25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??
Reklamlar
-
Motorcular tutkundur birbirine, merak etme, kimse seni orda bırakıp gelmez... Bu sırada cihancım motorun hayırlı olsun, kazasız belasız inş..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Reklamlar
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Benim o konularda Çok tecrübelerim oldu sen sadece anahtar takımı al yanına vede halat yeter. Çünkü Pazar günleri Ustamla beraber bazen motor tamirlerine giriyorum
ovvv super..
ya bu arada ustam dıyosun benım ole dıyecegım bı sahsıyet yok nedenıde karsılastıklarımın hepsı keko denyo elemanlar hep cırpma pesındeler bı elden gecıreyım dıyorum motoru en azından bı vıdaları fılan sıkılsın veya bana gosterılsınde ben sıkayım
yokmu ole guvenılır bı usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
Motorcular tutkundur birbirine, merak etme, kimse seni orda bırakıp gelmez... Bu sırada cihancım motorun hayırlı olsun, kazasız belasız inş..
eyvallah mehmet bılıyorum bunu ama ortadada kalmak ıstemem öğrwenene kadar tecrubelı motorcu kardeslerımden bılgı toplamam ıyı olur
-
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
Tarih : 25/10/2009
Yer : Malkara Değirmen Restorant
Toplanma Saati : 10:00
Teker Dönüş Saati : 10:30
Toplanma Yeri : Aslı Petrol Shell Benzinliği
Lüleburgaz Rotası : Aslı Petrol – Alpullu – Hayrabolu– MALKARA
Menü ve ücret belirtilmemiştir.Herkes istediği yemeği yiyebilir
ve ona göre ücret öder..
Lüleburgaz İrtibat Tel : 0542 214 24 25 ( Ali Tezcan)
Malkara irtibat tel : 0543 803 23 23 (Aykut Tabak)
Bu gezi kesinlikle klüp/kuruluş adı altında düzenlenmemiştir..
Lüleburgaz motosiklet klübünden istifa ettim. Artık gezileri tek başıma organize ediyorum..
Bilginize...
cansu sen gecen de demedinmi artık gezilerde ben yokum bu ne azim kardeşim hayırlısı diyelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 PM ----------
eyüb adlı üyeden alıntı
ovvv super..
ya bu arada ustam dıyosun benım ole dıyecegım bı sahsıyet yok nedenıde karsılastıklarımın hepsı keko denyo elemanlar hep cırpma pesındeler bı elden gecıreyım dıyorum motoru en azından bı vıdaları fılan sıkılsın veya bana gosterılsınde ben sıkayım
yokmu ole guvenılır bı usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:49 PM ----------
eyvallah mehmet bılıyorum bunu ama ortadada kalmak ıstemem öğrwenene kadar tecrubelı motorcu kardeslerımden bılgı toplamam ıyı olur
sen beni bul yardımcı olurum sana
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
-
eyüb adlı üyeden alıntı
peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????
motosiklet bayii servis yedek parça aksesuar tamir üzerine dükkanımız var ben az çok anlarım ama babam 36 senedeir tamirci oda geliyor herhangi kaza/motor arızası durumunda yardımcı oluruz
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
Eywallah kardeşim SAğol
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
cansu sen gecen de demedinmi artık gezilerde ben yokum bu ne azim kardeşim hayırlısı diyelim:rendeer
lüleburgaz motosiklet klübünde yokum demiştim bağımsız olarak varım
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
eyüb adlı üyeden alıntı
Al sana Bak Cansu Yardımcı olur Gide gele gide gele Sende öğrenirsin birşeyler. Cansu Soru sormuştum sana ama
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
Al sana Bak Cansu Yardımcı olur Gide gele gide gele Sende öğrenirsin birşeyler. Cansu Soru sormuştum sana ama
2004 trafiğe çıkış tarihli sanayide çalışıyorum
ne sormuştun abicim
-
[QUOTE=_cns_monero_;1833296]2004 trafiğe çıkış tarihli sanayide çalışıyorum
ne sormuştun abicim
Motorun varmı ?
-
lüleburgaz motosiklet klübünde yokum demiştim bağımsız olarak varım
bizim istanbuldada yapsalar şöylede gitsek
:
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bizim istanbuldada yapsalar şöylede gitsek
Dedeciim Ben gidicem Sende gel. Merak etme Bişi olmaz Senin Yeşilfıstığa.
-
Motorun varmı ?
şuanda crossum var
gsr600 var onu kullanmam yasak
yakındada bıcırım olcak yani seninkinden
-
Dedeciim Ben gidicem Sende gel. Merak etme Bişi olmaz Senin Yeşilfıstığa.
sırtıma vurur gine varıcagı yere götürürüm onu merak etme bü ğüne kadar bırakmadı yine bırakmaz
:
-
motosiklet bayii servis yedek parça aksesuar tamir üzerine dükkanımız var ben az çok anlarım ama babam 36 senedeir tamirci oda geliyor herhangi kaza/motor arızası durumunda yardımcı oluruz
super tesekkur ederım ılgınıze
-
gidin oturun evinizde kardeşim ne o her hafta gezi , gez gez nereye kadar
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
yaşlandık her geziye gelemiyoruz............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
By_StaR adlı üyeden alıntı
istanbulun avrupa yakasından çıkanlar toplamda 400 max 450 km gidiş geliş yol yaparlar
sergen gezisinde tam tamına 400 km yol katetmiştim,doğrudur vesselam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 AM ----------
şuanda crossum var
gsr600 var onu kullanmam yasak
yakındada bıcırım olcak yani seninkinden
senin twister 250 in yokmuydu cansu,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa,bıcır deeeeel cıbır cıbır
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler