyosun dostum
8 olsun o halde ne yapalım
8:30 olsun
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Yolu bilsem 10'da da çıkarım ya neyse
biz direk değirmen restoran a gidicez sanırım ?? buranın bi açık adresini falan alalım..Malkara gittiğimizde kime sorsak bize gösterirmi acaba?? Cansu şurayı bir tarif et istersen bize..
kişi listesi:
10-Lüleburgaz 10 kişi
20-Malkara 10 Kişi
30-Keşan 10 Kişi
32-Saray 2 Kişi
42-Babaeski 10 Kişi
48-Pınarhisar 6 Kişi
49-Blue white(MT) İstanbul
50-Ahmet Geyin (MF) Çerkezköy
53-K@@n (MD) İstanbul+3
56-Özgür (A2) Ahmetbey
57-By_dengesiz(MT) İstanbul
58-By_star(MT) Muratlı
59-Cihan_34_ist (MT) İstanbul
60-Eyüb (MT) İstanbul
61-UmARsIZ (MT) İstanbul
62-Mehmetay18 (MT) İstanbul
63- okican71 (A2) İstanbul
64-DÖVİL (A2) Çerkezköy
65-yamahasülo (MT) Çorlu
66- ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 AM ----------
arkadaşlar bende ilk kez gidiyorum ama edindiğim bilgiye göre Malkara cikisi kesan istikameti Yaman peynircilik karsisi Değirmen Restorant TURKUAZ- AYGAZ Benzin istasyonu
[QUOTE[/COLOR]
arkadaşlar bende ilk kez gidiyorum ama edindiğim bilgiye göre Malkara cikisi kesan istikameti Yaman peynircilik karsisi Değirmen Restorant TURKUAZ- AYGAZ Benzin istasyonu[/QUOTE]
Yani malkarayı geçince keşana gelmedenn... Öylemi??
Arkadaşlar yavaş yavaş edirneye gidiyoruz temkinli olun benden söylemesi
arkadaşlar hepınıze hayırlı yolculuklar keyıfli bır gun gecırın
mehmetay 18 kardeşimiz acemi sürücüdür dıkkat edın
dalga geçmek değil be cansu.. 200 km.yi aşkın bir yol geleceğiz, tam olarak nereye geleceğimizi ögrenmemiz lazım..Takdir edersinki o tarafları sizin kadar iyi bilmiyoruz..o yüzden iyice ögrenmek istiyoruz yani..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:56 AM ----------
Allah razı olsun abicim keşke hep birlikte olsaydı daha mutlu olurduk..
Ama malum kimin daha acemi olduğu belli oluyor
Her yiğidin harcı değil Ama acele etme sinan abi önümüzdeki seneye senide çıkarcaz yavaş yavaş trafiğe
Otobandan ayrıllıp Kınalı sapağından ayrılıp tekirdağı geçtikten sonra keşan yolunu takip ederek Malkara..
Malkara girişinde görevli arkadaşlarımız sizi karşılayacaklar zaten numara yazmıştım malkara görevlisinin tekrar yazayım
Lüleburgaz İrtibat Tel : 0542 214 24 25 ( Ali Tezcan)
Malkara irtibat tel : 0543 803 23 23 (Aykut Tabak)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)