arkadaslar gerçekten cok güzel oldu katılan katılmayan herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun ayrıca kavurma gerçekten nefisti herkese teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
Bendeki fotolar bundan ibaret
Bu arada Gökalpcim ve tüm Mt üyeleri bugün polis memurlarıyla yaptığımız uzun iştiareler sonucu seneye büyük ihtimalle korteji resmi geçitle beraber yapabiliriz böyle bir girişim için bi deneme yapıcaz yani en azından olmaz derlerse biz gene eski tas eski hamam devam ederiz ama olursada çok güzel olur
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Güzel bir Gün,güzel bir kortej oldu
Katılan herkese teşekkürler.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Tebrikler İzmir Mt. İş dolayısıyla orada olamadım ama ne kadar coşkulu geçtiği resimlerden anlaşılıyor. Hepimizim Cumhuriyet Bayramını tekrardan kutlar resimler için teşekkür ederim
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Süper bir kortejdi herkesin emeğine sağlık.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Mert,ben 2007 yılında kortej için izin istediğimde böyle bir yazılı izinin verilemeyeceği,sadece destekte bulunabilecekleri (sorun çıkartmayarak,korteje eskortluk ederek) söylenmişti(konaktaki il emniyet müdürlüğünde,terör şube ile görüşmüştüm-o kortej terörü lanetleme kortejiydi- ama bu isim altında izin istenmemişti,kortej izni istemiştim).
Kaldı ki yazılı bir izin verilse dahi tankların,yayaların ya da farklı bir unsurun motosikletle -bu kadar yüksek adetteki motosikletle- bir arada kortej yapması(hız uyumsuzluğu,durup kalkma durumları vs. yönünden) fikri bana parlak bir fikir gibi gelmiyor.
Kortej bittikten sonra,kordon tamamen bize tahsis edilmiş şekilde yapılan kortej bence oldukça amaca uygun(bu günkü gibi bir ortam).
Süre daha çok,konuşuruz tabi ki.Ama olayın belli keskin hatları var,olaya sadece izin yönünden bakmamak,bakılsa bile sorun çıkabileceğini düşünmek lazım
http://img687.imageshack.us/i/29ekim.mp4/
BAKALIM BURADA KİMLER VAR
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Videoda ya da server da sorun var sanırım.Bende görüntüleyemedim..
Cengiz abi açılmıyor resim.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Konuyu Toplam 21 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)
extreme1925, osbourne, forrap, Hay.alper.est, EliteXC, wert_35, washburn24, seannnnn, yürekçe, APV41, dunpa, deadendst, MuZo_, ab285, Özer, printman
maşşallahh
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)