Sencer (yürekçe) gelmiş, hoşgelmiş
Reklamlar
-
bide motorun resimlerini görsek.şaka gibi aynalar görünüyor motor yok:D
Orgazma Dudak Büktürür
Reklamlar
-
huceyn adlı üyeden alıntı
bide motorun resimlerini görsek.şaka gibi aynalar görünüyor motor yok:D
ilk görenlerden biri olarak gelince görürsün diyorum...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
hasan gelecem gelecem fuara ama aslında sımdıde gelirimde eniştenin mil puanları varmış bekeş ucak soy adımız tutmuyo dıye ben kullanamıyomuşum
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
hasan gelecem gelecem fuara ama
aslında sımdıde gelirimde eniştenin mil puanları varmış bekeş ucak soy adımız tutmuyo dıye ben kullanamıyomuşum
gel kanka beklerim...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
-
GKN adlı üyeden alıntı
sencer gitti mi ?
gitti evet sagsaglim ulaşmış mersine çok şükür
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
gitti evet sagsaglim ulaşmış mersine çok şükür
ii sevindim, bugünde asfalt meleği geldi ist e, ona da bi motor baktık ama berbattı.. döndü ankarala
hepinize çok selam söledi
-
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
GKN adlı üyeden alıntı
ii sevindim, bugünde asfalt meleği geldi ist e, ona da bi motor baktık ama berbattı.. döndü ankarala
hepinize çok selam söledi
nbr GKN ım...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
vayy demek asfalt meleği geldi bi alo demedi. çok ayıp dogrusu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
nbr GKN ım...
ii canım sen?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:58 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 AM ----------
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Cok kızdım simdi ona ama...
Gelipte bize haber vermemiş cok ama cok ayıp etmiş
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
vayy demek asfalt meleği geldi bi alo demedi. çok ayıp dogrusu
ayda bir geliyormuş istanbula iş için, bi falcon bakmış burda emin olamamış, metehan ı aramış, o da bana şutlamış motüre bakim die, bende gidip fahri görevimi icra ettim
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
hadi Sencer abi koy şu makinenin resimlerinide bi maşallah diyelim
-
GKN adlı üyeden alıntı
ayda bir geliyormuş istanbula iş için, bi falcon bakmış burda emin olamamış, metehan ı aramış, o da bana şutlamış motüre bakim die, bende gidip fahri görevimi icra ettim
kanka yanlış bir gün seçmiş...Sapancaya doğru hareket edicem baktım bizim Asfalt abi gel motora bakalım...
ya abicim dün gelse ona serviste en kral ücretsiz çekapı ve ekspertizi yaptırıdım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
kanka yanlış bir gün seçmiş...Sapancaya doğru hareket edicem baktım bizim Asfalt abi gel motora bakalım...
ya abicim dün gelse ona serviste en kral ücretsiz çekapı ve ekspertizi yaptırıdım...
makina leşti zaten, km siyle bile oynanmış.. vazgeçirdim gönderdim
başka bi gün gelseydi bizde var aynı makinadan çok temiz onu gösterebilirdim, kısmet
-
GKN adlı üyeden alıntı
makina leşti zaten, km siyle bile oynanmış.. vazgeçirdim gönderdim
başka bi gün gelseydi bizde var aynı makinadan çok temiz onu gösterebilirdim, kısmet
iyi ettin...keklerler parasını alır yollarlar...ya madem motör alacağı vardı önceden bize haber salsın ona en kral makinayı araştıralım...asfalttt duy sesimizziii aç gözünü kankaaa...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler