ehliyet olsa uçardım be uçardım
arkadaşlarım, sabah kalktığımda havanın sağnak yağışlı olması halinde geziye katılmayı düşünmüyorum, şakır şakır yağmurda evden çıkp ikeaya gelene kadar muhtemelen sıçana dönerim, ondan sonrada yolun pek tadı kalmaz benim için.. derya da rahatsız olduğu için iice hastalanmasını istemiyorum.. eğerki sabah hava iyi olursa gkn+1 marv +1 ordayız
GKN MOTORS
bende size lütfi kırdardan veya swiss otelden el sallarım
arap emirliklerinden bi sultan taşıyorm (=
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Tam nereye gideceksiniz? eğer sabah kalkamazsam orada bulayım sizi bari..gerçi telefon da ederim de genede bileyim yeri..
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Tamam canım, düşünmen yeter..
Saat 9 ikea kısmında bir değişiklik yok değilmi? okumadım son mesajları..
9da ikeadayız değişiklik yok
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
yav şu levent bp yi bi öğrenemedim gitti her seferinde sorarak gıdıom
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
O halde kendimi 3. kez ekliyorum..Bu sefer çıkartmayacağım listeden
0-asubayah vip
1.-kuyucadısı
2.-KyCd
3.-GKN
4.-ninjet
5.-hlmyk85
6.-askon+1
7.-A.Y.F.E.R
8.-yt_servan
9.-hasanpinar0537
10.-hüseyinpinar
11.-ibrahim
12.-canercamalan
13.-berktoprak
14.-Lucifercod
15.-korkut250
16.-Oğlumve Ben
17.-ünaltürkyazı
18.-mehmetay18
19.-akileos
20.-arwen
21.-Arjantinli69 + 1
22.-Speedy17
23.-snaken
24.-jonturq
25.-kadir_3483
26.-mevlutgs
27.-CAPANORD
28.-vukuat
29.-esp
30.-fenerist
31.-RunemagicK
32.-polo34
33- sudabatmayanadam
34-taytıs
35-edii
36-peoples
37-mustafa_87
38-ilhan1154
39-ergün1968
40-sultans
41-ugur volkan
42-ozrace
43-nıck84
44-osbourne
45- ???
aslında inanılmaz kolay bir yerde..beşiktaştan geleceksen, hiçbir yere sapmadan dümdüz balmumcuyu tırmanıp, yıldız tekniği geçip, esentepe yi geçip, sağda askeri kışlayı geçip yardırıyorsun..gene dümdüz gidip, levent/maslak istikametine gider gibi yapıyorsun, zincirlikuyu köprüsünü geçtikten sonra (ki altından geçebileceğin yegane köprü o olacak-kışlanın önündeki hariç) yol çatallaşıyor, sen soldakini takip edince zaten hemen kenarda göreceksin BP yi..
m.köyden geleceksen..alisamiyen in yanından geçtikten sonra köprü yolu ayrımına varınca sen soldaki yolu takip ederek devame diyorsun..bir süre sonra bir köprüye çıkacaksın işte o zincirlikuyu köprüsü..köprü sola kıvrılınca o sapağa geleceksin işte..soldan gidip sağda BP yi göreceksin..
abuk subuk yerlerden gelıomn ben :D avcılar istikametinden gelirken m.köy yazan yerden gırıp e5in altından tünel gibi biyerlerden gıdıodum ama hatırlamıom navigasyon lazım bana :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)