Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

[MT İstanbul]Haydi kitap yardımına!!

REKLAM ALANI

Bugün pazar, yani büyük gün. Umutların tazelendiği, hayallerin gerçeğe dönüşmek için bir kardelen misali karı ve şartlerı zorladığı gün... Kardelenden tek farkı var bugün hayallerin: Doğa şartlarını bizimle beraber zorlayan başka ellerin de varlığı. O eller hep sağ olsun. Zeval daima onlara uzak olsun. Çağın çıkarcı ellerine inat, onlar hep sevgiyle kalksın, sevgiyle insin. Beklentileri karşılayan o sevgi dolu yüreklerin beklentilerini Rabbim gerçağe dönüştürsün. Hayal ettiğiniz bütün güzelliklerin, arzularınız doğrultusunda geçmesi dileğiyle...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

Alıntı okuyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün pazar, yani büyük gün. Umutların tazelendiği, hayallerin gerçeğe dönüşmek için bir kardelen misali karı ve şartlerı zorladığı gün... Kardelenden tek farkı var bugün hayallerin: Doğa şartlarını bizimle beraber zorlayan başka ellerin de varlığı. O eller hep sağ olsun. Zeval daima onlara uzak olsun. Çağın çıkarcı ellerine inat, onlar hep sevgiyle kalksın, sevgiyle insin. Beklentileri karşılayan o sevgi dolu yüreklerin beklentilerini Rabbim gerçağe dönüştürsün. Hayal ettiğiniz bütün güzelliklerin, arzularınız doğrultusunda geçmesi dileğiyle...

Süleyman
    Uğur
    Sıtkı
    İlköğretim
    Okulu Adına
    Türkçe Öğretmani Nurullah ŞİN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bugünkü etkinlik hakkında bilgisi olan varsa bizi bi haberdar etse iyi olur. Sabırsızlıkla cevap bekliyoruz. İnşaallah iyi gelişmeler olmuştur.

Motosikleti
    Kawasaki ER 6F

Buluşma

Sizinle tanışmak güzeldi. Umarım kitaplar gençlerin işine yarar...

Alıntı Mmr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizinle tanışmak güzeldi. Umarım kitaplar gençlerin işine yarar...

Asıl güzellik sizin gibi geğerli ve yürekleri sevgi kokan toplulukla bizim müşerref olma bahtiyarlığına ermemizdir. Hayalleri çoraklaşmaya yüz tutmuş, gelecek beklentisi ve endişesi içinde olamayan nice fidanımıza el uzatma erdemini gösterdiğiniz için, camianızı insanlık adına tebrik ediyorum.

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var

güncel

Ne oldu pazar günü bilen yok mu? Cevap beklemekteyim.

Motosikleti
    Var
    Kitapların sayımını bugün yapacağım..Ben okuldanda yaklaşık 4 koli kitap ayarlıyorum..kesin sayı bu gece beli olur..yazarım buraya..

Motosikleti
    Var
    Nurullah öğretmenim,
    Bugün okula gelen kitapların tasnifini öğrencilerimle birlikte tamamladık..
    Hemen hemen tamamı 1. sınıfa ait ders, çalışma, okuma-yazma, alıştırma, bulmaca kitapları..
    Mt İstanbul ekibinin getirdiği kitaplarda ağırlıklı olarak roman ve dergilerden oluşuyor..

Ben, muhtemelen yarın ya da en geç Perşembe günü kolileri kargoya vermiş olacağım..
    Önümüzdeki hafta ise bir posta daha yollayacağım..

Tasnifleme işlerini yapan öğrencilerimizden bazıları kitaplarla birlikte;

Bu da kolileme işleminin bitmiş hali..Sizlere gelecek olan kitaplar bunlar..

Değerli Osbourne Abim,
    Size ve ekibinize sonsuz teşekürler ederim. Bu maratonda koştunuz, koşturdunuz. Biz burada hizmetlerinizi takip ederken sizlerle gurur duyduk. Yüreğinize sağlık. Allah öğrencilerinize de zihin açıklığı versin. Onlar da yorulmuştur.

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ne demişler eğitim şart.......

inşallah eğitimsiz kimse kalmaz...
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

Motosikleti
    Var
    Değerli Osbourne Abim,
    Size ve ekibinize sonsuz teşekürler ederim. Bu maratonda koştunuz, koşturdunuz. Biz burada hizmetlerinizi takip ederken sizlerle gurur duyduk. Yüreğinize sağlık. Allah öğrencilerinize de zihin açıklığı versin. Onlar da yorulmuştur.
    İmkanlar mertebesinde görevimiz elbette..
    iyi dilekler için teşekkürler..

Bu arada az önce aradım ama meşgule düştü..Bana bir telefon edebilirmisiniz müsait bir zamanda..Ya da gene arayayım..

www.motosiklet.net formdaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekürlerimizi sunmayı bir görev telakki ediyoruz. Sizler bu güzel yüreğinizle ve sevgi dolu grubunuzla var olun. Cümlenize helal olsun.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    www.motosiklet.net formdaki tüm arkadaşlara sonsuz teşekürlerimizi sunmayı bir görev telakki ediyoruz. Sizler bu güzel yüreğinizle ve sevgi dolu grubunuzla var olun. Cümlenize helal olsun.

hocam nedemek elımızden geldiğince yardımcı olduk şimdi siz ne zaman motosıklete başlıyorsunuz onu bır söyleyın hocam eeee sıtemızde de değerli uyelerımız arasındasınız doğru adrestesınız yoksa varda bızım haberımız yokmu hocam sizi hep aramızda görmek isteriz sitemızde yazılarınızı okumak isterız onun için böyle konuşuyorum saygılarımla

Motosikleti
    Var
    Evet arkadaşlar,
    Kitaplar bugün akşam saatlerinde kargoya teslim edildi..

Önümüzdeki hafta bir parti daha yollayacağım.Dolayısı ile geçen hafta sonu etkinliğe katılamayan ve hafta içi bana kitapları ulaştıracağını söyleyen arkadaşların Pazartesi gününe kadar ellerindeki kitapları bir şekilde bana ulaştırmalarını rica ediyorum..

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Baya is kotarmissiniz yine de be.
    Helal olsun.
    Bir kitap bankasimi kuralim napalim.
    Boyle zamanlarda elimizin altinda bulunsun.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar,
    Sağol hocam. Ellerine sağlık.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    Var
    Engin yinede birseyler toplamissin be usta..
    Elinize emeginize saglik.

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam nedemek elımızden geldiğince yardımcı olduk şimdi siz ne zaman motosıklete başlıyorsunuz onu bır söyleyın hocam eeee sıtemızde de değerli uyelerımız arasındasınız doğru adrestesınız yoksa varda bızım haberımız yokmu hocam sizi hep aramızda görmek isteriz sitemızde yazılarınızı okumak isterız onun için böyle konuşuyorum saygılarımla

Olur olur motora da başlarım inşaallah. Bu güzel insanları görünce insanın motorcu olmak istememesi imkansız. Yüreğinizdeki sevgi hep daim kalsın.

Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar,

Önümüzdeki hafta bir parti daha yollayacağım.Dolayısı ile geçen hafta sonu etkinliğe katılamayan ve hafta içi bana kitapları ulaştıracağını söyleyen arkadaşların Pazartesi gününe kadar ellerindeki kitapları bir şekilde bana ulaştırmalarını rica ediyorum..[/SIZE]

Engin abi çok sağol. Bu erdemli davranışlarınızı asla unutmayacağız. Cümlenizi çok ama çok seviyoruz.

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler