25/10/2009 Malkara Gezisine Var Mısınız??
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ben km yi soruyorum Paşam
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
bende az once onu sordum zaten
makaramı yapıyosun benımkını gormedınmı?
-
eyüb adlı üyeden alıntı
bende az once onu sordum zaten
makaramı yapıyosun benımkını gormedınmı?
Şimdi gördüm Problem değil km ya sabah erken gidelim güzelce eğlenelim kazasız belasız gidip geri dönelim Yeter.
Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...
-
bu taraflarda olsa havayı umursamaz ciddi anlamda düşnürdüm ama,tekirdağ ters yön bana en azından şu anki motorumla.katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
davids adlı üyeden alıntı
bu taraflarda olsa havayı umursamaz ciddi anlamda düşnürdüm ama,tekirdağ ters yön bana en azından şu anki motorumla.katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim
Eywallah sen bilirsin Kardeş Gelsen İyi olurdu. Ne var motorunda Japon malı misler gibi.
-
cihan_34_ist adlı üyeden alıntı
Şimdi gördüm Problem değil km ya sabah erken gidelim güzelce eğlenelim kazasız belasız gidip geri dönelim Yeter.
heh oldu işte be
-
eyüb adlı üyeden alıntı
heh oldu işte be
Hayırdır bre McT
-
eşlerinizle gelebilirsiniz daha önceki gezilerime bakarsanız anlarsınız ortamın nasıl olduğunu
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
-
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
eşlerinizle gelebilirsiniz daha önceki gezilerime bakarsanız anlarsınız ortamın nasıl olduğunu
Senin bütün gezi resimlerini Biliyorum tünelden girip Mağaradan çıkmışsın Maşşallahta Motorun Ne merak ettim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 PM ----------
By_StaR adlı üyeden alıntı
istanbulun avrupa yakasından çıkanlar toplamda 400 max 450 km gidiş geliş yol yaparlar
Heammm oke Bu güzel oldu Sağol
-
Hayırdır bre McT
barıştık be japon kardeş mct deyipte küçümseme süper işimi görüyo
hee kısmet olurda gelırsem sana verıcem bıraz sur dıye hatırlat baa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------
_cns_monero_ adlı üyeden alıntı
anladım anladım tesekkurler
bı depoyu az gecıyo fena degıl insallah hava mava uygun olurda gelırız
-
eyüb adlı üyeden alıntı
barıştık be japon kardeş mct deyipte küçümseme süper işimi görüyo
hee kısmet olurda gelırsem sana verıcem bıraz sur dıye hatırlat baa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:04 PM ----------
anladım anladım tesekkurler
bı depoyu az gecıyo fena degıl insallah hava mava uygun olurda gelırız
Ben küsmedimki Bu arada Sağol inceliğin için ama ben Kimsenin Yavrukuşuna Binmem .) DAha önce Çok bindim Artık Stop etme zamanı geldi. neresine dokunsam elimde kalıyor çin malları benim motorumda var alınma çin malı motorumda var ondan biliyorum Başıma çok problem açtılar gözümü korkuttukları için diyorum seninkiyle iligili Karalama Yapmıyorum yapmamda
-
-
eyüb adlı üyeden alıntı
yav zaten karalama deme zaten o karalamalar dogru ama ıyı bakmaya calıstınmı daha ıyı oluyolar çküz gibi ver yemını buyusun şerro
bende zaten gecıs olsun dıye aldım bıde seklı guzel geldı ınsallah bmw gs modellerınden dusunuyorum onlardan alırım sonra
Hayalinde ne yatıyorsa onu alıyorsun kardeş bütçeni zorlamadan dişimi sıksam alırım diyebiliceğin bir hayal varsa motorun o oluyor bunu sakın unutma benim öyle oldu
-
Hayalinde ne yatıyorsa onu alıyorsun kardeş bütçeni zorlamadan dişimi sıksam alırım diyebiliceğin bir hayal varsa motorun o oluyor bunu sakın unutma benim öyle oldu
tabiki öyle dostum belkı alabılırdım ama yenı baslamak ıcın sacma olur dıye aslında cın mallarını baslarken alıcaksın pert edıp adam gıbı bı tane alıp omur boyu kullanacaksın akıllı uslu
-
ozzy73 sobee
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Çok Haklısın Bende öyle yaptım
-
peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????
-
eyüb adlı üyeden alıntı
peki bişi sorucam ben motor tamirinden filan çok anlamam arkadaşlar gezi sırasında olduya bi ufak kaza veya bozulma oldu nasıl çözücem bu konuyu motoru bırakıp gerımı gelıcem yanı ne onerırsınız ????????
Benim o konularda Çok tecrübelerim oldu sen sadece anahtar takımı al yanına vede halat yeter. Çünkü Pazar günleri Ustamla beraber bazen motor tamirlerine giriyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler