abi hayırlısıyla bin artık su motora merak ediyorum resimleri bekliyorummm....
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
sencerciğim şimdiden hayırlı olsun, dönüş yolunda dikkatli gel.bekliyoruz.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Sencer,şimdiden hayırlı olsun.Güzel makine almışsın.Kazasız belasız nice kilometrelere inşallah.Cuma akşam gelmeye çalışacağım ama çok zor.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
haydi hayırlı olsun diyelim o zamansa! GElmişken TEkirdağ'a da Gel
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Motorun uğurlu kadimli olsun.
Cuma günü büyük ihtimalle ben de orada olurum arkadaşlar.
= = = Be Aprilia racer! = = =
herkse tek tek teşekkürm ediyorum. hepinizle tanışacağım için çok mutluyum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:56 AM ----------
edirnede okudum üniversiteyi. o zaman mz motorumuz vardı 2 arkadaş ortaktık. çok geldim oralara ;) eminim şimdi de oldukça hareketlidir. malum üniv açıldı
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yahu gelmiş deyince bende kalayı basacaktım valla yürekçeye...benden habersiz gelmesi na mimkin efendiler...bu akşam yolda yarın sabah otogarda yakalarsak bir ara bende...
sabah ola hayrola...gsrsine bir barnak atmadan bırakmam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun Yürekçe arkadaşımıza yeni motosikleti.
Hoş gelmiş sefa gelmiş .(sağsalim gelsinde . )
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
abi senin sektör sağlık zaten...hijyen konusunda tedbirleri alacağından şüphem yok..şu işte bir katkımız olsun çok isterim haco...ama bu mesai şartlarında nasıl olcak bilmiyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun sencer abi kazasız belasız bin dönüşte İzmir'e de bekliyoz uğrayabilirsen
abi hayırlı olsun çok şanslısın ben geldiğimde biri kılını kıpırdatmadı dersem inanma canın istanbuldan dönmek istemicek inan süper insanlar seni bekliyor, babam ve oglumdan uzak dur dilaver abiye 3 metre yaklaşma üstüne sıçrar mete ile sakın motosiklet muhabbetine girme ilk motosikletten başlar
cadıyı sar sarmalaa çok özledimm
motoruda alınca sağsağlim geri dön inşallah.
Allah içine sindirsin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
alt dudağımı alırım, makinaylada bi teker yaaparım
hoş bakmaya gittiğimizde test sürrüşünde güzel bi yokladım, ilk tekerini görmüş oldu makina
GKN MOTORS
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)