[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
okul tatil olursa ordayım
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
İşte olmazsam kesin oradayım....
-
elbette ve tabiki de orda olucam.... umarım amacımıza ulaşırız... saygılar...
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
-
Mert izin konusunda bir araştır derim, bu tür, özellikle katılımın çok olacağı durumlarda izin şart diye biliyorum.
Tabii ki biz de orada olacağız
-
Bende gelmek isterdim arkadaşlar ama o gün gündüz vardiyam var
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
orada olacağız CUMHURİYETİN BEKÇİSİ olarak
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
-
Mertcim topic için ellerine sağlık...
bu sene erken bi başlık oldu, iyi olur umarım
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
İşten kaytarabilirsem orda olucam... Katılmak çok çok anlamlı böyle günlerde yapılan etkinliklere..
İşallah diyelim .....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------
İzin şart..Ama bayraklarla donanınca polis bişey demiyor.... Bazen önden eskortluk bile yapıyor.....
Zaten polis klüp olmadığımız için resmi başvurumuzu kabul etmeyecektir....
Etmeselerde yapanlara ses çıkarmıyorlar....
Düşünce ve harcanacak emekler için şimdiden teşekkürler...
Ben de doğrusunu öğrenmiş oldum.
Kortej için bayraklarımızı getirmeyi unutmayalım
Geçen bayramda bayrağım sopadan uçtu Sopanın ucunu sabitlemeyi unutmamak lazımmış Yeni bir bayrak almalıyım en kısa zamanda.
-
Moderatör (forrap)
2007 yılında yaptığımız oldukça büyüktü,diğer kulüp ve siteleride davet ettik.Bu yüzden ben kalabalık olacağını bildiğim için gidip emniyetle,terörle mücadele şubesiyle görüştüm ne olur ne olmaz diye.Kendileri de gayet sıcak bir şekilde yaklaştılar konuya saolsunlar.
Bu sene yapılan bu etkinlik bizim sitemizle sınırlı.Kalabalıklık oranı emniyetle başımızı belaya sokacak nitelikte olmayacaktır,grup aklı başında insanlardan oluşuyor.Zaten Türk bayrağıyla sarılmış motorları gören hiç bir polis de durun ne yapıyorsunuz demez.
Görüşülürse iyi olur,görüşülmezse bir sorun olmadığı sürece çok fark etmez,zaten yazılı bir izin verilmiyor,sözsel olarak destek veriliyor bu tarz kortejlere.Ben emniyetsel desteği almak,sürüşte polislerin de yanımızda olması ve izinli bir gösteri olması için görüşmüştüm.Nitekim öyle de oldu,ama işi başka bir grup üstlendi o ayrı.Amaç şov olmadığı için bizde sesimizi çıkartmadık.
Kısacası,orada görüşmek üzere
-
chatkut adlı üyeden alıntı
Mertcim topic için ellerine sağlık...
bu sene erken bi başlık oldu, iyi olur umarım
Rica ederim abi
Affına sığınarak yazdım ismini ama bi manin yoktur umarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------
forrap adlı üyeden alıntı
2007 yılında yaptığımız oldukça büyüktü,diğer kulüp ve siteleride davet ettik.Bu yüzden ben kalabalık olacağını bildiğim için gidip emniyetle,terörle mücadele şubesiyle görüştüm ne olur ne olmaz diye.Kendileri de gayet sıcak bir şekilde yaklaştılar konuya saolsunlar.
Bu sene yapılan bu etkinlik bizim sitemizle sınırlı.Kalabalıklık oranı emniyetle başımızı belaya sokacak nitelikte olmayacaktır,grup aklı başında insanlardan oluşuyor.Zaten Türk bayrağıyla sarılmış motorları gören hiç bir polis de durun ne yapıyorsunuz demez.
Görüşülürse iyi olur,görüşülmezse bir sorun olmadığı sürece çok fark etmez,zaten yazılı bir izin verilmiyor,sözsel olarak destek veriliyor bu tarz kortejlere.Ben emniyetsel desteği almak,sürüşte polislerin de yanımızda olması ve izinli bir gösteri olması için görüşmüştüm.Nitekim öyle de oldu,ama işi başka bir grup üstlendi o ayrı.Amaç şov olmadığı için bizde sesimizi çıkartmadık.
Kısacası,orada görüşmek üzere
Tanıdığım bi kaç polis var olmadı onlara bi danışayım işimizi sağlama almış oluruz ama çokda problem olucağını sanmıyorum
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
Rica ederim abi
Affına sığınarak yazdım ismini ama bi manin yoktur umarım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:19 PM ----------
Tanıdığım bi kaç polis var olmadı onlara bi danışayım işimizi sağlama almış oluruz ama çokda problem olucağını sanmıyorum
sen yazdıysan gelirim mertim, ne manim olacak
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
Moderatör (forrap)
Konu dışına çıkılmasın.
Konu dışına çıkan mesajlar silinecektir.
-
-
-
Katılım Listesi
1.forrap
2.izmirli_ua+willy
3.wert_35+mert
4.dynner(okul tatil olursa)
5.bikerboy35(işte olmazsa)
6.oumar
7.viper75
8.alp_tunay(işten kaytarabilirse)
9.apv41
10.chatkut+böcek
11.cihan_35+?
Hızlanmak motorun işidir, ancak onu durdurmak sürücünün becerisidir.
-
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler