[MT İstanbul]Haydi kitap yardımına!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar bizim şirkette kullandığımız partner var bi tane.Elemanımıza veriyorduk.Babamdan o gün için rica ederim eğer bi aksilik çıkmazsa onla yada boxer minibüsle gelirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
beyoğlunda saafçılar çarşısında tanıdıığım var.İstiyorsanız bir gün oraya gidebiliriz.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Reklamlar
-
Moderatör
frantic adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bizim şirkette kullandığımız partner var bi tane.Elemanımıza veriyorduk.Babamdan o gün için rica ederim eğer bi aksilik çıkmazsa onla yada boxer minibüsle gelirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:42 AM ----------
beyoğlunda saafçılar çarşısında tanıdıığım var.İstiyorsanız bir gün oraya gidebiliriz.
Eyvallah dostum alakan için çok teşekkür ederiz.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
sorun değil ya..Gerçekten çok büyük bir şereftir benim için.Elimizden gelsede ah imkanlarımız olsada gidip elden teslim etsek o kadar güzel bir duygudur ki.
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
teror adlı üyeden alıntı
aklıma gene bir fikir geldi para yardımı yapacak arkadaşlarımız gene yardımını yapsın bu paralar ile saaflardan gerekli kitapları biz alalım.
ve araç yardımına gerçekten ihtiyacımız var.imkanı olan buluşma günü araç ile gelirse süper olur.
seninle aynı düşünüyorum terör...
yardım etmek isteyip elinde kitabı olmayan yurt içi ve yurt dışındaki arkadaşlar maddi destek saglayabilir. bizde onlar adına okulumuz için kitap alışverişinde bulunabiliriz.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
benden bayağı bayağı bir kitap gelicek arkadaşlar şmdiden bilginiz olsun (:
oha demeyin sakın (:
Doğudaki imkanları kısıtlı kardeşlerimize DÜNYAYI açıyoruz resmen.
Araba olayında bende yardımcı olabilirm dostlar bilginize.
Çok yaşa yüreği güzel kardeş. İçim içime sığmıyor heyecandan. Beklemekteyiz candan, gönülden kitaplarınızı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 PM ----------
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
yüksekovada öğretmenlik yapan bir arkadaşım vardı. uzun zamandır görüşemiyoruz. acaba aynı okuldamıdır? aklıma takıldı gece gece
İsmini verirseniz gider görürüm. Bizde ise zaten tanırım. Buralardan ne isterseniz yapmaya hazırım. Yolunuz düşerse evimiz ve gönlümüz her zaman açık. Sizler bu dünyaya lazımsınız. Enerjiniz, benzininiz ve sevginiz hep ziyade olsun...
-
yardımcı olmak isterım
lakın eyong a sozum var
saka bır yana nasıl kıtap olursa olsun yararı olurmu
-
Moderatör
maddi yardımda bulunmak isteyenler benimle özel mesaj yolu ile irtiabata geçebilir.
Yapılacak kitap alış verişi faturası ile burada teşhir edilecektir.
Gelen maddi yardım toplandığında,bizden yardım isteyen öğretmen arkadaşımızı bilgilendirip ihtiyaca göre alış veriş yapılacaktır.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
cevremdekileri toplamaya çalışıyorum
Ah abi herkes senin gibi duyarlı olsa iş tamam. Kolay gelsin cümlenize.
-
askon adlı üyeden alıntı
yardımcı olmak isterım
lakın eyong a sozum var
saka bır yana nasıl kıtap olursa olsun yararı olurmu
Bir ilköğretim kütüphanesinde bulunabilecek her türlü kitap olur. Roman, hikaye, şiir, dünya kılasikleri, deneme...vb kitaplar olabilir.
-
Motosiklet Eğitmeni
-
okuyan adlı üyeden alıntı
İsmini verirseniz gider görürüm. Bizde ise zaten tanırım. Buralardan ne isterseniz yapmaya hazırım. Yolunuz düşerse evimiz ve gönlümüz her zaman açık. Sizler bu dünyaya lazımsınız. Enerjiniz, benzininiz ve sevginiz hep ziyade olsun...
zeynep... spor akademisi mezunu. geçen sene yüksekovaya tayini çıkmıştı. ama dediğim gibi orda hangi okulda bilmiyorum.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
ya bişey sorayım
benim elimde öss hazırlık dergi ve test kitaplarıda var
ortaokul çağındaki bi okula yardım edecegiiz evet ama bunlarda uygun derseniz getiririm
bilgi verirseniz sevinirim
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
ya bişey sorayım
benim elimde öss hazırlık dergi ve test kitaplarıda var
ortaokul çağındaki bi okula yardım edecegiiz evet ama bunlarda uygun derseniz getiririm
bilgi verirseniz sevinirim
Gönderirseniz güzel olur. Yani öğrencilerimiz en azından çeşitli araştırma ödevlerini bulmak için yararlanabilirler. Bir de o kitapların ve dergilerin varlığı öğrencilerimizi sınavlara motive edebilir. İlginize teşekürler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 PM ----------
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
zeynep... spor akademisi mezunu. geçen sene yüksekovaya tayini çıkmıştı. ama dediğim gibi orda hangi okulda bilmiyorum.
Zeynep adında bir bedenciyi tanıyorum. Sabancı ilköğretim okulunda çalışıyor. Sizin için ne dememi istersiniz? Ama yapmakta olduğunuz hizmetlerden bahsedeceğim.
-
coq adlı üyeden alıntı
Ulem okulu çatisina kadar kitap kaplamazsaniz,yazik size.
Hadi bakalim, gayret edin biraz.
Tikandiginiz yerde, biz burdayiz.
Bu arada hocam.
Su da olsa çok iyi olur, tadindan yenmez dedigin kitaplar varsa, bir liste çikart,
oncelik yapalim...
Bir ilkokul kutuphanesinde bulunabilecek her sey olur diye yaziyorsunuz da!
Ben ilkokul kutuphanesini en son gordugumde, 70li yillardaydik.
Hani bizim hafizaya guvenirsen yanilirsin bastan soyleyeyim.
Yüreğiniz kadar güzel olan hafızanıza da güvenimiz sonsuzdur. Kütüphanemizde her renkten kitap olsun isteriz.
-
Arkadaşlar çevremde kim varsa herkese söyledim.Umarım tahmin ettiğim miktarda toplayabilirim..
-
Arkadaşlar çevremde kim varsa herkese söyledim.Umarım tahmin ettiğim miktarda toplayabilirim..
Duyarlılığınızı hayranlıkla takip ediyoruz.
-
Kütüphaneniz ne boyutta bilmiyorum ama şu ana kadar 4 büyük koli oldu (:
-
kütüphaneniz ne boyutta bilmiyorum ama şu ana kadar 4 büyük koli oldu (:
hey gözüm abim. Sevinçten çıldırsam yeridir. Okuldaki çiçeklerimize yarın müjdeyi vereceğim. Yaşasın okulumuz...
-
iş yerindeki tüm arkadaşlara haber verdim. haftaya pazartesi belli olur benim koliler
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
iş yerindeki tüm arkadaşlara haber verdim. haftaya pazartesi belli olur benim koliler
ama pazar günü toplıcaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler