cennet anaların ayakları altındadır
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
[COLOR="Red"][B]Başının değeri ne ise kaskının ki de odur.!![/B][/COLOR]
hadi akşam görüşürüz gelenlerle
inş. abi.. lütfen dikkatli olun.. LÜTFEN..!
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
apandisit ameliyatı
yatıorm şimdi evde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------
bilmek isteyen öğrenir abicim :p :p
ben bilmem darıldım valla =)
kendini nasıl affettiriceksin bilmiorm
AYGÜL ümüze kavuştuk sonunda tekrar hoşgeldin AYGÜL İSATANBUL'a..
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
canım kardeşim aygül tekrar hoşgeldin aramıza
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:37 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:37 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:38 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:45 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 AM ----------
bürek bürek büreko aygüllll duyoyormusun hoş geldın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)