[MT] İZMİR 29 Ekim Bu Cumhuriyet Bizim Korteji
Reklamlar
-
02 Kasım 2009, 17:36
Wallace adlı üyeden alıntı
yaw bir daha kortejin en sonunda durmayacağım. hiç fotom yok mu? kortejdeydik ama belgeleyemedik sanki. neyse bende de bir kaç foto var bu yakınlarda yüklerim inşallah. güzel bir kortej oldu. kazasız belasız izmire yakışır şekilde yapıldı. katılan herkese teşekkürler. bu arada arabayla bize kortejde destek veren muzaffere ve tanımadığım koyu lacivert arabalı diğer arkadaşa da işbirlikleri için teşekkür ederim.
APV41 (cengiz) abinin çektiği videğoda varsın abi
Reklamlar
-
02 Kasım 2009, 20:21
Wallace adlı üyeden alıntı
yaw bir daha kortejin en sonunda durmayacağım. hiç fotom yok mu? kortejdeydik ama belgeleyemedik sanki. neyse bende de bir kaç foto var bu yakınlarda yüklerim inşallah. güzel bir kortej oldu. kazasız belasız izmire yakışır şekilde yapıldı. katılan herkese teşekkürler. bu arada arabayla bize kortejde destek veren muzaffere ve tanımadığım koyu lacivert arabalı diğer arkadaşa da işbirlikleri için teşekkür ederim.
bende bir sonraki korteje motosiklet ile gelmeyeceğim . sana artçı olmayı düşünüyorum . nasreddin hoca giibi ters de bindimmi ohooo.. gelsin fotolar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:20 ----------
not: Seneye kadar bir topcase al ama
tabi seneye 29 ekim de halen asker olmazsan
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
02 Kasım 2009, 22:51
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
bende bir sonraki korteje motosiklet ile gelmeyeceğim . sana artçı olmayı düşünüyorum . nasreddin hoca giibi ters de bindimmi ohooo.. gelsin fotolar.
not: Seneye kadar bir topcase al ama
tabi seneye 29 ekim de halen asker olmazsan
top case alındı ve cumartesi montajı bile yapıldı. hatta çok güzel bir yöntemle çanta aparatı yaptık. görüştüğümzde incelersin. asker olursak da korteje resmi olarak katılırız
bikerboy35 adlı üyeden alıntı
APV41 (cengiz) abinin çektiği videğoda varsın abi
eywallah kardeşim iyice bakayım bir
-
06 Kasım 2009, 17:39
Ben vidyolara ulaşamadım arkadaşlar link atabilecek olan varmı acaba ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler