Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Izmir Tayfasi Pazar Günü ( Yarin ) Foçadayiz

REKLAM ALANI
    halaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v-strom 2005 transalp 2008
    simerenya aramıza hoş geldin bizimle mutlu olursun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lancelot35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    arkadaşım birincisi bu yazın sayfa değiştirecektir kesin bunun yeri burası değil.ama bir yardım istiyorsan.98 model zx-6r 25,000 km de 8,000 ytly satıldı senin dediğin cbr 600 cc ise her halde temizlik ve km durumuna göre 6,000 ile 7,000 arası eder belki...

schrack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    teşekkürler arkadaşım ilgin icin bu konuda yeniyim sayfa icin özür dilerim daha yeni kayıt oldum.teşekkürler

Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    Alıntı schrack adlı üyeden alıntı
    teşekkürler arkadaşım ilgin icin bu konuda yeniyim sayfa icin özür dilerim daha yeni kayıt oldum.teşekkürler

önemli değil arkadaşım eğer tanışma topiği açmadıysan açta seni tanıyalım.açtıysanda şimdiden pardon

slm konuşma topiği nerede acılıyor.bilgim yok ama bu msj kutusunda tanışma gibi bir prosüdür oluyorsa burda tanışabiliriz. sayğılarla

özür dilerim

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    schrack dostum sanırım ilk motorun olacak cbr 600 için bence biraz erken motorlar hakkında daha çok bilgi ve tecrübe edindikten sonra tercih et derim ben yoksa ilk tecrübelerin pek te hoş olmaz

redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    ben makine alacağım ama bu konuda bilgim yok
    alacağım makine honda 600cc lik makina
    schrack kardeşim eğer yeni başlayacaksan 600 lük makinayı hiç onaylamıyorum haberin olsun yada illaki alacam diyorsan gelip oraya gaz elciğini bir noktaya sabitlicem bilgin olsun

redpepper arkadaşım nedemek istiyorsun sen (gaz elciğini sabitlemekteki maksatın nedir. bize böyle konuşmalar ters düşer. veya ben yanlış anlıyorum bana bunun acıklamasını yap ...

egeknn arkadaşım beni bu konuda aydınlattığın icin teşekkürler peki bana motor konusunda tavsiyen ne olabilir. teşekkürler

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    İlahi

schrack, kırk yıl düşünsem senin anladığın şey aklımın ucundan geçmezdi.
    I'M BACK !!!

Motosikleti
    virago 535 ,ybr 125
    arkadaşım bu tarz bir motora yada daha önce nasıl bir motora bindin.eğer motor tecrüben yoksa kesinlikle sana tavsiye etmeyiz böyle bir motoru daha küçükle başla yada başka şeylerde dene derim.sen eniyiysi bir gün bizim buluşma yada gezilerimize katıl seni orada daha iyi aydınlatmaya çalışırız.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı derin adlı üyeden alıntı
    İlahi

schrack, kırk yıl düşünsem senin anladığın şey aklımın ucundan geçmezdi.
    Al benden de o kadar abi

schrack arkadaşım redpeper arkadaşımız senin anladığın şeyden bahsetmiyor o fazla hız yapıp kendini tehlikeye atmaman için,belli bi hızı aşmaman için elciği herhangi bişeyle MOTOSİKLETE sabitlemekten bahsediyor Burada özellikle bu topicte kimse kimsenin hakkında kötü bişey söylemez,burası dostluğun yaşandığı bir yer,laf sokmak adaba aykırı şeyler söylemek bu topicte hatta bu sitede yaşanacak en son şeylerden

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    evet forrap gerekli açıklamayı yapmış konu senin tahmin ettiğin gibi değil tabii ben hala bu laftan ne anladığını anlayamadım ama.... bir ara lancelot ve forrap tan banada anlatmalarını isteyeceğim.... neyse gelelim motor konusunda benden beklediğin yardıma valla dostum öncelikle tarzını belirlemen gerekli ve sanırım racıng tarzını seviyorsun racıng bir makine tecrübe ister deneyim ister diğer motor sınıflarından çok ayrıdır. kontrolü daha zor ve stili çok daha farklı bir motordur ancak ben illa racıng e binecem diyosan biraz pişmen ve tecrübe edinmen için 250 cc lik bir makineye bin derim ama 250 cc racıng türkiyede pek yok o yüzden naked tarzı bir motor gerekli yol tecrübesi ve motora olan hakimiyetini arttırman ve tecrübelenmen için iyi bir seçim olabilir honda cbf 250 ( twester ) tarzı bir motor ideal olabilir

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    anaaaaaaaaaaaaaaam söyleyene bak anlayan anladı
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.daha önce glara 125ccc lik turbo motor kullanmıştım.ve gercekten bir racıng hastasıyım,direksiyon kontrolü icinde ufak motordan başlıyacağım.toplantılarınızada en kısa zamanda katılacağım arkadaşlar.

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı egelim adlı üyeden alıntı
    anaaaaaaaaaaaaaaam söyleyene bak anlayan anladı
    bedri kaşınma olum valla bak ilk toplantıda bağlarım seni benim deer in arkasına görürsün ulem yaramaz çocuklar gibisin heee sen beni söyletme şimdi esas

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    asfalt kralı bedriden pardon ninja bedriden inciler yarının racing li lideri grubun o iyi dinleyin kenanla ben bastonla atv ye binerken o bizim gruba liderlik edecek İZMİR TAYFASININ en çok asfalt yalamış elemanı olarak benim torunları eğitecek kenanın çocuklarla beraber
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Aprilia RS 125
    kenanla ben bastonla atv ye binerken
    abi sen bastonda kullansan iki tekerden başkasına binemezsin

Motosikleti
    Aprilia RS 125
    bu arada schrack kardeşim nasıl yanlış anladın beni bende bunu anlamadım sağolsun arkadaşlar yeterince açıklama yapmışlar. birşey söylemeye gerek duymuyorum

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler