Yarın da fotoğraf ekleyenler olacaktır. iyi geceler.. (erman çok şey kaçırdın ama üzülme senin için bir daha yaparız.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
bende de bir arkadasımızın cektigi video var yarın akşam eklerim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Katılan herkesin yüreğine sağlık mükemmel bir kortej oldu...
Kortejden sonrası için söylenicek söz yok gelmeyen çok şey kaçırdı
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Rica ederim
Asıl kordonda kortej anındaki videolarımız olsa çok daha fazla etkilenirdin..
Süper di süper..
İzmire yakışan bir hareketti.
İşte bunlar güzel resimler teşekkürler
Kortejin sonu kadraja sığmamış
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Çok güzel olmuş İzmirde hava istanbuldan daha güzelmiş biz akşam biraz yağmur yedikte
Arkadaşlar süper olmuş emeğinize sağlık
yalnız bizim cumhurıyetımız başlığı altında etkınlık ya bizde istanbulda bızım cumhurıyetımız dedık şimdi kimin cumhurıyeti
pek tabii şaka cumhurıyetımız hepımızın ATATÜRK cumhurıyetı genclere emanet etmiş ne savcıya ne askere ne valiye nede millet vekılıne öyle olsa derdi şuna emanet dıye değilmi gençlere emanet etmiş sizler ve bizler istanbul izmır ve yurdun bır cok yerınde ATAmızın dediği gibi emanetin sahıpleri olduğumuzu gösterdık gururla butun arkadaşlarımızı tebrık ederım.
cumhuriyete sahip çıkanların karşısında saygıyla eğiliyorum[/COLOR][/COLOR]
by K@d@k@L
Teşekkürler İzmir'li arkadaşlarımız yüreğinize sağlık
Ne mutlu Türk'üm diyene .....
Alper abi beni fotoğraf çekerken yakalamışsın.. Yokds korteje katıldığıma inanmıyacakalrdı
Dün kortejdeyken yaşadığımız heyecanı bir kez daha yaşadıK gerçekten fotolarla... EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER
Ve ATAMIZIN biz gençlere 20 EKİM 1927 de söylediği o zamandan gördüğü ve bizi uyardığı olaylar silsilesini yaşamaktayız bugünlerde.
" Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "
Bizler ve bizim gibi vatanına sahip çıkan herkez dün CUMHURİYETİMİZİN 86. YILINDA ATAMIZA HİÇBİRŞEYİ UNUTMADIĞIMIZI VE HEP BU ÜLKE İÇİN TETİKTE OLACAĞIMIZI GÖSTERDİK.
KATILAN KATILMAK İSTEYİP KATILAMAYAN HERKEZE SONSUZ SAYGILAR...
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
resimleri aldım.herkesin emeğine, yüreğine sağlık.sevgiler..
Alper abi fotolar süper
cidden kortejin sonu gözükmüyor yaaa
alkışı hakettik
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)