Tüm İZMİR MT inin 86.CUMHURİYET bayramını kutlarım.
Tüm İZMİR MT inin 86.CUMHURİYET bayramını kutlarım.
malesef ben katılamadım :( çok istiyodm aslında ama olmadı.
Eminim çok keyifli geçiyodur şu an...
Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım
çok güzeldi harikaydı nice 86 yıllara...
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
muhteşemdi emeği geçen herkese teşekkürler
Çok güzel bir kortej oldu,katılım gösteren herkese teşekkürler
Yeni tanıştığımız arkadaşları da tekrar aramızda görmek isteriz.
Kavurma içinde emeği geçenlere teşekkürler
yiyen var yiyemeyen var reklam yapmayalım
kortej güzeldi katılanalra tşkler.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Ben tanışamadım sizlerle ama çok güzel bir gün oldu inciraltında herkes kayboldu bi anda ya kaldım orda sap gibi
Bu arada fotolar nerde?
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bende 2 tane foto war onları koyarım şimdi.Diğer fotoğraf ve video çeken arkadaşlar vardı.Onlarda kısa sürede burda paylaşırlar heralde aranıza katılmak güzel
Biz geziden yeni döndük,hala dönmeyenler var.Fotoğraflar gelecektir,biraz daha beklemek lazım.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim,bu tarz bir günü bile rant kapısı gibi görüp,birşeyleri üstüne almaya çalışan insanları görmek gerçekten üzücü,orada olmanın amacı gövde gösterisi -şov yapmak- değil günün anlamına uygun bir kortej yapmaktı.Keşke bu tarz şeyler yaşanmasa,ama her yıl yaşıyoruz buna benzer olayları.
Grubumuz olması gereken şekilde kortejini yaptı,aslında gerisi önemli değil,ama sinek küçük de olsa mide bulandırdığı bir gerçek.
harika bi gündü kortej çok güzeldi..
ayrıca kavurma çok güzeldi emeği geçenlere çok teşekkürler.Tekrarlayalım en kısa zamanda
Katılan herkese çok teşekkürler
Tuncerim sıkma canını bunun gibi olayları cok gördük biz hala burdayız,sesini yükselten öncülük yapmaya niyetlenen çok oldu oldukları yerde kaldılar,bu grup herkesin grubu kabullenen kalır kabullenmeyen yolunu alır gider
kavurmaya gelemedim özel işlerim nedeniyle,yiyenlere afiyet olsun
kazasız belasız İzmire yakışan,İzmirlilerin tüylerini ürperten desteklenen alkışlanan bir organizasyondu önümüzdeki sene valilik iznini deneyelim izin alabilirsek Mertin de duydugu üzere polis arkadaslar korteje girebilecegimizi söyledi
Allah tekrarını nasip etsin bu coşkuyu tekrar tekrar yaşayalım
Katılan katılamayan herkesin CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN!...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
umarım istedigimiz gibi olur,sizinle tanışamadık sanırım ilk toplantıda görüşmek dileğiyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------
@ alp_tunay:
Abi bayrak için teşekkür ederim,ayrılırken sana vermeyi unuttum.yıkatıp işyerine bırakıcam acelesi yok dersen ilk toplantıya getirebilirim
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fotoğrafları video şeklinde de atacağıım. sayfayı diğer türlü kastırırız. şimdi yükleniyor. ben cumhuriyet meydanına iniyorum. 00.00 da resimler sitede olur. saygılar..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Kortej gerçekten çok güzeldi inanılmaz bi kalabalık olduk arabamızda kıyaktı hani
Gelen gelmeyen herkese çok teşekkürler
Tuncer olaylar sana anlattığım gibi gelişti neyse konuşuruz bi ara
Bende makina bozulana kadar toplanma yerlerinden bi kaç kare var koyucam birazdan diğer resimleri elinde olanlar ilerleyen vakitlerde paylaşır
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
woswos eski araba klübü bile katılmış korteje
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)