acemıler benımle gelır 2 gurup yaparız yoksa onları her yağmurda 2 ci plan yaparsak nasıl öğrenecekler kaldıkı gurup isimlerınde öyle ben hariç acemi yok
acemıler benımle gelır 2 gurup yaparız yoksa onları her yağmurda 2 ci plan yaparsak nasıl öğrenecekler kaldıkı gurup isimlerınde öyle ben hariç acemi yok
Arkadaşlar şile gezisine giderken trafikte Grup sürüşünde magandalık yaparak diğer sürücüleri tehlikeye sokacak hareketlerde bulunanlar katılamassa iyi olur kimseyi zora sokmadan düzgün kazasız belasız gidip dönelim lütfen herkes grup sürüşü kurallarına uyumlu olmaya özen göstersin. Tek grup halinde gidelim geride kimsenin kalbi kırılmadan güzel bir grup sürüşü olacak. önemli olan bizim kurallara uymamızdır. teşekürler
Yolver gitsin .
ne yani, teker yapmak yassah mı
GKN MOTORS
+ilhan1154
belki ilhan1154+3 de olabilir
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
merak etme hasanım hemen kuyruğunuzda olucam ama en fazla 2,60 - 2,70 e kadar sonrası yalan olur..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
arkadaşlar ben 4-5 makina geliyorum-sizlerle arkadaşları tanıştıracağımbir kaç saat beraber takılırız.sonra biz ilerlemeye devam edeceğiz.pazar saat 09,00 da fazer türkiyede aynı yerde toplanacak haberiniz olsun-karışmayalım.
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Senden başka gidecek olmadığı için ve bende niyetli olduğum için verdim numarayı maviş..Bende diğerlerinin numarası var zaten..
Bu arada motoru az evvel servise bıraktım..marş rublesi gitmiş ve gifonda da boşluk vardı..onları yarına hallederlerse pazar günü geleceğim yoksa yalan olur..
ozi ne bu motordan çektiğin kardeş
Birşey çekmedim ki abi Edirne'den dönüşte olan hadise bu..1-2 çalışmadı demiştim ya marştanmış işte..Ancak verebildim servise..Jantlarda hallolmuştu zaten..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:10 PM ----------
bana telefonu kapattırma bak
ben gelebilecek durumda olursam geleceğim..yav anlasana sabaha kadar piiz yapacağız..eğer ayılırsam gelirim
yağmuru umursayanımız pek yok sanırım, helal olsun MT
demekki tek tatlı su motorcusu benim
GKN MOTORS
yaw baslatma piizine enduro yarıslarını bı daha seneye goruruz anca k.cını kaldırda gel az iç =)
arıycam hee kufur etme telefonda =P
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------
yok yok yagmurluklarım saglam getırıyımmı sanada yağmurluk =)
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
O değilde yağmurda enduro yarışı varya tam seyirlik olur aslında
Yağmur derken benim yağmurluğum yok yav..netmavisi sen bana bir yağmurluk ayarla o zaman..3XL olacak unutma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)