10 Numara kortej oldu İzmir MT Gene farkını gösterdi
10 Numara kortej oldu İzmir MT Gene farkını gösterdi
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Sanırım bir kaç kişi daha foto çekmişti..Onlarda koyarlar en kısa zamanda sanırım?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
çok güzeldi hepinize teşekkürler.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler müthiş bir kortej oldu İZMİR yine farklı olduğunu gösterdi.... Tebrikler arkadaşlar....
Katılan, o gururu paylaşan, herkese sonsuz tebrikler.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Mert eline sağlık kardeşim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Fotolar için teşekkürler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
direk benim çıktığım bi foto buldum sonunda teşekkürler fotolar için wert
Rica ederim arkadaşlar cep telefonu olduğu için kalite biraz düşük ama idare edin artık
Daha biçok foto ve video çeken vardı aslında ben en az 4-5 kişi gördüm sanırım koyarlar yakında siteye
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
yuruyun be abi atamız için
::tutkuy:: HAYATI TEZBİH YAPTIM BAZEN SALLIYORUM BAZEN ÇEKİYORUM::tutkuy::
Resimler için teşekkürler arkadaşlar....
UFK 50 yi ilk defa gördüm
ehliyetin varsa gel ama Mert abinle iyi geçinmen gerekiyor ip kesmede üstüne yok bu aralar aman haa dikkat et
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:40 ----------
551 mesajı istanbul mt de yapmış bu belli İzmir yazıyor ama acaba neresinden
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
yaw bir daha kortejin en sonunda durmayacağım. hiç fotom yok mu? kortejdeydik ama belgeleyemedik sanki. neyse bende de bir kaç foto var bu yakınlarda yüklerim inşallah. güzel bir kortej oldu. kazasız belasız izmire yakışır şekilde yapıldı. katılan herkese teşekkürler. bu arada arabayla bize kortejde destek veren muzaffere ve tanımadığım koyu lacivert arabalı diğer arkadaşa da işbirlikleri için teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)