kolay gelsin bende birşeyler ayarlıyacağım
kolay gelsin bende birşeyler ayarlıyacağım
[QUOTE=okuyan;1826524]Okumak isteyip de okuyacak bir şey bulamamak çok zormuş be. Buna bizzat şahitlik etmakteim. Mutluluk parçalardan oluşuyordu. Kıymetli arkadaşım oparçalardan biri bizde. O bizdeki parçasını almak istemez miydiniz?
Dostlar unutulmadık umarım, pazarı beklemekteyiz. Kolay gelsin cümlenize.
Bedne çalıştığım firmada paylaştım konuyu arkaşlar bulabildikleri kitapları getirecekler. Ama ben çok fazla kitap olursa onları zincirlikuyuya nasıl getireceğim onu düşünüyorum...? Neyse olmadı o gün bir fedakarlık yapıp motora binmem taksiyle gelirim.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Tarih:25 ekim pazar
Saat:12:00
Buluşma yeri:Zincirlikuyu BP Benzin istasyonu(gerzilere giderken genelde buluşulan bir yerdir)
herkezi bekliyoruz...
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Arkadaşlar,
Genel bir not düşmek istiyorum..
Çok kitap getirecek olan arkadaşlarımız lütfen birbirleriyle gerek özel mesaj gerekse de bu başlık altında haberleşsinler ve arabayla gelme imkanı olan arkadaşlarımız diğerlerine yardım etsin..Bu organizeyi ancak kendiniz yapabilirsiniz..
Bu arada bu pazar değil de daha sonradan arabasıyla atıyorum 5 koli kitap getirecek olan arkadaşımız varsa onlar da okuluma kitaplarını daha sonradan getirebilirler..Yani bu etkinliği son günü bu pazar değil..Bana haftaya perşembe gününe kadar kitap yollayabilirsiniz..
Zira ben haftaya hafta içi bir gün gönderim yapacağım..
bende evdeki kitapları toplayayım birşey daha var ben toplanan tüm kitapları kargo yapabilirim hatta yer zaman verirseniz arac gönderip aldıra bilirim
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Selamlar arkadaşlar Pazar sabahı Silivriden Saat 10,00 gibi doblo ile yola çıkıyorum yolda koli falan vermek isteyenler 0532 246 19 82 ulaşabilir.Büyükçekmece ,Beylikdüzü,Avcılar falan güzegah belli zaten
Dikkat edin, saat yüzünden karışıklık olmasın.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)