[MT İstanbul]Haydi kitap yardımına!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Buluşma
Sizinle tanışmak güzeldi. Umarım kitaplar gençlerin işine yarar...
-
-
-
güncel
-
Ne oldu pazar günü bilen yok mu? Cevap beklemekteyim.
-
Kitapların sayımını bugün yapacağım..Ben okuldanda yaklaşık 4 koli kitap ayarlıyorum..kesin sayı bu gece beli olur..yazarım buraya..
-
Nurullah öğretmenim,
Bugün okula gelen kitapların tasnifini öğrencilerimle birlikte tamamladık..
Hemen hemen tamamı 1. sınıfa ait ders, çalışma, okuma-yazma, alıştırma, bulmaca kitapları..
Mt İstanbul ekibinin getirdiği kitaplarda ağırlıklı olarak roman ve dergilerden oluşuyor..
Ben, muhtemelen yarın ya da en geç Perşembe günü kolileri kargoya vermiş olacağım..
Önümüzdeki hafta ise bir posta daha yollayacağım..
Tasnifleme işlerini yapan öğrencilerimizden bazıları kitaplarla birlikte;
Bu da kolileme işleminin bitmiş hali..Sizlere gelecek olan kitaplar bunlar..
-
Değerli Osbourne Abim,
Size ve ekibinize sonsuz teşekürler ederim. Bu maratonda koştunuz, koşturdunuz. Biz burada hizmetlerinizi takip ederken sizlerle gurur duyduk. Yüreğinize sağlık. Allah öğrencilerinize de zihin açıklığı versin. Onlar da yorulmuştur.
-
ne demişler eğitim şart.......
inşallah eğitimsiz kimse kalmaz...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
-
okuyan adlı üyeden alıntı
Değerli Osbourne Abim,
Size ve ekibinize sonsuz teşekürler ederim. Bu maratonda koştunuz, koşturdunuz. Biz burada hizmetlerinizi takip ederken sizlerle gurur duyduk. Yüreğinize sağlık. Allah öğrencilerinize de zihin açıklığı versin. Onlar da yorulmuştur.
İmkanlar mertebesinde görevimiz elbette..
iyi dilekler için teşekkürler..
Bu arada az önce aradım ama meşgule düştü..Bana bir telefon edebilirmisiniz müsait bir zamanda..Ya da gene arayayım..
-
-
okuyan adlı üyeden alıntı
hocam nedemek elımızden geldiğince yardımcı olduk şimdi siz ne zaman motosıklete başlıyorsunuz onu bır söyleyın hocam eeee sıtemızde de değerli uyelerımız arasındasınız doğru adrestesınız yoksa varda bızım haberımız yokmu hocam sizi hep aramızda görmek isteriz sitemızde yazılarınızı okumak isterız onun için böyle konuşuyorum saygılarımla
-
Evet arkadaşlar,
Kitaplar bugün akşam saatlerinde kargoya teslim edildi..
Önümüzdeki hafta bir parti daha yollayacağım.Dolayısı ile geçen hafta sonu etkinliğe katılamayan ve hafta içi bana kitapları ulaştıracağını söyleyen arkadaşların Pazartesi gününe kadar ellerindeki kitapları bir şekilde bana ulaştırmalarını rica ediyorum..
-
Motosiklet Eğitmeni
Baya is kotarmissiniz yine de be.
Helal olsun.
Bir kitap bankasimi kuralim napalim.
Boyle zamanlarda elimizin altinda bulunsun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
osbourne adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar,
Kitaplar bugün akşam saatlerinde kargoya teslim edildi..
Sağol hocam. Ellerine sağlık.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler