peki buluşma yerini bilen varmı istanbuldan gideceklerden?
bi google earth linki alabilirmiyiz acaba bilen birinden? yada enlem boylamı??
peki buluşma yerini bilen varmı istanbuldan gideceklerden?
bi google earth linki alabilirmiyiz acaba bilen birinden? yada enlem boylamı??
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Size gidiceğimiz yerlerden dudak uçuklatan kareler.
[IMG] [/IMG]
Burasıda tekirdağdaki gezilecek yerlerin linki
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=45536
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
cihancım yaktın gemileri bakıyorum çok heyecanlı görüyorum seni sen kafaya koymussun kaçarı yok artık.. benim belli değil ama :(
Buda yol istikameti.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 PM ----------
Nereye Belli değil Kaçarın kuçarın yok ben söliiim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------
Benim bigg boss gelir birazdan ben akşam eve gidince girerim topiğe Burda olun .
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
liste yapalım arkadaşlar
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
o foto geçen seneki keşan gezisinde çektiğim foto malkaraya hiç gitmediğim için koyamadım temsilen o fotoyu koydum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 PM ----------
2 saatten beri tüm sitelerde listeyi düzenlemeye çalışıom zaten
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
kişi listesi:
10-Lüleburgaz 10 kişi
20-Malkara 10 Kişi
30-Keşan 10 Kişi
32-Saray 2 Kişi
42-Babaeski 10 Kişi
48-Pınarhisar 6 Kişi
49-Blue white(MT) İstanbul
50-Ahmet Geyin (MF) Çerkezköy
53-K@@n (MD) İstanbul+3
56-Özgür (A2) Ahmetbey
57-By_dengesiz(MT) İstanbul
58-By_star(MT) Muratlı
59-Cihan_34_ist (MT) İstanbul
60-Eyüb (MT) İstanbul
61-UmARsIZ (MT) İstanbul
62-Mehmetay18 (MT) İstanbul
63- ???
Ben kadıköy'de oturuyorum. Fotoğraf makinem ve kamera var. Kamera aparatını taktırıp gelirim sanırım .)
günaydın arkadaşlar.. bu malkaranın dönüşü saat kaçta olacak acaba? bilgisi olan??
çorlu gurubunu unutmuşsun cansu
mobilyette + panter 105+ asya motor150 +yamaha YBR125 opel astra ford fokus inşallah cbr 250 yamahasülo
Blue white(MT) İstanbul
By_dengesiz(MT) İstanbul
By_star(MT) Muratlı
Cihan_34_ist (MT) İstanbul
Eyüb (MT) İstanbul
UmARsIZ (MT) İstanbul
Mehmetay18 (MT) İstanbul
Bu listedeki arkadaşlar neredeler? Nereden gelecekler? Bir ortaya çıksınlar. Yolu bilen kim? Birisi organize edebilir mi acaba?
Dostum ben beylikdüzünde oturuyorum, eğer bir aksilik çıkmaz ise sizin buluşma saatinize ve yol güzergahına göre, ya avcılar gişelerinden, yada e-5 üzerinden size katılmayı düşünüyorum.. Gideceğimiz yeri bilmiyorum, her ihtimale karşı bir googleearth linki yollasalarda, en kötü navigasyon ile buluruz..Hayrabolu ile malkara arasında epey mesafe var gibi görünüyor haritadan bakınca.. malkaradamı yoksa hayraboludamı anlayamadım ben buluşma yeri.. Alpullu, malkara, hayrabolu yazıyor... Yoksa Alpullu denilen yer, malkara ile hayrabolunun arasında biryerdemii...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)