arada bir gerkli böyle katılımlar.sonuç itibari ile kocaman bir topluluk MT.
arada bir gerkli böyle katılımlar.sonuç itibari ile kocaman bir topluluk MT.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
cuma akşamı görüşmek üzere.
Güncel tutalımki izmir grubundan görmeyen olmasın....
ben mesleki bir kongre için şehirdışında olacağımdan katılamıycam....eski konularla ilgili zaten gerekli kişilerle gereken zamanlarda konuşmuştuk, o konular hala aynı umarım tekrar konuşulmaz...
olayları bilmeyen ve her iki taraftaki grubada sonradan katılan arkadaşlar tanışsınlar kaynaşsınlar, güzel bir toplantı olsun...yeni katılan ve tanımadığım arkadaşlarla ileriki toplantılar da bende tanışmak isterim...
eski olayları yaşadığımız ve aynı grupta bulunmadıklarıma gördüğüm yerde selam vermeye devam ederim...
katılamayacağım için 1-2 cümle yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın...çok uzatmadan kısa ve net olmaya çalıştım...
kimse alıntı yapmazsa sevinirim...
herkese iyi toplantılar, herkes için hayırlısı olsun
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Teşekkürler Aykut İyi yolculuklar ve umarım kongre verimli geçer..Sözlerin açık ve net olmuş,gelemesen de yorum yapman iyi olmuş.
arkadaslar 29 ekim yaklaşıyo.istanbul tam gaz hazırlıklara başlamış.cuma aksamı gelirken fikirlerinizide yanınızda getirmeyi unutmayın.hazır bir araya gelmişken bu konuyuda tartışalım konusalım.bir an evvel bizde hazırlıklara girişelim.sonra gec kalıyoz bir araya gelmek için.
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
O tarz olaylar ap ayrı günün anlam ve önemi için tüm kavgalar kırgınlıklar unutulur gerekli kortej olması gerektiği gibi yapılır yan yana yada ard arda lastik döner...
Sayın moderatörümüz bununla ilgili bir çalışma yapmıştır yada yapmak üzeredir ama söylediğin gibi fikir vermek bir yerde yararlı olabilir... İyi düşünmüşsün...
İstanbul la aynı anda başlık açacaktım,sonra daha zaman var nasılsa dedim,bazı konuları netleştirmek istedim kafamda,bu tarz organizasyonlar büyük organizasyonlar.Bazı şeyleri netleştirmek lazım,gezi başlığı açar gibi şuraya gidiyoruz denerek açılmaz.
Tabi ki herkes fikrini paylaşırsa iyi olur.
Ama şuan bu topic için bu konunun uzamasına gerek yok.Konular karışmasın,bu konuda çok önemli.Herkes fikrini yanına alıp gelsin buluşmaya,ama burada uzamasın.
29 Ekim konusunda İstanbul'dan daha rahat olabilirsiniz
Ortak hazırlıklar sürerken, buradaki klasik izin sorunları yüzünden biraz sivrilik yapıp ortak duyuru tarihinden erken hareket ettik sadece...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Hatırlatman iyi olmuş,ben zaten senin yazdığın mesaj için değil bundan sonra gelecekler için yazdım konu uzamasın,fikirlerinizi de alın gelin diye.Konunun tamamen 29 ekime dönmemesi için Bu konu da önemli,29 ekimde.İkisinin yerini iyi ayarlamamız lazım..
arkadaşlar, nacizane bir fikir belirtmeliyim. bir abiniz ya da kardeşiniz olarak görün beni. çünkü davet aldığım, kurduğumuz, kurmaya çalıştığımız, dağıldığımız; yani, tüm evrelerini gördüm motosiklet/öğrenci/vs vs gruplar içinde yaşadım. eminim ki pek çoğumuz dxa benzeri şeylerin tecrübesi vardır. size sadece şunu söyleyeceğim ve bir tek şey isteyeceğim...
KONU HER NE İSE, MİNUMUM ORTAK NOKTANIZ( DOSTLUK) İÇİN
şu anda söylemek istediğim;
İNSAN YAPMAK İSTİYORSA MUTLAKA BİR YOLUNU, YAPMAK İSTEMİYORSA MUTLAKA BİR BAHANESİNİ BULUR...
İstediğim şey ise, birlikte olun ve birlikten kuvvet doğsun. elbette ki farklı düşünceler olacaktır birbirinizle aynı fikirde olmasanız bile birbirinizi kırmayın ( ki tanıdığım izmirli arkadaşların hepsi de sağduyulu )
"Eski" Mersin Mt yi hatırlıyor musunuz?
Ya "eski" eskişehir Mt?
sakın "eski" olmayın, unutmayın ki, bizim bizden başka dostumuz yok.
ve siz aynı safranın tuzunu, ekmeğini paylaştınız. yemek acı diye yememek olmaz, bir başkası da tatlı sevmeyebilir ama sizin, onun için "acı yemeği" yediğinizi gördüğünde "tatlı sevmese bile, tatlı yemeğini" size güvenip sizi kırmamak için yiyebilir.
unutmayın, mutluluktan çok, sorunlar ve bunların çözümleri insanları birbirine yaklaştırır. sakın ha bölünmeyin... bölünmek alışkanlık yapar
( Burnumu soktuğum için lütfen beni bağışlayın. biraz karışık oldu ama, iyi niyetle yazdığıma inanın )
SENCER
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
QUOTE=yürekçe;1814762]arkadaşlar, nacizane bir fikir belirtmeliyim. bir abiniz ya da kardeşiniz olarak görün beni. çünkü davet aldığım, kurduğumuz, kurmaya çalıştığımız, dağıldığımız; yani, tüm evrelerini gördüm motosiklet/öğrenci/vs vs gruplar içinde yaşadım. eminim ki pek çoğumuz dxa benzeri şeylerin tecrübesi vardır. size sadece şunu söyleyeceğim ve bir tek şey isteyeceğim...
KONU HER NE İSE, MİNUMUM ORTAK NOKTANIZ( DOSTLUK) İÇİN
şu anda söylemek istediğim;
İNSAN YAPMAK İSTİYORSA MUTLAKA BİR YOLUNU, YAPMAK İSTEMİYORSA MUTLAKA BİR BAHANESİNİ BULUR...
İstediğim şey ise, birlikte olun ve birlikten kuvvet doğsun. elbette ki farklı düşünceler olacaktır birbirinizle aynı fikirde olmasanız bile birbirinizi kırmayın ( ki tanıdığım izmirli arkadaşların hepsi de sağduyulu )
"Eski" Mersin Mt yi hatırlıyor musunuz?
Ya "eski" eskişehir Mt?
sakın "eski" olmayın, unutmayın ki, bizim bizden başka dostumuz yok.
ve siz aynı safranın tuzunu, ekmeğini paylaştınız. yemek acı diye yememek olmaz, bir başkası da tatlı sevmeyebilir ama sizin, onun için "acı yemeği" yediğinizi gördüğünde "tatlı sevmese bile, tatlı yemeğini" size güvenip sizi kırmamak için yiyebilir.
unutmayın, mutluluktan çok, sorunlar ve bunların çözümleri insanları birbirine yaklaştırır. sakın ha bölünmeyin... bölünmek alışkanlık yapar
( Burnumu soktuğum için lütfen beni bağışlayın. biraz karışık oldu ama, iyi niyetle yazdığıma inanın )
SENCER[/QUOTE]
[B]Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir[/B]
Son kez güncelleyelim...
Yarın görüşmek üzere...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu haftaki buluşmaya gelmeyi bende düşünüyorum ancak sıradan bir buluşma olmayacağı için kararsızım. Bir yandan da izmir li arkadaşlarımızla son buluşmanın ardından epey geçti.Gelme niyetindeyim.Bir aksilik çıkmadığı takdirden en azından kısa da olsa görüşmek üzere inş
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)