Izmir Tayfasi Pazar Günü ( Yarin ) Foçadayiz
Reklamlar
-
MT izmir tayfası dün akşam toplantıya katılan arkadaşlarımız zaten biliyolar fakat toplantıya katılamayan arkadaşlarımız var onlarda sitemizden takip ederler umarım yarın hava güzel olması aşırı yağış olmaması durumunda foçaya gidiyoruz ..........
Buluşma yeri...................................soğukkuyu kavşağı Türk Petrol önü
Buluşma saati................................. 10.30 11.00 arası
Hareket saati................................. 11.30
Reklamlar
-
Arkadaşlar Allah nasip edeerse yarın 10,30 soguk kuyuda görüşmek üzere hepinizi ayrı ayrı selamlıyorum izmir tayfası ve motorsiklet.net üyeleri
-
inşallah yagmur yagmaz ama foca cok soguk olur genede izmir tayfası olarak katılımın fazla olmasını dilerim haydi arkadaşlar
-
ya arkadaşlar ben gelmek istiyorum ama ............................ biliosunuz sebebi sabit rıder ım yok yoksa gelmek için can atıyorum
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
en son gezide bindiğin motorun arkasına bağlıyacam seni sabitliyecem
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
en son gezide bindiğin motorun arkasına bağlıyacam seni sabitliyecem
benim için hava hoş
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
yarın %90 yağmur olcak olsada olmasada ben gelemiycem sebebini biliyosunuzdur öğrencilik bu devirde zor iş işallah başka zaman giderseniz size iyi eğlenceler
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
-
ben gelemezsem beni affedin bol bol resim çekin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
merhabalar izmir tayfası... umarın yarın hava çok güzel olur ve iyi vakit geçirisiniz...
-
18 Aralık 2005, 01:07
simeranya kendini tanıtsan diyorum
-
18 Aralık 2005, 01:11
izmirden semiha.. sayende üye oldum buraya
-
18 Aralık 2005, 01:14
Arkadaşlar hava durumu beni değil ama motorumu bozabilir romatizmaları azarsa gelemeyebilirim (nede olsa 56 yaşına girecekyeni yılda)
-
18 Aralık 2005, 01:17
Bu arada yeni arkadaşada bir hoşgeldin diyelim
-
18 Aralık 2005, 01:21
hehe gruba yeni bir üye kazandırdım demek ne mutlu bana umarım gezilerimize de gelirsin birgün
-
18 Aralık 2005, 01:25
teşekkürler özkan. one_way olabilir ama bir sorun var... arkadan çarpmalar oluyormuş gurupta korktum ben
-
18 Aralık 2005, 01:29
EgeKnn arkadaşımızı arkamıza almazsak arkadan çarpmalarda olmaz korkma semiha
-
18 Aralık 2005, 01:31
anlaştık
-
18 Aralık 2005, 09:57
Arkadaşlar bu günkü geziye varsa katılamayacağım giderseniz hayırlı yolculuklar
-
18 Aralık 2005, 10:08
A ne olacak canım One Way in arkasına binmezsen problem yok sen de kullanmyı öğren direkşiyona geç . hangisin o zaman hem zevkli, hem masrafsız ,hem güvenli olduğunu anlama şansın olur.
-
18 Aralık 2005, 11:46
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler