Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??

REKLAM ALANI
    cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    artık orası sana kalmış,indirecen programı çalışacan üzerinde

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:51 PM ----------

ben silivriye gidene kadar bütün üst geçitleri.ana kavşak ve ayrım yollarını teeek teeeek saymıştım valla,sonuç;sanki her hafta gidiyomuş gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:53 PM ----------

tabiki de e5 değil,avrupa otoyolundan yani mahmutbey gişeler
    gişelere para ödemeden sağ sapaktann sapıp gidilebiliyordu ama Boşuna para vermişin benim demek istediğim bilen arkadaşların gidenlerin yardım etmesi tecrübe edilmiş bilgiyi severim
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    kgs sağolsun,plakamızı takarız her daim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 PM ----------

e5 ten gidersen şehir içinden gidiliyo trafikde baya yoğun oluyo,en iyisi avrupa otoyolu

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı by_dengesiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kgs sağolsun,plakamızı takarız her daim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 PM ----------

e5 ten gidersen şehir içinden gidiliyo trafikde baya yoğun oluyo,en iyisi avrupa otoyolu
    Ben geçen sene çin malı scooterimla gitmiştim sabahın saat 5 i Horoz ü ürüü üüü demeden Çıktık yola 2 arkadaş gittik 100 km ye geldiğimde motor boğuldu 70 ile giderken düştüm 50 ye şükür sağ salim bedavadan gidip geldim kgs ogs problemi yaşamadım tabi bilen arkadaş vardı yolu
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

Motosikleti
    sizi gidi kaçaksporlar siziiiiii

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Bu arada Yarın bi Honda Service gidiyimde bakım yaptırıyım motoruma malum Kısmet ise Uzun yola çıkıcaz.

Motosikleti
    en akıllı seçim olur,motorunu düşündüğün kadar kendini de düşün,full koruma yani,Allah korusun bellimi olur uzun yola çıkıyosun

mehmetay18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hero Thriller
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben geçen sene çin malı scooterimla gitmiştim sabahın saat 5 i Horoz ü ürüü üüü demeden Çıktık yola 2 arkadaş gittik 100 km ye geldiğimde motor boğuldu 70 ile giderken düştüm 50 ye şükür sağ salim bedavadan gidip geldim kgs ogs problemi yaşamadım tabi bilen arkadaş vardı yolu
    Eğer paralı yolu kullanmayacaksan, o dediğin yola hiç girme derim, altınşehirden, başakşehirden dolaşıp beylikdüzüne çıkarsın.. Öyle yapana kadar direk e-5 ten bastır yenibosna, k.çekmece, avcılar, beylikdüzü, b.çekmece, kumburgaz, silivri, gümüşyaka, marmara ereğlisi, tekirdağ üzerinden git..
    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    ist mecidiyeköyden ele alırsak malkara gidiş dönüş toplam 205 + 205 410 km yol yaparsınız.tekirdağ içinde radara dikkat.alkol kullanmayanlar t.dağ içinden rakı fabrikasının önünden geçerken nefes almasınlar yoksa kafayı bulurlar :D
    gidişte şarköy sapağından sonrada radar kurabiliyorlar dikkat..
    artık son güneşli günler kaçırmayın derim...

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ist mecidiyeköyden ele alırsak malkara gidiş dönüş toplam 205 + 205 410 km yol yaparsınız.tekirdağ içinde radara dikkat.alkol kullanmayanlar t.dağ içinden rakı fabrikasının önünden geçerken nefes almasınlar yoksa kafayı bulurlar :D
    gidişte şarköy sapağından sonrada radar kurabiliyorlar dikkat..
    artık son güneşli günler kaçırmayın derim...
    Haklısın inşaallah değerlendiricez ben fatihten gelicem 450 km olucak heralde total olarak.

Motosikleti
    Hero Thriller
    istanbuldan başka giden olmayacakmı? yanlız senmi gidiyorsun cihan? saat kaç gibi çıkmayı düşünüyorsun? şeytan benide dürtüklemiyor değil aslında

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı mehmetay18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbuldan başka giden olmayacakmı? yanlız senmi gidiyorsun cihan? saat kaç gibi çıkmayı düşünüyorsun? şeytan benide dürtüklemiyor değil aslında
    Mehmet tek başıma yoluda bilmeden gitmem Heralde Gelirsen Sevinirim Birde Bu tür uzun gezilerin. Yola çıkış saati Seher vaktinden biraz sonra. yani 07.00 gibi yollarda sakin ve boş oluyor. Çünkü sadece koca istanbulda biz gezmicez onlarca araba kamyon vs.vs çıkıcak trafiğe bunlara yakalanmadan yolda geze eğlene bakına bakına gitmenin keyfi inan sabah 9 a kadar uyumaktan Çok çok daha güzel. Bu benim tecrübelerim. ben fatihteyim sen nerde oturuyorsun ortak noktada buluşuruz gelirsen ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:12 PM ----------

Mecidiyeköyde Buluşuruz ?

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    Alıntı cihan_34_ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın inşaallah değerlendiricez ben fatihten gelicem 450 km olucak heralde total olarak.
    450 yi bulmaz. herkes gelmeye çalışsın derim ,bayağı kalabalık olacaktır.

Motosikleti
    Hero Thriller
    cihan özel msj.bakarmısın

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    450 yi bulmaz. herkes gelmeye çalışsın derim ,bayağı kalabalık olacaktır.
    Arkadaşlar zaten son güneşli pazarlarımızdan birisi Bence kaçırmayın derim bütün kış boyunca ah çekmek yerine 50 tl lik bir hafta sonu iyi gelicektir..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 PM ----------

cihan özel msj.bakarmısın
    Baktımda Bişey yok

Motosikleti
    Hero Thriller
    telefonunu yollarmısın bir arayım seni.. bu sırada blue white de gidecek sanırım??

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Ben gelmeyi düşünüyorum ancak paralı yoldan gitmeyi düşünüyorum

Motosikleti
    Hero Thriller
    gidersek hep birlikte aynı yoldan gideriz o zaman, paralı yada parasız fark etmez..

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    telefonunu yollarmısın bir arayım seni.. bu sırada blue white de gidecek sanırım??
    ben dün ist dan motorla kesana geldim,buradan katılacağım kesan malkara 25 km saat 3- 4 gibi tekrar e5 üzerinden ist a döneceğim.
    bu arada ilk sayfada koyulan foto gelibolu yolundaki kavaklık restoranda daha önce olan bir buluşmaya ait,malkaradaki yere değil bunuda belirteyim ..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:34 PM ----------

motorunuz ufak hacimli ise e5 i tercih edin otobanda çok sıkılırsınız 100-110 km süratle

Motosikleti
    Hero Thriller
    hmm çok iyi olmuş senin için walla biz gelirsek direk malkaraya gelicez zaten sanırım..

Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Alıntı UmARsIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben gelmeyi düşünüyorum ancak paralı yoldan gitmeyi düşünüyorum
    Kardeş Tabiqide paralı yoldan gidicez Sadece fotoğraf makinası Alalım varsa yanımıza birde sen nerde oturuyprsun ben fatihteyim yakınsak beraber buluşalım sabah saat 7 gibi. çünkü gişelere gitmek gişelerde herkezi beklemek vs.vs saat 9 olur ordanda malkara 10. öğle yemeğine gitmiyoruz sabah kahvaltısı için biraz katlanıcaz. orda Barış Mançomdan açarız Seher vakti bir güzele vuruldum şarkısını sonra keyfe keder cılvıldaşı dudu kuşu nu görürüz

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler