Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
İştemisin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
yok değilim evdeyim hastayım yatıyorum..abii resmi yapınca senden alıyım dediğim gibi abimin son resmi o amannn annem şimdi yine resmi sordu
bizim anadolu yakası cadde gurubu nerde acaba sizleride görmek isteriz salih abi ses bir iki ses
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
geliyorum benide listeye ekleyin dolma bahçe otoparkında görüşmek üzere....
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
---Güncel Liste---
01- alper_tim+seda
02- olcan138
03- Akileos
04- lady_macbeth
05- Korkut 250
06- Halis
07- Osbourne
08- Ayberk + 1
09- Reşit19
10- JUSTice4all
11- karasahin
12- Szman!
13- Canercamalan
14- kuyucadısı
15- KyCd
16- oglumve ben
17- hlmky85
18- capanord
19- Alpher81
20- RaQuEtTe 77
21- yt_servan
22- ayfer
23- GKN
24- ninjet
25- uğur volkan
26- Lucifercod
27- ortadadogulu
28- aargh Tamer
29- Seher
30- RunemagicK
31- edii
32- arwen
33- geliboluh
34- polo34
35- Orko_ye + 1
36- fenerist
37- kadir_3483
38- T-Bag
39- Arjantinli69 + 1
40- c@n
41- Dalyan_
42- NAYSS
43- Discordian
44- Askon
45- İlkay
46- erdem860
47- STARTER
48- K.M.L
49- tnagas
50- 0081yavuz + 1
51- 0088yağız
52- Vukuatt
53- frantic + 3
54- eyüb
55- rüzgar_27
56- MrSandman + 1
57- ersinisdj + 1
58- Headbanger
59- AYGÜL
60- özdeş
61- Mevlüttttt + 1
62- flying hellfish
63- snaken
64- Maviş1971(ilker)
65- ozrace + 1
66- Sadık - Pınar
67- niceman + NeTMaViSi
68- Nightshift + 1
69- cltrv+1
70- rizakara
71- euro 79
72- ..............?
Ben 72.'yi değil aslında 100 üncü kişiyi merak ediyorum..
Ve ilan ediyorum..Etkinliğe katılacak olan 100 üncü arkadaşa bir adet az kullanılmış Nox marka XL beden full face kask hediye edeceğim..
O gün gazlayacak, yanlayacak muhtemel minik arkadaşlara söylüyorum, o gün hormonlarınızı kontrol altında tutun ve abuk subuk hareketlerden kaçının. Kalabalık bir grup olarak yol alırken önündekini geçmek, zorunlu hller dışında şerit değiştirmek vs. tehlikeli ve yasaktır.
Kimsenin kimseden üstünlüğü yok, hepimiz bir topluluk olarak hareket etmeliyiz.
Aramıza yolda dalan apaçiler olabilir, dikkatli olalım lütfen.
= = = Be Aprilia racer! = = =
yav arkadaşlar iki kişi gelmek istiyorum ama ruhsatta 1 yazıyo hanımı evdemi bırakıcam yaa :( hakkaetten napcam veya siz napıcaksınız sallamasakmı ya?
Selamlar arkadaşlar geçen sene maalesef katılamadım ama bu sene aksilik olmazsa yadaa zorunlu olarak işe çağrılmazsam mutlaka ama mutlaka orada olacağım, beni de listeye ekleyin Anadolu grubu
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
Eyüb, benim ruhsatta da 1 kişi yazıyor. Yine de o gün eşimle katılacağım. Çünkü motosiklet 1 kişilik değil 2 kişilik. Problem evrakta, motorda değil yani anlayacağın.
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
Arkadaşlar, ismini yazdırmayan fakat ogün bize katılacak olan bir çok sürücü olacaktır.
Bu nedenle o gün şaşırmayın kalabalığı görünce.
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
Ayrıca zaten MT haricinde katılım gösterecek başka motosiklet toplulukları da olacak.
Haliyle sayı baya bir artacaktır.
Geçen seneyi referans gösterebilirim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Geçen sene bayaa kalabalıkmışız
GKN MOTORS
gecen sene bu etkinliğe katılmış biri olarak
hatırlatmakta fayda görüyorum
lütfen şehitlik etrafında korna çalmayınız önemle rica ederim
konu önemli güncel tutunuz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)