akşam yatarken herkes dua edip yatsın...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Millet son durum nedir? Kayıntıyı nereden temin ediyoruz? Alıpmı gidiyoruz yoksa oradanmı?
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Burda güneş açtı bence havaya kimse aldanmasın. Hava yarın yagışlı diyorlar bence yağmaz zaten öyle diyorlar h ep sonra bi bakıyorsun sabah kapalı hava iptal ediyorsun geziyi öğlene dogru güneş açıyor. güzelim günü öyle heba ediyoruz.
Yolver gitsin .
gelsemmi gelmesemmi naz yapim biraz ztn kızda sattı benı gelmem felan dıo
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
benim tahminim yagıcak gıbı gorunuyo ama inşallah yagmaz gerce bellıde olmuyo bıtarafta yagıyo bıtarafta güneş oluyo
booş kooooooooooyyyy gitsin
yagmıycakkkk rahat olun (inşallah)
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
öyle diyosun ama baksana şuna http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-v...er.aspx?m=SILE
booş kooooooooooyyyy gitsin
yağsında bare gitmemek için nedenimiz olsun :D kararsız kaldım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
hava durumu yagışlı gösteriyo ama daha öncede yagış gösterip güneş açtıgını çok gördük
allahtan umut kesilmez
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
sabah 6dan 8 e kadar yagar düzceye gidenler gidemez sonra durur biz rahat rahat gideriz
[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)