şileye 50 km mesafedeyim çekmeköydeyim sağnak yağış var şuan burda mangala giden olduysa denize girmelerine gerek kalmadı. :D
şileye 50 km mesafedeyim çekmeköydeyim sağnak yağış var şuan burda mangala giden olduysa denize girmelerine gerek kalmadı. :D
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
valla giden varmı bilmiyorum ama ALLAH yardımcıları olsun hava sakat
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
sabah kaltımbaktımkı yagmaya baslamıs saat 11:00 civarlarındada resmen neredeyse sel gitti sımdı halan yagıyo gıden lere ALLAH kolaylık versın malum zatten butun gun motor üstundeyız yarın bol bol ıslanıcaz zaten
booş kooooooooooyyyy gitsin
Yağmur altında mangal....
Zevkli; eğlenceli olur inş.
Dönüş çileli gibi olacak galiba
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
itü maslak kampüsüne sabah üds sınavına arabayla giderken zincirlikuyu bp de arkadaşları gördüm, beşiktaş tarafından bir yağıyor bir duruyor ama şile tarafında sağnak demiş yukarıda "newceri" arkadaş allah kolaylık versin ne diyelim, kazasız belasız sürüşler olsun...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
İki adımlık kursa gideyim dedim sıçandan beter oldum
uyuya kalmışım gelemedim 3te uyandım ayıptır söylemesi
zaten yağmur yağmış feci
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
sağ salim gelsinlerde gerisini boşver...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
evraklarım eksikti gidemedim gidenlerde eglenceli bir gün gecirir insllah
hocam zaten şileden cıkış 6-7 denılıyordu yarım saat ıcınde gelırler herhalde
süsperdi arkadşlar yagmur yoktu xhava güzeldi herkeze çok teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 PM ----------
bu arada güzel resimler çektik çaglaya ve mangalı yapan abiye adını bilmedigim bütü arkadaşlara teşekkür eidyoru
OTOBÜSCÜ DEYİLİZKİ HOSTESİMİZ OLSUN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)