hayırlı olsun yawrum
hayırlı olsun yawrum
Orgazma Dudak Büktürür
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin Malum iş dolayısiyle orada bulunamayacağız
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bu bizim asla önemsemediğimiz bir konunun espirisidir. hüseyin 150 lik yuan kullanır, ben gs 500 kullanırken sürekli gezielre beraber çıkardık ve sürekli beni geçer kendileri ve sonra "abi sen 500cc kullanyosun ama ben seni hep beklemek zorunda kalıyorum" der. ben geze geze gitmeyi secverim, o ise basar gider...
böyle işte, şimdi ben daha büyük makina alınca daha yavaş gidecem zevki çıksın diye, bu sefer hüseyin çıldıracak. geziden dönüğşte hüseyin yine yolda kalacak ve ben onu çamaşır yine ipiyle çekecem
( sen dert etme hem, bizi bilen biliyoooor )
şimdi sencerim kıvırma bu cümleler seni kurtarmaz.. listemdesin artık.. çok yakında manşet olursun.. hele bi gel de bakıcaz..
şu konunun 1 ve 3 üncü sayfasına bi bak istersen..
http://www.motosiklet.net/forum/konu...haberleri.html
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
akadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum. az sonra servise binip otogara gidicem... artık istanbulda görüşürüz
gell gell bekleriz (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
yarın bakalım ruhsat trafıkte üstüme alyorumda yetışırse gelırım tam olarak nerde oluyo bu vefakar cafe
booş kooooooooooyyyy gitsin
güncel
kafe adresi vefa boza cısının 150 metre ilerisi kafe vefakar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyorum beni tanırsınız aslında bugun antientelide alip yanıza gelmeyi düşünüyorum gürkan abi telefonun açık olsun adres için arıcam buraların yabancısıyım da
Akşam ben de mekanda olacağım.
Görüşmek üzere MT haklı...
= = = Be Aprilia racer! = = =
ben gelemiyorm,malum dükkan var...
herkese selamlar.... yürekçeyle konuştuk ama,bakalım bir çare düşünecez artık.
saat kaça kadar ordasınız? yada sonraki plan nedir????????
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)