ARKADAŞLAR BİR ARAYA GELELİM YAĞARSADA YAĞMAZSADA SONUÇ DEĞİŞMEZ.SABAH 08,00DE LEVENT BP DE AVRUPAYAKASI BULUŞUYORMUŞ BEN GELEMZSEM BİLE SİZİ BULURUM .LOOK AFTER YOUR SELF BROTHERS IN ARMS
ARKADAŞLAR BİR ARAYA GELELİM YAĞARSADA YAĞMAZSADA SONUÇ DEĞİŞMEZ.SABAH 08,00DE LEVENT BP DE AVRUPAYAKASI BULUŞUYORMUŞ BEN GELEMZSEM BİLE SİZİ BULURUM .LOOK AFTER YOUR SELF BROTHERS IN ARMS
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
şimdi avrupa yakası buluşma yeri tam olarak neresi ve saat kaçta
booş kooooooooooyyyy gitsin
Demişler Ama 21 yıldır istanbuldayım bu ikea neresi bilmiyorum duymadım allah aşkına ilkdefa duyuyorum böyle ismi Düzgün bilindik bi toplanma yeri söylesenize milletin kafasını karıştırıyorsunuz ya.buluşma yeri: ikea
buluşma saati:09:00
Yolver gitsin .
arkadaşlar bır arkadaşımdan takım yağmurluk aldım 25 tl yanıma 4 tane getırıyorum isteyen olursa alabılır ben kullanıyorum cok guzel ama zevkler tartışılmaz tabii
artçı olarak beni alan yokmu ya
http://maps.google.com/maps?ll=41.02...z=14&t=h&hl=tr
Ortadaki yonca yaprağının sağ alt çaprazı İkea, sağ üst çaprazı da Ümraniye Karfur.
[B]J şimdi asker[/B]
ya artçı alan yokmuu yaa
hadi bakalım şimdi yağmur başladı
yatar bu gezi benden söylemesi...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
sinan abi arjantinli69 tamer abinin telefonunu bana pm atarmısın sana zahmet
yağmur yağıyorr...seller akıyorr...arapp motorcuuuu korkutt camdann bakıyorrr...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sen gelmiyomusun metehan
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
çağla abla ya artçı alan yok benii?? kaldım evde evraklarım tmm hani ehliyet olan biri olsa
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)