valla motor tamirden çıkmazsa gelemem üzgünümmm
Elbet güneş birgün bizim için de doğar...
Nasılsa su akar yatağını bulur...
buluşma....... vay be.......................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ihtiyar banada acarsan gelirim
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
yağmur yağarsa gelırım caylar beleş se gelırım aygulun böreklerınden kısmet olmadı yemek börek varsa gelırım zekımüren de gelecekmi yoksa gelmem hadi hadi gelırım
avrupa yakası levent bp de mi bulaşacak saat kacta onuda yazın
welcome hell come
bizde geliriz...
börek ve dolma varmı...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
banada topik açın bende geleyim...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Aygül hoş geldinSizlere iyi eğlenceler.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Aaaaaa Aygül' ü ben ikna ettim hiç benim adım geçmemiş çık çııkk çıııkkk kın kın kınıyorum sizi
:cherry: :cherry: :cherry:
bu akşam için kısmet diyim.. pazar için ise hala belli değil diyorum.. bakıcaz..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)